Vzglavna stranica Sono

330,00 630,00 

Oblazinjena vzglavna stranica Sono z oblazinjenim dizajnom je priljubljena pri vseh, ki prisegajo na čiste in preproste linije. Je pomemben element slovenske BoxSpring postelje, ki predstavlja novi trend postelje na ključ. Lahko pa jo izberete tudi v kombinaciji z drugim posteljnim okvirjem iz naše ponudbe. Oblazinjena vzglavna stranica Sono je na voljo v številnih materialih in barvnih odtenkih, tako da jo boste enostavno umestili v svojo spalnico.

Po naročilu izdelka boste izbrali še material in barvo oblazinjenja. Po oddanem naročilu vas zato še pokličemo.

Preprosto lepa v vaši najljubši barvi


Oblazinjena vzglavna stranica Sono je preproste oblike in se poda različnim stilom spalnic. Na voljo je v številnih barvnih odtenkih tkanine ali umetnega usnja – trenutno aktualno barvno karto dobite v salonu Spalnega centra Maremico. Izberite svojo najljubšo kombinacijo in si pričarajte popolno posteljo in dovršen videz vaše spalnice.


V najboljši družbi s posteljo BoxSpring


Vzglavna stranica Sono se poda večini posteljnim okvirjem. Izjemno je priljubljena v kombinaciji s slovensko posteljo BoxSpring Base, ki predstavlja najnovejši trend postelje na ključ. Znana je po unikatnem oblazinjenju, nadstandardni višini in po najbolj osebnem ležišču Leticia, ki ga izdelamo oz. prilagodimo glede na vaše potrebe in želje.


Izdelana v Sloveniji


Če se že poigravate z mislijo, kako idealno bi se vzglavna stranica Sono podala vaši postelji oz. spalnici, naj vam predstavimo še dodaten razlog, zakaj jo izbrati. Gre za vzglavno stranico, ki je ročno izdelana na domačih slovenskih tleh. To vam omogoča veliko izbiro materialov in barv, hitro dobavo in možnost, da ji čez čas osvežite barvo oblazinjenja, če bi se jo naveličali oz. bi želeli spremeniti stil vaše spalnice.


Tehnične lastnosti


 • Končna višina oblazinjene vzglavne stranice Sono je 113 cm.
 • Ob steni zavzame 8 cm dodatnega prostora.
 • Materiali oblazinjenja: Na voljo so številni barvni odtenki v tkanini ali umetnem usnju – trenutno aktualno barvno karto dobite na prodajnem mestu Spalnega centra Maremico ali nam pišete na trgovina@maremico.si in poslali vam bomo aktualno barvno karto.
 • Vzglavna stranica Sono je običajno pritrjena na podstavek, če jo kupite v Spalnem centru Maremico v kompletu s posteljnim okvirjem. Sicer je samostoječa.
 • Na voljo so različne širine in višine:
  – standardne širine: 90, 100, 140, 160, 180 in 200 cm.
  – nadstandardna širina velikosti XL: širina 220 cm, višina 120 cm.
  – nadstandardna širina velikosti XXL: širina 220 cm, višina 152 cm, 156 cm ali 160 cm.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.