AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Posteljnina Anikka – antracit (različne dimenzije)

83,98 172,23 

Posteljnina Anikka je satenasta posteljnina, ki navdušuje z dvema večno modernima dizajnoma v enem. Nežno eleganten cvetlični dizajn in diskretne linije, sta večna dizajna. Ta visoko kvalitetna posteljnina Anikka v antracit odtenku vam bo zagotavljala nežnost na vsakem milimetru vašega telesa. Izberite zase le najboljše.

PRIVARČUJTE: Če naročite posteljnino in katero koli rjuho Bella Donna, se vam bo v košarici avtomatsko obračunal 10% popust na oboje.

Posteljnina za moderen videz spalnice

Kolekcija Anikka je posteljnina sodobnega časa. Minimalističen potisk lepo dopolnjuje tako moderne spalnice kot tudi klasično opremljene spalnice in tako vanje vnese pridih brezčasne elegance. Posteljnina je ustvarjena za vse, ki cenite kakovostno izdelavo, si želite neskončnega udobja, iščete dovršen izgled in mehkobo vrhunskega bombažnega satena.

Odlična za zahtevne in občutljive

Posteljnina Anikka antracit je narejena iz vrhunskega 100% bombažnega satena. Ponaša se s certifikatom Öko-Tex razred I. Tkanina je obdelana s tehnologijo Easy-care in tako omogoča enostavno vzdrževanje s pranjem na 60 ⁰C. Po njej radi posegajo tudi tisti, ki imajo občutljivo kožo oz. imajo težave z alergijami in astmo.

Kakovost Odeja posteljnine nastaja na domačih tleh

Slovensko podjetje Odeja posteljnine umešča v sam vrh svojega spalnega programa, saj namenijo veliko pozornosti skrbno izbranemu materialu, dizajnu in kakovosti. To podpiramo tudi v podjetju Maremico, zato smo jo z veseljem umestili v svoj prodajni program.

Posušili jo boste lahko v sušilnem stroju

Le kakovostna posteljnina dovoljuje sušenje v sušilnem stroju, zato je skrb, da bi se modra posteljnina Anikka skrčila ali postala nesimetrična, popolnoma odveč. Kar morate storiti je, da sledite navodilom proizvajalca, ki svetuje sušenje pri znižani temperaturi.

Dimenzije posteljnine Anikka

Posteljnina Anikka v svetlo rjavi barvi je na voljo v različnih dimenzijah. Izbirate lahko med 6 dimenzijami Odeja posteljnine:

 • posteljnina 140×200 + 60×80,
 • posteljnina 140×220 + 60×80,
 • posteljnina 200×200 + 2x60x80,
 • posteljnina 200×220 + 2x60x80,
 • posteljnina 200×260 + 2x60x80.

V spletni trgovini Maremico so na voljo vse omenjene dimenzije, v salonu Spalnega centra Maremico pa je za takojšnji prevzem na voljo le dimenzija 140×200 (ostale dimenzije je potrebno predhodno naročiti).

Dobavni rok
: 3 – 7 dni.

Certificirana kakovost posteljnine Odeja
Kakovost posteljnine Anikka v svetlo rjavem odtenku potrjuje njena skladnost s certifikatom Oeko-Tex, ki ga pridobijo le zdravju prijazni materiali. Primerna je tudi za alergike in astmatike.

oeko tex certifikat

Sestava in vzdrževanje posteljnine Odeja

 • Tkanina posteljnine Anikka – antracit: 100% bombaž – saten obdelan s tehnologijo »easy-care«
 • Posteljnina Anikka – antracit je pralna pri 60 °C
 • Beljenje ni dovoljeno.
 • Sušenje v stroju pri znižani temperaturi.
 • Likanje pri srednji temperaturi (150 °C).
 • Dovoljeno tudi kemično čiščenje.

Proizvajalec: Odeja d.o.o.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.