Jogi rjuha Gracia 180×190 / 200×220 cm

62,95 

Vstopite v svet vrhunskih napenjalnih rjuh z izbiro rjuhe Gracia iz linije vrhunskih Formesse izdelkov. Gosto tkan fin bombaž z dodanim elastanom skrbi za mehkobo in prožnost ves čas uporabe. Izberite svojo Gracio v kar petih dolgo obstojnih barvah.

Ta rjuha je primerna za več velikosti:
širina ležišča: od 180 do 200 cm
dolžina ležišča: od 190 do 220 cm
višina ležišča: do 25 cm

Jogi rjuha - Privlačna kakovost za vaš žep

Za izjemno kakovost prijaznega cenovnega razreda
Mehke rjuhe Gracia so sestavljane iz mehkega bombaža z dodatkom elastana. Vrhunska sestava vam obljublja dolgotrajno obstojnost in prožnost tudi po več pranjih. Elastičen material prilega Gracio prav vsaki postelji, ne glede na velikost.

Vrhunsko prileganje za kraljevske postelje brez gub
Dopolnite videz svoje kraljevske postelje z nežnim dotikom kakovostne rjuhe Gracia. Ustvarjena iz izjemno prožnega materiala je primerna za oblazinjene ali vodne postelje ter postelje nadstandardnih dimenzij. Ta rjuha je primerna za vsa ležišča širine med 180 in 200 cm, dolžine med 190 in 220 cm in višine do 25 cm.

Izbirate lahko med 5 prečudovitimi barvami: bela, platnena, vrtnica, mint zelena in cement siva. Včasih se zgodi, da kakšne barve trenutno ni na zalogi. Še vedno jo lahko naročite, le dobavni rok bo malo daljši – do 2 meseca.

Nasvet
Če vaše ležišče po širini, dolžini in višini dosega maksimalne mere te rjuhe, svetujemo, da izberete večjo velikost rjuhe. Če ste v dvomih, katero velikost izbrati, smo za nasvet dosegljivi na 01 56 10 900 ali trgovina@maremico.si.

Sestava
Rjuha Gracia je sestavljena iz 97 % visokokakovostnega bombaža in 3 % elastana. Po standardu Oeko Tex Standard 100 in označena s pečatom »Textiles Vertrauen« potrjuje le najboljšo kakovost nemškega porekla. Gramatura rjuhe Gracia je 180 g/m2. Operete jo lahko na 60 stopinjah, posušite pa v sušilnem stroju na najnižji temperaturi.

 

“Pametni kot”

Rjuhe linije Bella Donna in rjuhe Gracia so popolnoma enostavne za nameščanje na ležišče, le “pametni kot” morate najti. Kaj je “pametni kot”?

To je etiketa za vzdrževanje, ki mora pri nameščanju rjuhe na ležišče biti v desnem zgornjem ali levem spodnjem kotu. Če veste to, bo postiljanje vaše postelje resnično enostavno.

bella donna pametni kot 300x300 1

Jogi napenjalne rjuhe Bella Donna - Premium kvalitete

Ustvarjene v nemškem Schwarzwaldu

Butično podjetje Formesse že od leta 1947 proizvaja vrhunske napenjalne rjuhe Bella Donna. Pohvalijo se lahko z nemško proizvodnjo in kar se da ekološko naravnanostjo podjetja. Kvaliteta rjuh Bella Donna in inovacije jim omogočajo, da lahko poskrbijo za prijeten spanec več milijonov ljudi po vsem svetu. Ekskluzivno za Slovenijo jih v Spalnem centru Maremico prodajamo od leta 2001.

cotton flowers 2

Trajnostna rjuha

Proizvodnja bombaža in celoten življenjski cikel bombažnih izdelkov imata na žalost vpliv na klimatske spremembe. Podjetje Formesse je zato član programa ClimatePartner.com, kjer podjetja svoje ogljične izpuste, ki se jim ni mogoče izogniti, vračajo z vlaganji v okoljske projekte za trajnostno pogozdovanje in investicijami v pridobivanje električne energije iz obnovljivih virov držav v razvoju. Formesse je tako »Climate Neutral« podjetje (partner 13009-1812-1001).

klimaneutral logo en 300x110 1
97 % bombaž,

3 % elastan

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.