trgovina@maremico.si

Ležišče Leticia TrioComfort, višina 20 cm

563,00 1.127,00 

Leticia logo

Ležišče Leticia TrioComfort, višine 20 cm, je ročno izdelano ležišče, ki navdušuje uporabnike s 7-območnim udobjem, ki vsebuje 3 zamenljive sestavne dele, katere lahko čez čas medsebojno zamenjate in ležišču s tem podaljšate življenjsko dobo. S skrbno izbranimi materiali pa skrbimo, da je ležišče Leticia TrioComfort trpežno, zračno in prožno – primerno tudi za alergike, astmatike in ljubitelje čvrstega udobja. Na njem se radi prebujajo tudi otroci in najstniki.

Svetovanje

Vaše želje glede udobja so nam prioriteta, zato smo vam vedno na voljo za posvet. Spoznajmo se, da skupaj poiščemo popolno ležišče za vas.

Izdelava po meri

Vašo Leticio bomo izdelali glede na vaše telesne posebnosti in želje. Za 100% natančnost bomo uporabili nevtralno meritev SmartBed.

Garancija varnega nakupa

V udobju svoje spalnice preizkušajte ležišče 30 noči. Če vam ne bo ustrezalo, ga boste lahko vrnili.

Brezplačna dostava

Za način brezplačne dostave ležišča v vašo spalnico vas pokličemo. Dobavni rok za pošiljanje preko Pošte Slovenija je 3 – 10 dni.

Več kot le 7-območno udobje

ležišče Leticia

Ležišče Leticia TrioComfort, višine 20 cm, velja za čvrsto 7-območno ležišče, ki ima vnaprej določena območja prileganja za optimalno podporo celemu telesu. Poleg tega se lahko pohvali s tremi osebno nastavljivimi območji, ki ustrezno podprejo ali razbremenijo ledveni predel in ramenski obroč.

Prava izbira za ljubitelje čvrstega udobja, otroke in najstnike! Ležišče Leticia TrioComfort, višine 20 cm, s svojim čvrstim in kompaktnim polnilom ustvarja popolno ležišče za vse ljubitelje čvrstih ležišč. Dolgoletne izkušnje so pokazale, da je linija ležišča TrioComfort izredno priljubljena tudi pri otrocih in najstnikih.

Od vrhunskih zračnih materialov do odlične podpore hrbtenici

Ta model zagotavlja dobro zračnost in omogoča udobno in zdravo spanje. To se lahko pripiše skrbno izbranim kakovostnim, zračnim, udobnim, prožnim in obstojnim materialom, ki omogočajo dober pretok zraka in za sprotno odvajanje odvečne toplote in vlage, tudi iz prevleke ležišča.

Ne le običajne, tudi nadstandarne dimenzije vam izdelamo

Vsi modeli ležišča Leticia TrioComfort, višine 20 cm, so na voljo v dimenzijah, ki si jih lahko ogledate zgoraj. Če med njimi ne boste našli svoje, nas pokličite, obiščite ali nam pišite. Prisluhnili vam bomo in s pomočjo tehnične ekipe strokovnjakov ter lastne proizvodnje ustvarili ležišče, ki bo popolno za vas.

BoxSpring postelja - Spalni center Maremico
vzmetnica leticia standardna

Za vsakega svoje – pri zakonskem ležišču ne sklepajte kompromisov

No, razen glede dimenzije in višine samega ležišča. Pri nakupu zakonskega ležišča lahko vi in partner izbereta katero koli udobje ležišča Leticia. Možna je tudi kombinacija tega modela na eni polovici, s katerim koli drugim modelom ležišča Leticia za partnerja. Ne glede na to, če imata s partnerjem različne želje po udobju in modelu ležišča, bo vaše novo zakonsko ležišče v skupni prevleki delovalo kot ena popolna celota.

Hitro in enostavno do čistega ležišča

Kakovostna prevleka ležišča Leticia je pri vseh modelih snemljiva in pralna. Oprali jo boste lahko pri 60 °C, ko se bo pokazala potreba. Tega so še posebej veseli alergiki na hišno pršico, astmatiki in vsi, ki so nagnjeni k prekomernemu potenju in želijo prevleko večkrat oprati.

lezisce-leticia-meritev-svetovanje

Tu smo za vas in vaša vprašanja

Če se sprašujete katero udobje izbrati ali imate drugačne želje, nas obiščite v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi 4, v ljubljanskih Črnučah. Pogovorili se bomo in skupaj ugotovili, katero udobje ležišča Leticia bi bilo za vas najbolj primerno. Lahko pa nam vprašanje zastavite po telefonu 051 621 429 ali na trgovina@maremico.si.

Ležišču boste lahko podaljšali življenjsko dobo

Tudi pri tem modelu smo uspeli doseči, da mu lahko podaljšate uporabnost oz. življenjsko dobo. Kako? Ležišče je sestavljeno iz številnih komponent, katere boste lahko, zahvaljujoč naši lastni proizvodnji, čez čas zamenjali z novimi in tako obnovili svoje ležišče.  Prijazno do vaše denarnice in okolja.

obnovljivost-boxspring
izdelava postelje in ležišče Leticia - slovenska kakovost ročno delo

Naš ponos – ležišče Leticia je plod slovenskega znanja

Dolgoletne izkušnje na področju spanja in razvoja ležišč ter lastna proizvodnja so nam pomagale zasnovati različne tipe ležišč Leticia. Vse od enostavnejših modelov ležišč Letica vse do ležišč Leticia, ki jih izdelamo tako, da jih prilagodimo vašim potrebam, telesnim lastnostim in željam.

S tem smo zastavili povsem nove smernice na področju razvoja ležišč in tako pomembno doprinesli k večji kakovosti in udobju spanja.

Garancija varnega nakupa

Prepričani smo v kvaliteto naših izdelkov in verjamemo, da si vsak med nami zasluži zdrav in kvaliteten spanec. Da si boste z lažjim srcem privoščili naspane dni, vam nudimo dve garanciji! Če z ležiščem Leticia ne bi bili zadovoljni, ga lahko v 30-ih dneh od nakupa vrnete.

Garancija

Vsa ležišča Leticia imajo 2 leti garancije, z možnostjo podaljšanega jamstva za dodatnih 8 let. To skupaj pomeni 10 let mirnih noči. 

maremico-blog-vitamin-d-naspana

Navdušeni ambasadorji ležišča Leticia

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.