trgovina@maremico.si

Izposoja črpalke

Pri Maremico d.o.o. lahko najamete komplet za selitev vodne postelje, ki vključuje vse pripomočke za praznjenje in polnjenje vodne postelje. Poleg so priložena tudi podrobna navodila, ki vam bodo delo olajšala ter vas opozorila na pogoste napake.
Izposoja črpalke je na voljo tako lastnikom vodne postelje Lectus kot za lastnike katero koli druge blagovne znamke vodne postelje.

Cena najema: 5,00 €/dan za lastnike Lectusa, 10 €/dan za lastnike drugih vodnih postelj.

Rezervirajte črpalko preko obrazca:


Najemite komplet za selitev vodne postelje

Če je vaša vodna postelja Lectus še v garanciji se morate za praznjenje, polnjenje, prestavitev ali selitev vodne postelje Lectus obrniti na uradnega zastopnika.

Ob polnjenju vodne postelje morate v vsako vodno jedro obvezno vliti Pro Regenerator (za zakonsko posteljo, tako potrebujete 2 Pro Regeneratorja).

Črpalko morate obvezno rezervirati. Za rezervacijo nas kontaktirajte vsaj dva tedna pred želenim datumom izposoje, saj vam le tako lahko zagotovimo, da bo na želeni dan prevzema komplet pripravljen za vas.

Cena najema

Zaračunamo dnevni najem črpalke. Za lastnike Lectusove vodne postelje je cena najema 5 EUR/dan, drugače je cena 10 EUR/dan.

Črpalko prevzamete in vrnete v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4 v Ljubljani.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.