Izberite pravo dimenzijo rjuhe za svoje ležišče

Rjuhe Bella Donna zaradi svoje elastičnosti in razstegljivosti ustrezajo vsem dimenzijam ležišč. Ena dimenzija se prilega različnim dimenzijam ležišča.

Na voljo so dimenzije rjuhe za velikost ležišča:

od 90×200 cm do 100×220 cm,
od 120×200 cm do 130×220 cm,
od 140×200 cm do 160×220 cm,

od 180×200 cm do 200×220 cm,

od 200×220 cm do 220×240 cm.

49,95
64,95
72,95
87,95
94,95

Kakovost rjuh Bella Donna se ne kaže le na začetku, ko uporabnike navduši zaradi svojega popolnega prileganja, prijetnega občutka na koži in številnih barvnih odtenkov. To je edina rjuha, ki preprosto traja. Primerna je tudi za visoke BoxSpring postelje.

bella-donna-rjuha-izolirana

Kraljica med napenjalnimi rjuhami

97 % bombaž, 3 % elastan
Visokokakovosten mako-bombažni sukanec z dodatkom aloe vere in svilenimi proteini

  • popolna oblika brez gub
  • enakomerno in gosto tkanje
  • močna elastična obroba

  • 54 živih, dolgo obstojnih barv
  • primerna za vse vrste ležišč
  • primerna za ležišča visoka do 30 cm
  • 6 različnih dimenzij

Bogat barvni spekter rjuh bella donna

Popestrite svojo spalnico z rjuhami Bella Donna, ki se lahko pohvalijo z najširšo barvno paleto v Sloveniji.
Izbirate lahko med več kot 54 odtenkih modnih barv.

Bella Donna rjuha brez gub in pilinga

Za vedno brez gub in pilinga

Fine niti, stkane v popolno dovršenost pričarajo rjuhi Bella Donna nežnost in mehkobo, na katero prisegajo le najbolj zahtevni.

Dodan elastan v rjuhi poskrbi, da se rjuha popolnoma prilega vsaki postelji. Strah pred gubanjem rjuhe in nenehnim popravljanjem v jutranjih urah je tako odveč.

S posebno nitjo do tkane popolnosti

Kraljice med elastičnimi rjuhami vsebujejo poseben, visokokakovosten mako-bombažni sukanec obogaten s finim dodatkom Aloe Vere.

Njena vlakna so zelo dolga, zato v tkanini ni šibkih mest. Rjuha Bella Donna bo ohranjala svojo obliko, elastičnost in vas razvajala s svojo mehkobo še več let po nakupu.

Rjuha Bella Donna posebna nit
Intenzivne barve rjuhe Bella Donna

Lepe, intenzivne in dolgo obstojne barve

Poseben postopek barvanja s skrbno izbrano tehnologijo zagotavlja rjuhi Bella Donna dolgotrajen ten kljub številnim pranjem.

Tu je še mavrična paleta barv, ki naredi rjuhe še posebej atraktivne in prav nič dolgočasne. Na voljo so umirjeni in živahni odtenki. Za vse okuse.

 

Enostavna namestitev na vaše ležišče

Če prisegate na kvaliteto in za svoje udobje želite le najbolje, je rjuha Bella Donna prava izbira. Namestite jo lahko na vprav vsako ležišče.

Da rjuha ostane na mestu, poskrbi guma Fleximo. Le ta ohranjajo svojo razteznost in prožnost ves čas uporabe. Tako enkratno, da jo enostavno morate imeti.

Enostavna namestitev rjuhe Bella Donna na ležišče

Primerne tudi za postelje BoxSpring

Izjemno kakovost, odlično prileganje, številne barvne odtenke in mehkobo si lahko zdaj privoščijo tudi ponosni lastniki BoxSpring postelj.

Ti imajo zaradi nadstandardne višine ležišča (do 30 cm) ali postiljanja le toperja (do 10 cm) načeloma manjšo izbiro med rjuhami. A nič več. Z rjuhami Bella Donna je mogoče vse, le ustrezno velikost in višino morate izbrati.

49,95
64,95
72,95
87,95
94,95