logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

Vzglavna stranica Mars

171,00 210,00 

Oblazinjena vzglavna stranica Mars s svojo oblazinjeno mehkobo predstavlja čudovit posteljni dodatek, ki se odlično poda različnim stilom spalnic. Velja za priljubljen model vzglavne stranice tako med mladimi kot med starejšimi ljubitelji udobnega spanja. Na voljo je v številnih barvnih odtenkih tkanine in umetnega usnja. Njena končna standardna višina je 100 cm.

Po naročilu izdelka boste izbrali še material in barvo oblazinjenja. Po oddanem naročilu vas zato še pokličemo.

Opis

Preprosta in lepa

Oblazinjena vzglavna stranica Mars je preprostega videza, zato se bo odlično podala skoraj v vsako spalnico. Njeno dovršeno oblazinjenje v vaši najljubši barvi bo poskrbelo, da bo vaša spalnica zažarela v polnem sijaju.

V vaši najljubši barvi

Izbira barv in materiala oblazinjenja je pri tej vzglavni stranici velika. Na voljo je namreč več vrst materialov (umetno usnje, blago, žametni pliš …) v več kot 100 barvnih odtenkih. Če želite, si lahko barvne vzorčke ogledate v Spalnem centru Maremico ali nam pišete na trgovina@maremico.si in poslali vam bomo aktualno barvno karto.

Izdelano v Sloveniji

Vse vzglavne stranice, ki jih lahko naročite v Spalnem centru Maremico, izdelamo sami. Tudi vzglavno stranico Mars. Lastna proizvodnja in razvoj nam dajeta nadzor nad kvaliteto materiala in izdelave. Omogočata tudi hitre dobavne roke in celovitost ponudbe, s katero vam lahko ponudimo vse za udobno in zdravo spanje.

Brezplačna dostava in montaža

Po naročilu vzglavne stranice Mars, skupaj z ležiščem in posteljnim ogrodjem, vam vse brezplačno dostavi in zmontira naša tehnična ekipa.

Tehnične lastnosti

  • Končna standardna višina oblazinjene vzglavne stranice Mars je 100 cm. Pri povišanih podstavkih se končna višina stranice viša skladno z višino podstavka (+ 5 cm, + 10 cm ali + 15 cm).
  • Debelina vzglavne stranice je 6 cm.
  • Materiali oblazinjenja: Na voljo so številni barvni odtenki v tkanini in umetnem usnju, ki si jih lahko ogledate tudi na prodajnem mestu Spalnega centra Maremico ali nam pišete na trgovina@maremico.si in poslali vam bomo aktualno barvno karto.
  • Oblazinjena vzglavna stranica Mars je v primeru, da jo v Spalnem centru Maremico kupite v kompletu s posteljnim okvirjem, pritrjena na podstavek. Samostoječo lahko kupite v primeru, da ste že lastnik vodne postelje Lectus.
  • Na voljo so širine: 90, 100, 140, 160, 180 in 200 cm.

Dodatne informacije

Izberite širino stranice

90 cm, 100 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.