trgovina@maremico.si

Postelja BoxSpring Line

Sestavite svojo sanjsko posteljo: 0


Dimenzija postelje*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Toper 1
Toper 2
Višina postelje*
Vzglavna stranica BoxSpring
Velikost stranice Sono*
Velikost stranice Sono*
Velikost stranice Sono*
Velikost stranice Sono Retro*
Velikost stranice Sono Retro*
Velikost stranice Sono Retro*
Velikost stranice Lucca*
Velikost stranice Lucca*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Luxuria*
Barva

Barvo podstavka in vzglavne stranice lahko izberete naknadno. Na voljo je več kot 100 barvnih odtenkov med katerimi izbirate po svojih željah brez doplačila.

Po oddanem naročilu

V ceno postelje sta vključeni tudi brezplačna dostava in montaža postelje. Dobavni rok za izdelavo postelje je 4-6 tednov od plačila are in dokončne potrditve naročila. Po oddanem naročilu vas pokličemo in dorečemo dokončen datum dostave in montaže postelje.


BoxSpring postelja Line. Prefinjenost za izbran okus.

BoxSpring postelja Line je ena izmed novejših modelov BoxSpring postelje. Navdušuje z enostavnostjo, a večno eleganco. Njegov ozek pas oblazinjenega posteljnega ogrodja skrbno oblazinimo v barvo po vaši izbiri, ki bo poudarila eleganco ročno izdelane vzmetnice. Ležišče znotraj postelje pa izdelamo glede na vaše želje.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da izberete še barvo oblazinjenja in točen datum dostave in montaže postelje.

BOXSPRING POSTELJA – IZBERITE SVOJO BARVO

Barve BoxSpring postelje

Oblazinjena postelja BoxSpring ponuja pestro izbiro barv in materiala. Z njihovo pomočjo lahko ustvarite mogočen videz spalnice čisto po vašem okusu. Tudi če se čez čas barve oblazinjenja naveličate, jo lahko enostavno osvežimo z drugo in to brez menjave celotne postelje! 

Izbirate lahko med oblazinjenjem v tekstilno usnje, blago ali žametni pliš, v vsega skupaj več kot 100 barvnih odtenkih! Vse barve v barvni paleti so pri modelu BoxSpring Line vključene v ceno.

boxspring postelje model line
BOXSPRING POSTELJE

Lažje leganje in vstajanje na višini do 64 cm

Višina postelje BoxSpring Line omogoča lažje leganje in vstajanje, poleg tega pa pričara pravi kraljevski videz. Olajšano leganje in vstajanje je še posebej pomembno vsem, ki imajo bolečine v križu ali kolenih.

Postelja BoxSpring Line je na voljo v 3 končnih višinah: 56, 60 ali 64 cm. Izbrana višina postelje ne vpliva na končno ceno. Če posteljo naročite preko spleta, boste končno višino izbrali, ko vas pokličemo za potrditev naročila.

Izberite svojo vzglavno stranico

Pester izbor vzglavnih stranic, barv in materialov razveseljuje vse, ki imajo radi svobodo pri izbiranju. BoxSpring postelja Line ima na voljo dva različna modela vzglavnih stranic: Sono in Sono Retro. Izbrano stranico oblazinimo v izbrano barvo (na voljo 6 standardnih barv). Vzglavna stranica je poravnana s širino postelje in visoka 113 cm. Lahko pa izberete XL velikost vzglavne stranice – v tem primeru bo širina vzglavne stranice 220 cm, višina pa 120 cm.

Ležišče postelje BoxSpring Line bomo izdelali po vaših merah

Ležišče je srce postelje BoxSpring Line, ki vam bo vsako noč dajalo ustrezno podporo v vseh predelih telesa, da bodo vaša jutra naspana.

Ne sklepajte kompromisov in si privoščite, da za vas izdelamo in vgradimo ležišče glede na vaše potrebe in želje. V ceno tega modela BoxSpring postelje je vključeno ležišče TrioComfort Air 30, pri katerem si sami izberete trše, udobno ali zelo udobno udobje.

Dobro vedeti:

Za doplačilo v posteljo BoxSpring Line vgradimo najbolj osebno ležišče Leticia MultiModular, ki bo vašemu telesu prilagojeno na kar 20 območjih po dolžini ležišča. Za doplačilo lahko zase izberete tudi BoxSpring Line z vgrajeno vodno posteljo Lectus.

lezisce-leticia-meritev-svetovanje

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

ZELO UDOBNO (mehak SoftFeel)

Vaša postelja vas bo navduševala s svežino

Snemljiva in pralna prevleka

Postelja BoxSpring Line vas bo razvajala s snemljivo pralno prevleko SoftTouch. Primerna je tudi za alergike in astmatike, saj je pralna na 60 °C in to kar doma, v domačem pralnem stroju, v kolikor imate dovolj velik boben.

Higiena tudi pod posteljo

BoxSpring Line postelja je dovolj visoka, da omogoča enostavno čiščenje pod posteljo z robotskim sesalcem.

oblazinjena postelja boxspring line

Domače oblikovanje in izdelava

Naš razvoj in izdelava vrhunskega udobja ter dizajna se skriva v popolnosti prestižne blagovne znamke BoxSpring.

Strokovno svetovanje

Naše svetovalke za zdravo spanje vas z veseljem sprejmejo v salonu in vam pomagajo do idealne postelje in njenega udobja.

Možnost izbire

Pri izbrani BoxSpring postelji boste lahko izbirali barvo oblazinjenja, udobje ležišča, vzglavno stranico in višino.

Naša dostava in montaža

Zanesljiva ekipa monterjev poskrbi za dostavo in montažo v vašo spalnico.

trajnostni izdelek bel

Dobro za okolje. za družbo. za vas.

Postelje BoxSpring so trajnostno naravnane, saj jih je mogoče obnoviti in jim tako podaljšati življenjsko dobo. Obnovite lahko ležišče, barvo oblazinjenja, udobje, vzglavno stranico ali kateri drugi sestavni del. Ob tem ni potrebna menjava celotne postelje, zgolj posameznega dela. Tako lahko med drugim poskrbimo, da vse sestavne dele naravi prijazno recikliramo, vi pa prihranite pri nakupu.

MODELI POSTELJ

Primerjava modelov BoxSpring postelje

Cene v tabeli so redne. Če vas zanima več razlik ali imate dodatna vprašanja, nas lahko pokličite na 01 56 10 900 in z veseljem se bomo pogovorili z vami. Vsi modeli postelj so na voljo za ogled tudi v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Navdušeni ambasadorji BoxSpring postelje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Postelja BoxSpring Line”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.