Oblazinjena vzglavna stranica Lucca

495,00 790,00 

Oblazinjena vzglavna stranica Lucca izžareva večno eleganco, ki se je ne boste nikoli naveličali. Velja za eno najprestižnejših vzglavnih stranic, ki se odlično poda v kombinaciji s slovensko BoxSpring posteljo. Njen rustikalen stil oblazinjenja pričara čarobno razkošje, zato je prava izbira za vse, ki vam je tak stil pri srcu.

Oblazinjena vzglavna stranica Lucca je na voljo v številnih materialih in barvnih odtenkih, zato boste zagotovo našli svoj idealen odtenek, ki bo poskrbel za edinstveno vzdušje v vaši spalnici.

Po naročilu izdelka boste izbrali še material in barvo oblazinjenja. Po oddanem naročilu vas zato še pokličemo.

Rustikalni stil v vaši najljubši barviOblazinjena vzglavna stranica Lucca razveseljuje vse ljubitelje rustikalnega, večno elegantnega stila.  Z izbiro najljubšega materiala in barvnega odtenka si brez dvoma lahko zagotovite unikatno vzglavno stranico Lucca, ki bo poskrbela za edinstveno vzdušje v vaši spalnici. Na voljo je več vrst materialov (umetno usnje, blago, žametni pliš …) v več kot 100 barvnih odtenkih. Če želite, si lahko barvne vzorčke ogledate v Spalnem centru Maremico ali nam pišete na trgovina@maremico.si in poslali vam bomo aktualno barvno karto.


Priljubljena v BoxSpring dizajnuVzglavna stranica Lucca se poda k številnim posteljnim okvirjem. Še vedno pa je najbolj priljubljena v kombinaciji s slovensko posteljo BoxSpring Air, ki slovi po unikatnem oblazinjenju, nadstandardni višini in ležišču Leticia, ki ga izdelamo glede na potrebe in želje vsakega ljubitelja zdravega in udobnega spanja.Izdelana v SlovenijiČe vas je oblazinjena vzglavna stranica Lucca prevzela in se že poigravate z mislijo, kako idealno bi se podala vaši postelji oz. spalnici, naj vam predstavimo še dodaten razlog, zakaj jo izbrati. Gre za ročno izdelano vzglavno stranico, ki nastaja izpod rok slovenske ekipe Maremico. To vam omogoča veliko izbiro materialov in barv, hitro dobavo in možnost, da ji čez čas osvežite barvo oblazinjenja, če bi se jo naveličali oz. bi želeli spremeniti stil vaše spalnice.Tehnične lastnosti

 • Končna standardna višina oblazinjene vzglavne stranice Lucca je 113 cm.
 • Ob steni zavzame 10 cm dodatnega prostora.
 • Materiali oblazinjenja: Na voljo so številni barvni odtenki v tkanini ali umetnem usnju – trenutno aktualno barvno karto dobite na prodajnem mestu Spalnega centra Maremico ali nam pišete na trgovina@maremico.si in poslali vam bomo aktualno barvno karto.
 • Oblazinjena vzglavna stranica Lucca je običajno pritrjena na podstavek, če jo kupite v Spalnem centru Maremico v kompletu s posteljnim okvirjem. Sicer je samostoječa.
 • Na voljo so različne širine in višine:
  – standardne širine: 90, 100, 140, 160, 180, 200 cm.
  – nadstandardna širina velikosti XL: širina 220 cm, višina 120 cm.
  – nadstandardna širina velikosti XXL: širina 220 cm, višina 152 cm, 156 cm ali 160 cm.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.