AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Nepremočljiva podloga za posteljo 180×200 Respira

61,00 

Na zalogi

Napenjalna nepremočljiva rjuha Respira navdušuje z mehkobo organskega bombaža in izjemno zračno, a tekočini neprepustno membrano Neotherm® ECO. Velja za najbolj zračno nepremočljivo podlago za jogi na trgu. Trajnostni izdelek, ki je pralen na kar 95 stopinjah Celzija.

Gre za napenjalno rjuho, ki je hkrati nepremočljiva in izjemno zračna. Nepremočljiva podloga za posteljo Respira navdušuje z organskim bombažem, prijetno mehkim na otip. Pod bombažno plastjo se nahaja membrana Neotherm® ECO, ki jo najdemo ekskluzivno v produktih podjetja Velfont. Le ta velja za najbolj zračen material, ki se uporablja v nepremočljivih rjuhah na trgu. To pomeni, da tekočine, ki jih ponoči izloča naše telo, izhlapijo hitro in enostavno, kar nam zagotavlja udobno spanje. Membrana, ki prepušča zrak, a ne vlage in tekočine, je med drugim tudi učinkovita pregrada proti pršicam. Zahvaljujoč svoji sestavi in minimalni debelini pa ostaja med uporabo praktično neopazna.

Mehek bombaž

Naraven in mehek material

Zaščita ležišča

100% nepremočljivost

Izjemna zračnost

Z membrano Neotherm®️ ECO

Praktično neslišna

Za miren spanec

Pregrada proti pršicam

Za vrhunsko higieno ležišča

Kvalitetna in trajnostna

Dolgoletna investicija v vaš spanec

Nepremočljiva prevleka za vzmetnico ima elastiko na robovih in se na ležišče namesti na enak način kot napenjalna rjuha. Optimalno prilagajanje skozi noč skrbi, da se ne bi nenamerno premikala in onemogočala svojo prvotno funkcijo – preprečevanje prehajanja tekočine do ležišča. Prilagaja se ležiščem do višine 35 cm.

Za koga je primerna nepremočljiva podloga za posteljo?

Nepremočljivo prevleko za vzmetnico, ki diha in hkrati zaščiti, priporočamo, če:

  • imate težave z uhajanjem urina,
  • imate novo ležišče in ga želite zaščititi pred madeži,
  • imate na postelji radi hišne ljubljenčke,
  • si želite popolnega udobja in občutka svežine,
  • imate otroke, ki se vam radi prikradejo ponoči v posteljo in želite preprečiti nevarnost močenja postelje ali drugih nezgod.

Maremico priporoča

Strokovnjaki Spalnega centra Maremico priporočamo, da nepremočljivo podlogo za posteljo uporabljate pod rjuho Bella Donna. Tako boste dosegli optimalno udobje, popolno zaščito ležišča in veselo brezskrbnost. Rjuha Bella Donna vam bo pričarala izjemno mehkobo.

Sestava in vzdrževanje

Nepremočljiva rjuha je bele barve. Narejena je iz 100% organskega bombaža in nepremočljive, super zračne Neotherm® membrane.

100% bombaž,

zračna Neotherm® membrana

Trajnostno

Podjetje Velfont s svojo proizvodnjo skrbi za čim manjši ogljični odtis in se trudi ravnati trajnostno na vseh področjih delovanja. Da bi zagotovili največjo možno transparentnost glede izvora svojih surovin in ogljičnega odtisa vzdolž celotne dobavne verige, zahtevajo certificiranost vseh surovih, ki jih pri proizvodnji uporabljajo.

Tako je tudi nepremočljiva podloga za posteljo Respira certificirana z GRS certifikatom (Global Recycled Standard). Vodotesen in zračen poliuretanski film – membrana Neotherm® ECO je reciklirana in proizvedena iz proizvodnih odpadkov pred potrošnjo, kar zmanjšuje uporabo čistih surovin. Membrana prepušča zrak, ne pa tudi tekočine ali vlage. Je praktično neozpazna in je skorajda neslišna.

global recycle standard veflont

Nepremočljiva podloga za jogi Respira je del projekta »Planet Care by Velfont« s katerim se je podjetje zavezalo k izdelavi okoljsko prijaznih izdelkov. Pletenina iz niti 100% česanega organskega bombaža, iz katerega so izdelane nepremočljive rjuhe Respira, zagotavlja maksimalno mehkobo in prilagodljivost. Vsi procesi za pridelavo organskega bombaža zagotavljajo prijaznost okolju in družbi čez celotno proizvodno verigo: pri gojenju, žetvi, proizvodnji in predelavi samega bombaža. Tako se nepremočljiva rjuha Respira ponaša z GOTS certifikatom (Global Organic Textile Exchange), ki zagotavlja, da organski materiali, ki jih uporabljajo, zadovoljijo tudi ekološke in družbene kriterije.

gots certifikat

Embalaža

Nepremočljiva rjuha Respira je zapakirana v vrečko iz recikliranega blaga. Tako lahko tudi pri vas dobi priložnost za drugo, tretje ali celo četrto »življenje«.

Tradicija prepletena s trajnostjo

Špansko podjetje Velfont, ki proizvaja nepremočljive podloge za jogi Respira, se lahko pohvali z že več kot 50-letno tradicijo. Njihovi izdelki se prodajajo na štirih celinah v več kot 50 državah sveta. Njihovo poslanstvo je izboljšati spanec ljudi širom sveta, kar se sklada s poslanstvom Spalnega centra Maremico. Že več kot 20 let to počno z mislijo na okolje in prihodnje generacije. Prešli so na povsem trajnostno embalažo in svoje izdelke izdelujejo iz materialov, ki so kar se le da prijazni do našega planeta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nepremočljiva podloga za posteljo 180×200 Respira”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.