trgovina@maremico.si

Ležišče Leticia MultiModular, višina 28 cm

(3 mnenja strank)

1.369,00 2.737,00 

Leticia logo

Ležišče Leticia MultiModular, višine 28 cm, je ročno izdelano 20-območno ležišče, ki ga izdelamo za vsakega uporabnika posebej. Pri izdelavi upoštevamo telesne lastnosti za ustrezno prileganje, morebitne zdravstvene posebnosti in željo po udobju.

Z uporabo skrbno izbranih materialov je to ležišče prožno, trpežno, zračno in primerno tudi za alergike in astmatike. Linija ležišč MultiModular je priljubljena tudi pri športnikih, ljudeh z bolečinami v hrbtenici in pri vseh, ki jim hiter življenjski slog krati spanec ter za svoje dobro počutje potrebujejo »ukrojeno« ležišče.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da boste izbrali želeno spalno udobje in nam posredovali telesne mere za izdelavo ležišča.

Svetovanje

Vaše želje glede udobja so nam prioriteta, zato smo vam vedno na voljo za posvet. Spoznajmo se, da skupaj poiščemo popolno ležišče za vas.

Izdelava po meri

Vašo Leticio bomo izdelali glede na vaše telesne posebnosti in želje. Za 100% natančnost bomo uporabili nevtralno meritev SmartBed.

Garancija varnega nakupa

V udobju svoje spalnice preizkušajte ležišče 30 noči. Če vam ne bo ustrezalo, ga boste lahko vrnili.

Brezplačna dostava

Za način brezplačne dostave ležišča v vašo spalnico vas pokličemo. Dobavni rok za pošiljanje preko Pošte Slovenija je 3 – 10 dni.

MULTIMODULAR LEŽIŠČE

Prilagajanje na 20 območjih s čvrstim, udobnim ali zelo udobnim udobjem

lezisce-leticia-detajl.jpg

Ležišče Leticia MultiModular, višine 28 cm, je 20-območno ležišče, ki ga ročno izdelamo glede na vaše potrebe, telesne lastnosti in željo po udobju. Gre za inovativen koncept, ki ustvarja najbolj osebno ležišče za popolno regeneracijo telesa in je več kot odlično sprejeto na širšem evropskem trgu.

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

ZELO UDOBNO (mehak SoftFeel)

Nevtralno meritev vašega telesa prepustite računalniku

Do vašega popolnega ležišča pridemo tudi s pametno posteljo “SmartBed” – 4D digitalno meritvijo vašega telesa. Vse kar morate narediti je, da se po nakupu modela ležišča Leticia MultiModular na spletu, višine 28 cm, odzovete povabilu svetovalke za zdravo spanje in pridete v Spalni center Maremico. Tukaj se boste ulegli na merilno ležišče, mi pa bomo s pomočjo meritve in pogovora z vami prišli do zaključka, kakšna mora biti vaša 20-območna Leticia in katero udobje je tisto, ki je pisano na vaše telo.Če do nas ne morete, vam bomo posebni merilni obrazec poslali po mailu ali pošti in ga boste izpolnili doma, v udobju svojega doma. Mere nujno potrebujemo in brez njih vašega ležišča ne moremo izdelati.

Od vrhunskih zračnih materialov do odlične podpore hrbtenici

Izbrani model zagotavlja dobro zračnost, saj je izdelan iz materialov, ki skrbijo za pretok zraka in sprotno odvajanje odvečne toplote ter vlage, tudi iz prevleke ležišča. Poleg tega poskrbi za ustrezno podporo in razbremenitev hrbtenice.

Ne le običajne, tudi nadstandarne dimenzije vam izdelamo

Ležišče Leticia MultiModular, višine 28 cm, je na voljo v številnih dimenzijah, ki si jih lahko ogledate zgoraj. Če med njimi niste našli svoje, pokličite, nas obiščite ali nam pišite. Pogovorili se bomo o vaših željah in vam skupaj s tehnično ekipo strokovnjakov izdelali ležišče, ki bo popolno za vas v vseh pogledih.

BoxSpring postelja - Spalni center Maremico
vzmetnice leticia multimodular po meri

Za vsakega svoje – pri zakonskem ležišču ne sklepajte kompromisov

Z izjemo velikosti in višine ležišča. Pri nakupu zakonskega ležišča Leticia MultiModular, višine 28 cm, s partnerjem mirno izbereta različno udobje ležišče. Pa ne le to, izbereta lahko tudi različna modela ležišča Leticia, če imata različne želje in potrebe. Zagotavljamo, da bo vaše zakonsko ležišče v skupni prevleki delovalo kot ena popolna celota. Po želji pa lahko izberete zakonsko ležišče v dveh ločenih prevlekah.

Hitro in enostavno do čistega ležišča

Kakovostna prevleka ležišča Leticia je pri vseh modelih snemljiva in pralna. Oprali jo boste lahko pri 60 °C, ko se bo pokazala potreba. Tega so še posebej veseli alergiki na hišno pršico, astmatiki in vsi, ki so nagnjeni k prekomernemu potenju in želijo prevleko večkrat oprati.

lezisce-leticia-meritev-svetovanje

Tu smo za vas in vaša vprašanja

Če se sprašujete katero udobje izbrati ali imate drugačne želje, nas obiščite v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi 4, v ljubljanskih Črnučah. Pogovorili se bomo in skupaj ugotovili, katero udobje ležišča Leticia bi bilo za vas najbolj primerno. Lahko pa nam vprašanje zastavite po telefonu 051 621 429 ali na trgovina@maremico.si.

Ležišču boste lahko podaljšali življenjsko dobo

Tudi pri tem modelu smo uspeli doseči, da mu lahko podaljšate uporabnost oz. življenjsko dobo. Kako? Ležišče je sestavljeno iz številnih komponent, katere boste lahko, zahvaljujoč naši lastni proizvodnji, čez čas zamenjali z novimi in tako obnovili svoje ležišče.  Prijazno do vaše denarnice in okolja.

obnovljivost-boxspring
izdelava postelje in ležišče Leticia - slovenska kakovost ročno delo

Naš ponos – ležišče Leticia je plod slovenskega znanja

Dolgoletne izkušnje na področju spanja in razvoja ležišč ter lastna proizvodnja so nam pomagale zasnovati različne tipe ležišč Leticia. Vse od enostavnejših modelov ležišč Letica vse do ležišč Leticia, ki jih izdelamo tako, da jih prilagodimo vašim potrebam, telesnim lastnostim in željam.

S tem smo zastavili povsem nove smernice na področju razvoja ležišč in tako pomembno doprinesli k večji kakovosti in udobju spanja.

Garancija varnega nakupa

Prepričani smo v kvaliteto naših izdelkov in verjamemo, da si vsak med nami zasluži zdrav in kvaliteten spanec. Da si boste z lažjim srcem privoščili naspane dni, vam nudimo dve garanciji! Če z ležiščem Leticia ne bi bili zadovoljni, ga lahko v 30-ih dneh od nakupa vrnete.

Garancija

Vsa ležišča Leticia imajo 2 leti garancije, z možnostjo podaljšanega jamstva za dodatnih 8 let. To skupaj pomeni 10 let mirnih noči. 

maremico-blog-vitamin-d-naspana

Navdušeni ambasadorji ležišča Leticia

3 mnenja za Ležišče Leticia MultiModular, višina 28 cm

  1. Keli

    Odlično ležišče, na njemu imaš občutek kvalitetnega spanca. Opaziti je veliko razliko, takrat ko občasno spim na drugih ležiščih in se zbudim bolj “zlomljena”. Se splača našparat denar 🙂 Priporočam!

  2. Boris

    Ležišče je izpolnilo moja pričakovanja. Težav pri prehodu iz vodne postelje nisem imel.

  3. anonimno

    Odlično spanje-zbudim spočita. Prvo spanje v novi postelji (v novi hiši) in bilo vrhunsko !

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.