Kje nas najdete?

Obiščite nas v Spalnem centru Maremico, kjer vas bodo prijazne svetovalke z veseljem pričakale z veliko izbiro kakovostnih izdelkov za udobno spanje in čudovit videz postelje. Kako do nas, si poglejte v spodnjem videu.

Play Video about spalni center maremico lokacija

Naslov

Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče

Delovni čas

Pon-pet: 8.00-19.00
Sob: 9.00-13.00

Zakaj nas obiskati?

Odgovor je preprost. Z obiskom Spalnega centra Maremico se boste prepričali, da imamo prav vse, kar potrebujete za svoj udoben spanec in čudovit videz postelje. Na enem mestu boste tako lahko za sebe izbrali najboljše. Da vemo kaj zares potrebujete, nam pri tem pomagajo dolgoletne izkušnje, saj se z razvojem, izdelavo in prodajo izdelkov za zdravo spanje ukvarjamo že od leta 1994.

Za vas imamo pripravljen pester prodajni program. Na voljo vam ponujamo več kot 50 odtenkov kakovostnih rjuh Bella Donna za vse dimenzije postelj in višine ležišč, številne odeje, posteljnine, vzglavnike, podporne blazine, vodne postelje Lectus, osebna ležišča Leticia in oblazinjene BoxSpring postelje.

Več kot dovolj razlogov, da se spoznamo!
Zato vas toplo vabimo, da nas obiščete. Pogovorili se bomo o vaših željah, vam svetovali ter predlagali kaj bi vam, glede na naše izkušnje in znanje, bila za vas najboljša izbira.

Spalni center Maremico
Salon Spalnega centra Maremico

Prestižne blagovne znamke