Jogi rjuha Gracia 140×190 / 160×220 cm

52,95 

Jogi rjuha Gracia je zmagovalna izbira, ko iščete dolgo obstojno rjuho prijaznega cenovnega razreda. Narejena je iz kakovostnega bombaža in elastana za dolgotrajno udobje brez muckanja in gub. Na voljo v petih različnih barvah.

Ta rjuha je primerna za več velikosti:
širina ležišča: od 140 do 160 cm
dolžina ležišča: od 190 do 220 cm
višina ležišča: do 25 cm

KVALITETNA JOGI RJUHA - Praktična rjuha za vsak žep

Gracia vstopa v paleto vrhunskih rjuh Formesse s preprosto in kakovostno sestavo. Prefinjeno tkana iz bombaža ohranja kakovostno prožnost ves čas uporabe. Izbirate lahko med 5 prečudovitimi barvami: bela, platnena, vrtnica, mint zelena in cement siva. Včasih se zgodi, da kakšne barve trenutno ni na zalogi. Še vedno jo lahko naročite, le dobavni rok bo malo daljši – do 2 meseca.

Popolna za zakonske postelje
Rjuha odlično pokrije posteljo. Izjemna razteznost materiala nudi odlično prileganje tudi za oblazinjenje BoxSpring postelje, vodne postelje in postelje nadstandardnih dimenzij. Tako je primerna za vsa ležišča širine med 140 in 160 cm, dolžine med 190 in 220 cm in višine do 25 cm.

Nasvet
Če vaše ležišče po širini, dolžini in višini dosega maksimalne mere te rjuhe, svetujemo, da izberete večjo velikost rjuhe. Če ste v dvomih, katero velikost izbrati, smo za nasvet dosegljivi na 01 56 10 900 ali trgovina@maremico.si.

Sestava in vzdževanje
Rjuha Gracia je sestavljena iz 97 % visoko-kakovostnega bombaža in 3 % elastana. Gramatura rjuhe Gracia je 180 g/m2. Visoko kakovost materialov potrjuje standard Oeko Tex 100 in označba »Textiles Vertrauen«. Izdelana v Nemčiji. operete jo lahko pri 60 stopinjah in posušite v sušilnem stroju na najnižji temperaturi.

 

“Pametni kot”

Rjuhe linije Bella Donna in rjuhe Gracia so popolnoma enostavne za nameščanje na ležišče, le “pametni kot” morate najti. Kaj je “pametni kot”?

To je etiketa za vzdrževanje, ki mora pri nameščanju rjuhe na ležišče biti v desnem zgornjem ali levem spodnjem kotu. Če veste to, bo postiljanje vaše postelje resnično enostavno.

bella donna pametni kot 300x300 1

Jogi napenjalne rjuhe Bella Donna - Premium kvalitete

Ustvarjene v nemškem Schwarzwaldu

Butično podjetje Formesse že od leta 1947 proizvaja vrhunske napenjalne rjuhe Bella Donna. Pohvalijo se lahko z nemško proizvodnjo in kar se da ekološko naravnanostjo podjetja. Kvaliteta rjuh Bella Donna in inovacije jim omogočajo, da lahko poskrbijo za prijeten spanec več milijonov ljudi po vsem svetu. Ekskluzivno za Slovenijo jih v Spalnem centru Maremico prodajamo od leta 2001.

cotton flowers 2

Trajnostna rjuha

Proizvodnja bombaža in celoten življenjski cikel bombažnih izdelkov imata na žalost vpliv na klimatske spremembe. Podjetje Formesse je zato član programa ClimatePartner.com, kjer podjetja svoje ogljične izpuste, ki se jim ni mogoče izogniti, vračajo z vlaganji v okoljske projekte za trajnostno pogozdovanje in investicijami v pridobivanje električne energije iz obnovljivih virov držav v razvoju. Formesse je tako »Climate Neutral« podjetje (partner 13009-1812-1001).

klimaneutral logo en 300x110 1
97 % bombaž,

3 % elastan

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.