Zakaj so ležišča Leticia edinstvena?

KATERI MODEL LEŽIŠČA LETICIA JE BLIZU VAŠEMU IDEALU?

Na to vprašanje vam težko odgovorimo, dokler se ne spoznamo. Vabljeni k ogledu najbolj iskanih modelov Leticie. Prav vsakega lahko izdelamo glede na vaše telesne posebnosti, potrebe in želje.

-15 %
656,201.312,40
-15 %
656,201.312,40
-15 %
406,30812,60
Prevleka ležišča Leticia

PRAVA REŠITEV ZA ALERGIKE IN ASTMATIKE

Ker se vedno več ljudi sooča z alergijami na pršice in s prekomernim potenjem, smo pri izdelavi ležišč Leticia še posebej pozorni na to, katere materiale uporabiti pri izdelavi naših ležišč. Ker želimo za vas le najboljše, izbiramo kakovostne in certificirane materiale, ki poleg ustrezne prožnosti omogočajo tudi sprotno odvajanje vlage iz ležišča. Snemljiva pralna prevleka je pika na i, ki naredi spanje na po meri izdelanih ležiščih zares zdravo. To pa je ključ do vašega udobja in mirnih ter suhih noči.

Leticia v BoxSpring postelji

TUDI V BOXSPRING IZVEDBI

Po meri izdelano ležišče Leticia vam lahko izdelamo tudi v BoxSpring izvedbi. To pomeni, da postane vaša Leticia del postelje BoxSpring, ki osvaja srca tako doma kot v tujini. Tudi tu vam je omogočena izbira, in sicer izbira nestandardne višine in oblazinjenje celotne postelje v več kot 100 barvnih odtenkih številnih materialov.

Več o posteljah BoxSpring
Posteljna dna Leticia - letvice

POSTELJNA DNA

Na voljo številna posteljna dna, ki so nujno potrebna pri večini posteljnih ogrodij. V prvi vrsti zaradi zračnosti samega ležišča. Za bolj zahtevne in pomoči potrebne pa imamo na voljo tudi posteljna dna z daljinskim upravljanjem naklona in višine. Enostavno, udobno in lahkotno.

Posteljna dna
Vzglavnik Leticia izdelan v Sloveniji

NE POZABITE NA SVOJ VRAT

Kupiti vzglavnik, ki bo ravno pravšnji za podporo vaše glave, vratu in razbremenitev ramenskega obroča, je za mnoge pravi izziv. Z vzglavnikom Leticia, ki si ga lahko prilagodite po višini, trdoti in naklonu v več kot 1000 kombinacijah, je to enostavno.

Vzglavnik Leticia
Leticia katalog

BREZPLAČNI KATALOG LETICIA IZDELKOV

Prav je, da zase želite le najboljše. Ste na dobri poti, da boste zase naročili ležišče, ki bo pisano na vaše telo. Naročite svoj izvod kataloga po meri izdelanih ležišč Leticia.

Naročam katalog