logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

Dišava za prostor ipuro Classic Line Blanc, 240 ml

27,67 

Na zalogi

Rožnata pelargonija in sveža meta se spajata s sandalovino. Dišava za dom ipuro Classic Blanc je tako sveža in čista kot topel poletni dež.

Vrhnji (zgornji) vonj: meta, bergamotka, koriander, limona

Srednji (srčni) vonj: jasmin, pelargonija

Bazni (spodnji) vonj: sandalovina, jantar, mošus

Opis

Dišava za prostor Ipuro Blanc

Najbolj prepoznana blagovna znamka za dišave za dom ipuro

Ipuro danes velja za najbolj prepoznavno blagovno znamko dišav za prostore v Nemčiji. Estetska zasnova izdelkov in vrsta izvrstnih kombinacij dišav so bile ključ do revolucije, ki jo je na področju odišavljanja prostora naredil ipuro. Blagovno znamko že leta vodijo kvaliteta in raznolikost izdelkov, ki jih ponujajo.

Zakaj izbrati dišave za dom ipuro?

– Poslovite se od neprijetnih vonjav v prostorih,
– pričarajte domače vzdušje s prijetnim, aromatičnim vonjem,
– elegantna steklenička poskrbi za idealno dekoracijo prostora,
– vključene palčke iz ratana,
– kvalitetna in znana blagovna znamka za dišave za dom ipuro.

Kaj pomenijo različni vonji dišave za dom?

Dišave za dom sestavljajo vrhnji ali zgornji vonji, srednji ali srčni in bazni ali spodnji vonji. Zgornji vonji so tisti, ki jih zavohamo takoj, ko odpremo stekleničko dišave za dom. Vonjamo jih zgolj nekaj minut, nato pa se njihovi toni porazgubijo. Po navadi so to pretežno sladki/sadni vonji.

Srednji vonji se imenujejo tudi srce dišave oz. parfuma. Lahko so precej različni vonji (sadni, začimbni, cvetlični, lesni, itd.). Vonjamo jih navadno nekaj ur. So tiste vonjave, ki na splošno v dišavi za dom prevladujejo.

Bazni vonji ostanejo z nami najdlje. Gre za globoke vonje, ki jih lahko zavohamo šele kasneje, vsaj pol ure po tem, ko stopimo v prostor. Navadno gre za vonje lesa, začimb, sandalovine ali ambre.

Kolekcija ipuro Classic

Ipuro s svojo kolekcijo Classic prinaša klasično-naravne dišave za dom ujete v elegantni, dekorativni steklenički. Dišave za prostor vas bodo popeljale v čarobne svetove o katerih nemalokrat sanjamo, hkrati pa bodo poskrbele za svežino in nežno domačnost vašega doma.

Ratanove palčke

Palčke iz ratana so najbolj primerne za dišave za dom. Palčke vstavimo v posodico, da tekočina lepše izhlapeva. Le te namreč absorbirajo aromatično tekočino in prostor napolnijo s prijetnimi vonji. Ker so palčke votle, so zelo učinkovite. Na nekaj dni jih lahko obrnemo in s tem povečamo intenzivnost vonja.
Nasvet: v manjših prostorih uporabite manj palčk. S tem bo vonj manj intenziven, tekočina pa vam bo služila dlje časa.

Tehnični podatki

Kolekcija: Classic Line
Prostornina: 240 ml
Opozorilo:
Lahko vnetljiva in hlapljiva tekočina. Lahko povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hranite ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Po uporabi temeljito izperite roke.
PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Če je mogoče, odstranite obstoječe kontaktne leče. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov in odpadne embalaže.

Dodatne informacije

Teža 0,051 kg

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.