🎁 10% popust na rjuhe Bella Donna, podporno blazino My7 in dišave za dom ipuro. Akcija velja od 14. do 31. 12. Izkoristite praznične ugodnosti v naši prenovljeni spletni trgovini! Koda popusta: DECEMBER10 🎁

Spalni center Maremico

Monterski copati BIG

29,90 

Copati BIG so edinstveni hišni monterski copati, ki jih enostavno nataknemo na čevlje. Uporabljate jih lahko sami, lahko pa jih ponudite delavcem, ki pridejo k vam opravljati storitve. Rezultat? Stanovanje čisto kot solza! Naročiti je možno po en kos. Če želite naročiti več kosov, nas kontaktirajte na trgovina@maremico.si.

Primerni za vas ali za delavce v hiši

Ste že večkrat prišli do situacije, ko bi si morali sezuti čevlje, da ne bi kaj umazali, vam pa enostavno ni bilo do tega?

Sedaj imamo enostavno rešitev!

Spletna trgovina z ugodno ponudbo

Potem, ko ste na veliko pohvalili Lectusove monterje, ki v vaš dom pridejo v copatih, ste uporabniki izrazili željo, da bi tudi sami lahko imeli takšne copate. Sedaj so na voljo!

Copati BIG so enostavni in zelo praktični za uporabo. So namreč dovolj veliki, da jih nataknemo čez čevlje, brez sezuvanja. Skrb, da vam bo copat zaradi velikosti zdrsnil s stopala, je odveč, saj so nanj pritrjene močne elastike, ki jih namestimo okrog pete in bodo držale copate BIG na mestu.

Na spodnji strani copat je gumijasta podlaga, ki zagotavlja, da bodo vaši koraki stabilni in brez drsenja.

S copati za na čevlje BIG lahko sedaj brezskrbno odmislite umazanijo v stanovanju!

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.