AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Katero ležišče izbrati - Ležišče v BoxSpring postelji

Katero ležišče izbrati?

Ko se zavemo, da je za naše slabo spanje in utrujenost krivo dotrajano, pretrdo ali premehko ležišče, gredo nekateri med nami takoj v akcijo in obiščejo par trgovin z ležišči, spet drugi prelistajo vse prospekte, ki jim pridejo pod roke, tretji preiščejo splet od a do ž, nekateri se po nasvete obrnejo na svoje prijatelje in iščejo priporočila … Skratka, kar naenkrat imamo pred sabo ogromno »najboljših« ležišč, kar jih trenutno naš svet premore. In tu nastopi težava. Katero ležišče izbrati?

Odgovor je preprost. Izbrati morate ležišče, ki se popolnoma prilagodi vašemu telesu.

To pa zares omogočata dve vrsti ležišč – vodne postelje, ki se samodejno prilegajo uporabniku in ležišča, ki jih strokovnjaki za zdravo spanje izdelajo glede na vaše telesne mere, najpogostejši spalni položaj in morebitne zdravstvene težave vsakega posameznika.

Kam torej po ležišče, ki se bo popolnoma prilegalo vašemu telesu?

V Spalni center Maremico, kjer se bomo najprej pogovorili o vaših željah in potrebah, nato pa skupaj dorekli, katero ležišče bi bilo za vašo hrbtenico najustreznejše. Na voljo boste imeli vodne postelje Lectus, ležišča Leticia, ki jih izdelamo glede na potrebe in želje vsakega uporabnika posebej in postelje BoxSpring, trenutno najbolj aktualne postelje, saj razvajajo z neskončnim udobjem in dizajnom po vaših željah.

Skrivnost Spalnega centra Maremico

Ponosni smo, da ustvarjamo udobno, zdravo in kakovostno spanje na tako visokem nivoju. Skrivnost našega uspeha se skriva v več kot 25-letnih izkušnjah na področju zdravega spanja, v predani razvojni in prodajni ekipi ter v našem odnosu do uporabnikov, od katerih smo se do sedaj še največ naučili.

Spoznajte nas!

Kliknite na video in spoznajte Moniko, vodjo prodaje v Spalnem centru Maremico. Na kratko vam bo predstavila s čim vse razvajamo naše obiskovalce in uporabnike.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.