Ležišče Leticia TrioComfort Exclusive Top, višina 30 cm

1.298,00 2.325,00 

Leticia logo

Ležišče Leticia TrioComfort Exclusive Top, višine 30 cm, uporabnike navdušuje s 7-območnim prileganjem, osebnim udobjem in enostavnim postiljanjem – zaradi patentiranega inovativnega Exclusive Top toperja. Izbirali boste lahko med različnimi udobji: čvrsto, udobno ali zelo udobno udobje.  To ležišče je izdelano ročno. Obožujejo ga ljubitelji visokih ležišč, alergiki, tisti, ki so nagnjeni k potenju in vsi, ki si želijo enostavnega postiljanja, zaradi morebitnih bolečin v križu ali rokah.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da boste izbrali želeno spalno udobje.

Slovenska
kakovost

Ekskluzivno
pri nas

Trajnostni izdelek

Brezplačna montaža

Svetovanje

Vaše želje glede udobja so nam prioriteta, zato smo vam vedno na voljo za posvet. Spoznajmo se, da skupaj poiščemo popolno ležišče za vas.

Izdelava po meri

Vašo Leticio bomo izdelali glede na vaše telesne posebnosti in želje. Za 100% natančnost bomo uporabili nevtralno meritev SmartBed.

Garancija varnega nakupa

V udobju svoje spalnice preizkušajte ležišče 30 noči. Če vam ne bo ustrezalo, ga boste lahko vrnili.

Brezplačna dostava

Za način brezplačne dostave ležišča v vašo spalnico vas pokličemo. Dobavni rok za pošiljanje preko Pošte Slovenija je 3 – 10 dni.

VISOKO LEŽIŠČE TRIOCOMFORT AIR EXCLUSIVE TOP

Udobje bomo prilagodili vašim potrebam in željam

exclusive top vzmetnica spalni center maremico

Ležišče Leticia TrioComfort Exclusive Top, višine 30 cm, ima vnaprej določena območja za optimalno prileganje celemu telesu in tri osebno nastavljiva območja za ustrezno podporo ali razbremenitev ledvenega predela in ramenskega obroča. Z izbiro vrhnjega sloja določite svoje osebno udobje – to se nahaja v zgornjih 6 cm ležišča. Na voljo je čvrsto, udobno ali zelo udobno ležišče

Tu se dobesedno »igramo« s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali je nekdo ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

ZELO UDOBNO (mehak SoftFeel)

Od vrhunskih zračnih materialov do odlične podpore hrbtenici

Ležišče Leticia TrioComfort Exclusive Top, višine 30 cm, izdelamo iz skrbno izbranih materialov. Prav vsi so kakovostni, zračni, udobni, prožni in obstojni. Med materiali, ki jih uporabljamo, si vzmeti zaslužijo prvo mesto v hitrosti sušenja.

Vse dimenzije vzmetnic, tudi nadstandarne 

Ležišče Leticia TrioComfort Exclusive Top, višine 30 cm, lahko za vas izdelamo v standardni ali nestandardni dimenziji. Katere dimenzije so to, si lahko pogledate zgoraj. Če med njimi ne boste našli svoje, nas pokličite ali nam pišite. Zagotovo pa bomo veseli tudi vašega obiska. S strokovnim svetovanjem in s pomočjo tehnične ekipe vam bomo predstavili ležišče, ki bo pisano na vaše telo.

Za vsakega svoje – pri zakonskem ležišču ne sklepajte kompromisov

No, razen glede dimenzije. Oba s partnerjem imata lahko znotraj zakonskega ležišča vsak svoje idealno udobje. Četudi imata različne želje po trdoti, prilagajanju in modelu ležišča, bo vajino zakonsko ležišče v skupni prevleki delovalo kot popolna celota.

vzmetnica exclusive top leticia maremico

ENOSTAVNO POSTILJANJE ZARADI PATENTIRANE OBLIKE LEŽIŠČA

Enostavno Exclusive Top postiljanje

Play Video about Toper za enostavno postiljanje - Spalni center Maremico

Razveselijo se ga vsi s težavami s hrbtenico ali pomanjkanjem moči v rokah, saj pri postiljanju ni potrebno dvigovati težkega ležišča.

Zahvala za to gre patentirani inovativni Exclusive Top izvedbi ležišča, ki omogoča postiljanje samo zgornjih 6 cm ležišča. Na tak način bo postiljanje vzmetnice postalo hitro in enostavno, predvsem pa prijaznejše do prstov in vaše hrbtenice.

strokovno-svetovanje-nakup-postelje-izbira-barv-boxspring-postelje-840x560.jpg

Tu smo za vas in vaša vprašanja

Če se sprašujete katero udobje izbrati ali imate drugačne želje, nas obiščite v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi 4, v ljubljanskih Črnučah. Pogovorili se bomo in skupaj ugotovili, katero udobje ležišča Leticia bi bilo za vas najbolj primerno. Lahko pa nam vprašanje zastavite po telefonu 051 621 429 ali na trgovina@maremico.si.

Ležišču boste lahko podaljšali življenjsko dobo

Tudi pri tem modelu smo uspeli doseči, da mu lahko podaljšate uporabnost oz. življenjsko dobo. Kako? Ležišče je sestavljeno iz številnih komponent, katere boste lahko, zahvaljujoč naši lastni proizvodnji, čez čas zamenjali z novimi in tako obnovili svoje ležišče.  Prijazno do vaše denarnice in okolja.

obnovljivost-boxspring
izdelava postelje in ležišče Leticia - slovenska kakovost ročno delo

Naš ponos – ležišče Leticia je plod slovenskega znanja

Dolgoletne izkušnje na področju spanja in razvoja ležišč ter lastna proizvodnja so nam pomagale zasnovati različne tipe ležišč Leticia. Vse od enostavnejših modelov ležišč Letica vse do ležišč Leticia, ki jih izdelamo tako, da jih prilagodimo vašim potrebam, telesnim lastnostim in željam.

S tem smo zastavili povsem nove smernice na področju razvoja ležišč in tako pomembno doprinesli k večji kakovosti in udobju spanja.

Garancija varnega nakupa

Prepričani smo v kvaliteto naših izdelkov in verjamemo, da si vsak med nami zasluži zdrav in kvaliteten spanec. Da si boste z lažjim srcem privoščili naspane dni, vam nudimo dve garanciji! Če z ležiščem Leticia ne bi bili zadovoljni, ga lahko v 30-ih dneh od nakupa vrnete.

Garancija

Vsa ležišča Leticia imajo 2 leti garancije, z možnostjo podaljšanega jamstva za dodatnih 8 let. To skupaj pomeni 10 let mirnih noči. 

vzmetnice exclusive top za olajsano postiljanje

Navdušeni ambasadorji ležišča Leticia

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.