Oblazinjena vzglavna stranica Luxuria

465,00 695,00 

Oblazinjena vzglavna stranica Luxuria s svojim nežnim prešitjem daje pridih večne elegance, ki se jo zares nikoli ne naveličamo. Je med priljubljenimi vzglavnimi stranicami in se odlično poda slovenski BoxSpring postelji. Njena nežna eleganca ter številna izbira barv in materialov oblazinjenja poskrbijo, da se bo odlično podala stilu vaše spalnice.

Po naročilu izdelka boste izbrali še material in barvo oblazinjenja. Po oddanem naročilu vas zato še pokličemo.

Diskretna eleganca


Oblazinjena vzglavna stranica Luxuria z nežnim prešitjem daje pridih večne elegance, ki se jo zares nikoli ne naveličamo. Z izbiro najljubšega materiala in barvnega odtenka si brez dvoma lahko zagotovite unikatno vzglavno stranico Luxuria, ki bo poskrbela za edinstveno vzdušje v vaši spalnici. Na voljo je več vrst materialov (umetno usnje, blago, žametni pliš …) v več kot 100 barvnih odtenkih. Če želite, si lahko barvne vzorčke ogledate v Spalnem centru Maremico ali nam pišete na trgovina@maremico.si in poslali vam bomo aktualno barvno karto.


V družbi najboljših s posteljo BoxSpring


Oblazinjena vzglavna stranica Luxuria se poda številnim posteljnim okvirjem. Še posebej pa je priljubljena med ljubitelji unikatnega BoxSpring dizajna. Največkrat jo izdelamo v kombinaciji s posteljo BoxSpring Lux, ki slovi po dovršenem oblazinjenju, nadstandardni višini in ležišču Leticia, ki ga izdelamo glede na individualne potrebe in želje vsakega posameznika. Tudi za vas.


Izdelana v Sloveniji


Če se že poigravate z mislijo, kako idealno bi se vzglavna stranica Luxuria podala vaši postelji oz. spalnici, naj vam predstavimo še en dodaten razlog, zakaj jo izbrati. Gre za vzglavno stranico, ki je ročno izdelana na domačih slovenskih tleh. To vam omogoča veliko izbiro materialov in barv, hitro dobavo in možnost, da ji čez čas osvežite barvo oblazinjenja, če bi se jo naveličali oz. bi želeli spremeniti stil vaše spalnice.


Tehnične lastnosti


 • Končna standardna višina oblazinjene vzglavne stranice Luxuria je 113 cm.
 • Ob steni zavzame 8 cm prostora.
 • Materiali oblazinjenja: Na voljo so številni barvni odtenki v tkanini in umetnem usnju. V živo si jih lahko ogledate v razstavnem salonu Spalnega centra Maremico ali nam pišete na trgovina@maremico.si in poslali vam bomo aktualno barvno karto.
 • Oblazinjena vzglavna stranica Luxuria je običajno pritrjena na podstavek, če jo kupite v Spalnem centru Maremico v kompletu s posteljnim okvirjem. Sicer je samostoječa.
 • Na voljo so različne širine in višine:
  – standardna širina: 180, 200 cm.
  – nadstandardna širina velikosti XL: širina 220 cm, višina 120 cm.
  – nadstandardna širina velikosti XXL: širina 220 cm, višina 152 cm, 156 cm ali 160 cm.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.