AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Vzglavna stranica Kalipso 1

112,00 159,00 

Lesena vzglavna stranica Kalipso 1 je sestavljena iz enega vzdolžnega lesenega elementa v barvi, ki jo lahko izberete iz naše pestre barvne palete. Gre za enostaven dizajn, ki je večen in se odlično ujema k različnim stilom spalnic. Vzglavna stranica Kalipso 1 je rahlo nagnjena in je na voljo v različnih širinah, njena standardna končna višina pa je 93 cm.

Po naročilu izdelka boste izbrali še material in barvo oblazinjenja. Po oddanem naročilu vas zato še pokličemo.

Večni minimalizem

Lesena vzglavna stranica Kalipso 1 je ena preprostejših oblik vzglavnih stranic, in je priljubljena tako pri najstnikih kot pri starejših. Njen minimalističen videz se odlično poda k enojnim ali zakonskim posteljam.

V vaši najljubši barvi

Izbira barve je v spalnici pomembna. Želite, da se vzglavna stranica Kalipso 1 dobesedno zlije z vašim pohištvom ali jo želeli z barvnim kontrastom izpostaviti? Na voljo je več vrst materialov (umetno usnje, blago, žametni pliš …) v več kot 100 barvnih odtenkih. Če želite, si lahko barvne vzorčke ogledate v Spalnem centru Maremico ali nam pišete na trgovina@maremico.si in poslali vam bomo aktualno barvno karto.

Izdelano v Sloveniji

Vse vzglavne stranice, ki jih lahko naročite v Spalnem centru Maremico, izdelamo sami. Tudi vzglavno stranico Kalipso 1. Lastna proizvodnja in razvoj nam dajeta nadzor nad kvaliteto materiala in izdelave. Omogočata nam tudi hitre dobavne roke ter celovitost ponudbe, s katero vam lahko ponudimo vse za udobno in zdravo spanje.

Brezplačna dostava in montaža

Po naročilu lesene vzglavne stranice Kalipso 1, skupaj z ležiščem in posteljnim ogrodjem, vam vse brezplačno dostavi in zmontira naša tehnična ekipa.

Tehnične lastnosti

  • Končna standardna višina lesene vzglavne stranice Kalipso 1 je 93 cm. Pri povišanih podstavkih se končna višina stranice viša skladno z višino podstavka (+ 5 cm, + 10 cm ali + 15 cm).
  • Spada med tanjše vzglavne stranice z debelino 1,8 cm.
  • Ob steni zavzame 10 cm prostora.
  • Na voljo so številni barvni odtenki odtenki, ki si jih lahko ogledate v salonu Spalnega centra Maremico ali nam pišete na trgovina@maremico.si in poslali vam bomo aktualno barvno karto.
  • Oblazinjena vzglavna stranica Elara 1 je v primeru, da jo v Spalnem centru Maremico kupite v kompletu s posteljnim okvirjem, pritrjena na podstavek. Samostoječo lahko kupite v primeru, da ste že lastnik vodne postelje Lectus.
  • Na voljo so širine: 90, 100, 140, 160, 180 in 200 cm.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.