AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Nepremočljiva zaščita za jogi

Kvalitetna nepremočljiva rjuha Respira podjetja Velfont bo vaše ležišče zaščitila in hkrati poskrbela tudi za odlično zračnost. Navdušila vas bo z neprepustnostjo, mehkobo nežnega bombaža in izjemno kvaliteto. Zaščitite svoj jogi in ga ohranite lepega ter čistega še vrsto let.

S čim navdušuje nepremočljiva rjuha Respira?

Nepremočljiva zaščita za jogi Respira je nepogrešljiv posteljni dodatek skoraj vsakega doma. Poskrbeli smo, da vam je na voljo v beli barvi in v številnih dimenzijah. Gre za napenjalno rjuho, ki navdušuje z 2-slojno zaščito. Hkrati je nepremočljiva in izjemno zračna.

Zakaj je tako priljubljena zaščitna rjuha?
Nepremočljiva podloga za posteljo Respira navdušuje z organskim bombažem, prijetno mehkim na otip. Pod bombažno plastjo se nahaja membrana Neotherm® ECO, ki jo najdemo ekskluzivno v produktih podjetja Velfont. Le ta velja za najbolj zračen material, ki se uporablja v nepremočljivih rjuhah na trgu. To pomeni, da tekočine, ki jih ponoči izloča naše telo, izhlapijo hitro in enostavno, kar nam zagotavlja udobno spanje. Membrana, ki prepušča zrak, a ne vlage in tekočine, je med drugim tudi učinkovita pregrada proti pršicam. Zahvaljujoč svoji sestavi in minimalni debelini pa ostaja med uporabo praktično neopazna.

Mehek bombaž

Naraven in mehek material

Zaščita ležišča

100% nepremočljivost

Izjemna zračnost

Z membrano
Neotherm®️ ECO

nepremocljiva podloga respira velfont

Praktično neslišna

Za miren spanec

Pregrada proti pršicam

Za vrhunsko higieno ležišča

Kvalitetna in trajnostna

Dolgoletna investicija
v vaš spanec

Za koga je primerna?

Nepremočljiva podloga za posteljo je izdelek, ki vam bo prišel zelo prav, če imate:

  • težave z uhajanjem urina,
  • astmo ali alergijo na hišno pršico,
  • novo ležišče in ga želite zaščititi pred madeži,
  • na postelji radi hišne ljubljenčke,
  • željo po popolnem udobju in občutku svežine,
  • otroke, ki se vam radi prikradejo v posteljo in želite preprečiti nevarnost močenja postelje ali drugih nezgod.

Kako jo namestiti?
Nepremočljiva prevleka za vzmetnico ima elastiko na robovih in se na ležišče namesti na enak način kot katera koli druga napenjalna rjuha. Optimalno prilagajanje skozi noč pa poskrbi, da se ne bi nenamerno premikala in onemogočala svojo prvotno funkcijo – preprečevanje prehajanja tekočine do ležišča. Prilagaja se ležiščem do višine 35 cm.

nepremočljiva zaščita za jogi Respira - Maremico.si

Zaščitna rjuha zagotavlja mehkobo in omogoča pranje na 95 °C

Pletenina te zaščitne rjuhe je iz niti 100% česanega organskega bombaža, zato uporabnike razvaja z mehkobo in prilagodljivostjo. Poleg tega dovoljuje pranje na izjemno visoki temperaturi, ki temeljito uniči viruse in pršice.

Nepremočljiva rjuha je nežna, zanesljiva in tišja od ostalih nepremočljivih rjuh

Membrana nepremočljive rjuhe Respira, ki se nahaja pod nežnim slojem bombaža, prepušča zrak, ne pa tudi tekočine in vlage. Je praktično neozpazna in je tišja od ostalih nepremočljivih rjuh. Vodotesen in zračen poliuretanski film – membrana Neotherm® ECO je izdelan iz recikliranih materialov.

Z mislijo na čistejše okolje
Nepremočljiva podloga za jogi Respira je del projekta »Planet Care by Velfont«. S tem se je podjetje zavezalo k izdelavi okoljsko prijaznih izdelkov. Vsi procesi za pridelavo organskega bombaža so okolju in družbi prijazni čez celotno proizvodnjo verigo – tako pri gojenju bombaža, žetvi ter proizvodnji kot pri predelavi samega bombaža. S tem si je zaščita za vzmetnico Respira prislužila GOTS certifikat (Global Organic Textile Exchange), ki zagotavlja, da uporabljeni organski materiali zadovoljijo tudi ekološke in družbene kriterije. Tudi embalaža nepremočljive rjuhe Respira je izdelana premišljeno iz recikliranega blaga.

napenjalne rjuhe bella donna mateja tamse

Spalni center Maremico priporoča:

Rjuho Bella Donna nadenite čez zaščitno rjuho

Strokovnjaki Spalnega centra Maremico priporočamo, da nepremočljivo podlogo za posteljo uporabljate pod rjuho Bella Donna. Tako boste dosegli optimalno udobje, popolno zaščito ležišča in veselo brezskrbnost. Rjuha Bella Donna vam bo pričarala izjemno mehkobo.

Sestava, vzdrževanje in dobava

Nepremočljiva rjuha je pri nas na voljo le v beli barvi. Narejena je iz 100% organskega bombaža in nepremočljive, super zračne Neotherm® membrane. Pralna je na kar 95 stopinjah. V kolikor ni na zalogi, je dobavljiva pri dobavitelju v roku 14 dni.

100% bombaž,

zračna Neotherm® membrana

Tradicija prepletena s trajnostjo

Špansko podjetje Velfont je priznano podjetje, ki med drugim proizvaja tudi nepremočljive podloge za jogi Respira. Pohvali se lahko z že več kot 50-letno tradicijo, kar dokazuje strokovnost in zvestobo do kvalitete in svojih kupcev. Njihovi izdelki se prodajajo na štirih celinah v več kot 50 državah sveta. Kot pravijo, je njihovo poslanstvo izboljšati spanec ljudi širom sveta, to pa se sklada tudi z našim poslanstvom. Že več kot 20 let to počnejo tudi z mislijo na okolje in prihodnje generacije. Prešli so na povsem trajnostno embalažo in svoje izdelke izdelujejo iz materialov, ki so prijaznejši do našega planeta.

 

global recycle standard veflont

Nepremočljiva podloga za jogi Respira je del projekta »Planet Care by Velfont« s katerim se je podjetje zavezalo k izdelavi okoljsko prijaznih izdelkov. Pletenina iz niti 100% česanega organskega bombaža, iz katerega so izdelane nepremočljive rjuhe Respira, zagotavlja maksimalno mehkobo in prilagodljivost. Vsi procesi za pridelavo organskega bombaža zagotavljajo prijaznost okolju in družbi čez celotno proizvodno verigo: pri gojenju, žetvi, proizvodnji in predelavi samega bombaža. Tako se nepremočljiva rjuha Respira ponaša z GOTS certifikatom (Global Organic Textile Exchange), ki zagotavlja, da organski materiali, ki jih uporabljajo, zadovoljijo tudi ekološke in družbene kriterije.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.