trgovina@maremico.si

Staro za novo

Je vaša vodna postelja že zelo dotrajana in le menjava določenih delov ne pride več v poštev? Izkoristite popuste in zamenjajte staro za novo!

Več o akciji Staro za novo, komu je namenjena in kaj vse vključuje lahko prebere spodaj, v opisu. Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo na obnova@maremico.si ali na 01 56 10 900.

Povpraševanje:


O akciji Staro za novo

Četudi za svojo vodno posteljo lepo skrbite, jo čistite, obnavljate in daljšate življenjsko dobo, vseeno enkrat pride čas, ko jo je, kot vsako ležišče, potrebno menjati. V akciji Staro za novo lahko ponovno izkusite popolno udobje in svežino, s katero vas je navdušil Lectus na začetku.

Akcija ‘Staro za novo’ vam ponuja, da zamenjate svojo vodno posteljo s prav takšno, kot jo imate, le novejšo. To je odlična novica za vse, ki vam je vaša vodna postelja Lectus postala pomemben del vsakdana in ji zaupate že toliko let.

Če se odločite za zamenjavo vodne postelje po ugodnosti ‘Staro za novo’, vam ponujamo:

 • izpraznitev vaše obstoječe vodne postelje,
 • poskrbimo za njen odvoz in
 • vam postavimo novo vodno posteljo, ki jo izberete iz naše aktualne ponudbe.

Brez skrbi, še vedno imate možnost zadržati grelni sistem in/ali mizarske dodatke.

Cena menjave »Staro za novo« se razlikuje glede na model in dimenzijo vaše vodne postelje, zato svetujemo, da izpolnite zgornji obrazec in pripravili vam bomo informativno ponudbo. Lahko pa nas pokličite tudi na 01/56 10 900 ali pošljite e-mail na obnova@maremico.si in poslali vam bomo ponudbo.

Izboljšan spanec

Vodna postelja je zaradi popolnega prileganja najboljša izbira za vašo hrbtenico. Z izbiro nove si zagotovite optimalno podporo in boljšo nočno regeneracijo.

Staro odpeljemo, novo pripeljemo

Ob zamenjavi poskrbimo za odvoz stare vodne postelje in zagotovimo hitro dostavo in montažo nove.

Tudi za lastnike drugih vodnih postelj

Izjemne ugodnosti v akciji Staro za novo lahko koristijo tudi lastniki drugih vodnih postelj.

Nadgradnja s toperji

Izbrano udobje lahko nadgradite z integriranimi toperji, ki daljšajo življenjsko dobo postelje in hkrati omogočajo različno izbiro udobja.

Bodite v koraku s časom

Z vsakim letom se trudimo in nadgrajujemo udobje vodnih postelj. Modelom dodajamo različne novosti in inovacije, ki zagotavljajo še bolj prijeten spanec.

Akcija Staro za novo je odlična izbira za vse, ki si želijo ponovno zagotoviti najboljše udobje. Zamenjava postelje je smiselna, ko prične jedro bolj izrazito valovati, včasih je tudi občutno mehkejše in podobno. Velikokrat lastniki izberejo novo posteljo preprosto, ker želijo osvežiti videz svoje postelje.

Pogosta vprašanja:

Za menjavo vodne postelje se uporabniki najpogosteje odločajo med 10. in 15. letom uporabe, ko postanejo vodna jedra na občutek mehkejša in bolj valovijo. Pomemben dejavnik pri menjavi je pogosto tudi obrabljen videz postelje in snemljive prevleke.

V akciji Staro za novo poleg dostave in montaže nove vodne postelje poskrbimo tudi za praznjenje in odvoz stare. V ponudbo je vključen še set za prvo polnjene, čistilo za čiščenje jeder in črpalka AirExtractor za izsesavanje zračnih mehurčkov.

Pri menjavi Staro za novo se obnovi 5 letna garancija na vodotesnost vodnih jeder, 5 letna garancija na grelni sistem (razen če obdržite starega) in 1 letna garancija na vse ostale sestavne dele, ki so bili menjani.

Za praznjenje in odvoz stare postelje poskrbimo mi. Če želite ob nakupu nove postelje obdržati mizarske dele in/ali grelne sisteme, novo posteljo namestimo v skladu z vašimi željami.

Četudi vaš obstoječi grelni sistem deluje, je menjava v akciji Staro za novo izredno ugodna in priporočljiva. Menjavo še posebej svetujemo, če je postelja stara več kot od 10 let.

Poleg akcije Staro za novo vam ponujamo tudi dva paketa obnove – zunanjega in notranjega. Zunanji paket vključuje menjavo prevleke, dodate pa lahko tudi integrirane toperje. Z izbiro notranjega obnovitvenega paketa vam zamenjamo vodni jedri, varnostni bazen in ojačamo penasti okvir – ostale sestavne dele obdržite.

Obnovitveni paketi so odlična izbira, če ste z obstoječo vodno posteljo še vedno zadovoljni, vendar potrebuje le manjšo obnovo. Če želite udobje Lectusa v celoti osvežiti, je najboljša izbira akcija Staro za novo.

Obdržite lahko mizarske izdelke (podstavek, vzglavno stranico …) in/ali grelni sistem in/ali penasti okvir, lahko pa zamenjate tudi vse. Cena se spreminja glede na izbiro.

Tudi pri Lectusu lahko zamenjate vodno posteljo za klasično ležišče. Na izbiro vam ponujamo osebna ležišča Leticia – nova verzija klasičnih ležišč, ki s prilagodljivo zasnovo nudijo podobne regenerativne in prilagoditvene učinke kot vodna postelja.

Menjava z Leticio je hitra in preprosta izbira. Naša montažna ekipa staro vodno posteljo odstrani in poskrbi za hitro montažo nove. Če želite ohraniti podstavek vodne postelje, lahko z Leticio uredimo tudi to.

Da. Akcijo lahko koristijo tudi uporabniki drugih vodnih postelj. Po nakupu nove Lectus vodne postelje naša montažna ekipa vašo staro izprazni in odpelje ter jo preprosto zamenja z novo. Cena se za uporabnike drugih vodnih postelj razlikuje od cene za uporabnike Lectusa. Za točno ponudbo nam pišite na obnova@maremico.si.

Pogoji akcije STARO ZA NOVO

Splošno o akciji

Akcija Staro za novo je celoletna akcija, ki je namenjena vsem lastnikom vodne postelje Lectus. Prilagojena akcija Staro za novo je namenjena tudi lastnikom ostalih vodnih postelj. Akcija omogoča zamenjavo stare vodne postelje z novo, po ugodnejši ceni kot v redni prodaji.

Končna cena nove postelje je odvisna od izbranega modela in dimenzije ter od obstoječih sestavnih delov, ki jih uporabnik lahko obdrži.

Izbira modela postelje

Uporabnik lahko izbira med modeli:

 • vodna postelja Novara,
 • vodna postelja Verona,
 • vodna postelja Verona BoxSpring Air,
 • ležišče Leticia.

Obstoječi sestavni deli, ki jih lahko obdržite

 • obdržite grelna sistema in mizarske izdelke (podstavek, okvir, stranica),
 • obdržite le grelna sistema,
 • obdržite le mizarske izdelke (podstavek, okvir, stranica) ali
 • obdržite penasti okvir in/ali grelna sistema in/ali mizarske dodatke,
 • vse novo.

Potek naročila

Uporabniku, ki se odločil za zamenjavo stare vodne postelje z novo, pripravimo točno ponudbo, glede na izbrane elemente in dimenzijo postelje. Uporabnik ponudbo potrdi z vplačilom are. Po potrditvi se dogovorimo za termin dostave in montaže.

Načini plačila

Uporabnik se lahko odloči za gotovinsko (tudi nakazilo na tekoči račun) ali obročno plačilo (kartica Diners ali kredit Sberbank). V primeru obročnega plačila, se višina popusta zniža za 5 odstotnih točk.

Veljavne cene za akcijo so navedene na prodajnem mestu.

Izračun cene in višine obrokov

Znesek za plačilo ob menjavi je izračunan na osnovi predpostavke, da obdržite isto dimenzijo vodne postelje, podstavek, vzglavno stranico in oba grelna sistema. Dejanska končna cena je lahko drugačna, če spremenite ali dodate posamezne elemente v ponudbo. Cena se spremeni, če ste uporabnik druge vodne postelje, ne Lectusa. Cena velja za standardne zakonske dimenzije 160×200, 180×200, 180×210, 180×220, 200×200 in 200×220.

Za točen izračun nas kontaktirajte:

Zadovoljni lastniki vodne postelje Lectus

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.