trgovina@maremico.si

Postelja BoxSpring Lux

Sestavite svojo sanjsko posteljo: 0


Dimenzija postelje*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Toper 1
Toper 2
Višina postelje*
Višina postelje
Vzglavna stranica BoxSpring
Velikost stranice Sono*
Velikost stranice Sono*
Velikost stranice Sono*
Velikost stranice Sono Retro*
Velikost stranice Sono Retro*
Velikost stranice Sono Retro*
Velikost stranice Lucca*
Velikost stranice Lucca*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Luxuria*
Barva

Barvo podstavka in vzglavne stranice lahko izberete naknadno. Na voljo je več kot 100 barvnih odtenkov med katerimi izbirate po svojih željah brez doplačila.

Priročni lebdeči nočni polički

Postelja BoxSpring Lux že vključuje tudi priročni lebdeči nočni polički.

Po oddanem naročilu

V ceno postelje sta vključeni tudi brezplačna dostava in montaža postelje. Dobavni rok za izdelavo postelje je 4-6 tednov od plačila are in dokončne potrditve naročila. Po oddanem naročilu vas pokličemo in dorečemo dokončen datum dostave in montaže postelje.


Spanje na najvišjem nivoju – dobesedno.

Postelja BoxSpring Lux predstavlja več, kot bi si od postelje sploh lahko želeli. Poleg luksuznega dizajna, barvne harmonije in nadstandardne višine, ponuja spanje glede na vaše potrebe, želje in spalne navade. Vključuje enostavno postiljanje z vključeno nadgradnjo Exclusive Top in ležišče Leticia Spring 30 ali TrioComfort 30. Za doplačilo lahko izberete tudi drugo ležišče.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da izbrete še barvo oblazinjenja. Skupaj bomo dorekli tudi točen datum dostave in montaže postelje.

Postelja BoxSpring Lux

Domače oblikovanje in izdelava

Naš razvoj in izdelava vrhunskega udobja ter dizajna se skriva v popolnosti prestižne blagovne znamke BoxSpring.

Strokovno svetovanje

Naše svetovalke za zdravo spanje vas z veseljem sprejmejo v salonu in vam pomagajo do idealne postelje in njenega udobja.

Možnost izbire

Pri izbrani BoxSpring postelji boste lahko izbirali barvo oblazinjenja, udobje ležišča, vzglavno stranico in višino.

Naša dostava in montaža

Zanesljiva ekipa monterjev poskrbi za dostavo in montažo v vašo spalnico.

BOXSPRING POSTELJA – IZBERITE SVOJO BARVO

Barve BoxSpring postelje

Oblazinjena postelja BoxSpring ponuja pestro izbiro barv in materiala. Z njihovo pomočjo lahko ustvarite mogočen videz spalnice čisto po vašem okusu. Tudi če se čez čas barve oblazinjenja naveličate, jo lahko enostavno osvežimo z drugo in to brez menjave celotne postelje!

Izbirate lahko med oblazinjenjem v tekstilno usnje, tkanino ali žametni pliš, v vsega skupaj več kot 100 barvnih odtenkih. Vsi barvni odtenki iz barvne palete so vključeni v ceno modela.

BOXSPRING POSTELJE

Lažje leganje in vstajanje na višini do 70 cm

Spanje na taki višini je zares kraljevsko. Poleg kraljevskega videza, ki ga ta višina vsekakor pričara, je lažje tudi leganje in vstajanje. To je še posebej pomembno vsem, ki imajo bolečine v križu ali kolenih.

Postelja BoxSpring Lux je na voljo v 3 končnih višinah: 62, 66 ali kar 70 cm. Izbrana višina postelje ne vpliva na končno ceno. Če posteljo naročite preko spleta, boste končno višino izbrali, ko vas pokličemo za potrditev naročila. Za doplačilo je možna nadgradnja na višino kar 76 cm.

Učinek lebdenja

Kljub mogočnemu videzu postelje BoxSpring Lux, smo s pomočjo skritih posteljnih nog dosegli, da daje postelja BoxSpring Lux izjemen občutek lahkotnosti. Za povrh pa omogoča enostavno čiščenje pod posteljo – tudi z robotskim sesalcem.

postelja BoxSpring ima nadstandardno višino

Izberite svojo vzglavno stranico

Izbirate lahko med 4 različnimi vzglavnimi stranicami, v standardni ali XL izvedbi.

Izberite posteljo in ležišče po vaši meri

Oblazinjeno ležišče bomo izdelali po vaših merah

Če si boste izbrali našo BoxSpring posteljo, si boste zagotovili, da bomo vanjo všili ležišče Leticia, ki bo ročno izdelano in prilagojeno glede vaše na potrebe in želje po udobju. Čvrsto, udobno ali zelo udobno. Pri nas z udobnim spancem razveseljujemo tako ljubitelje “trdih” vzmetnic, kot tudi ljubitelje mehkejšega udobja. Za prav vse pa velja, da so izdelana iz vrhunskih materialov, ki so prožni, trpežni in izjemno zračni. V ceno tega modela BoxSPring postelje sta vključena vzmetnica Leticia Spring Air 30 ali ležišče TrioComfort Air 30.

Dobro vedeti:

V posteljo BoxSpring Lux lahko za doplačilo vgradimo ležišče Leticia MultiModular, ki bo vašemu telesu prilagojeno po dolžini ležišča v kar 20 območjih. Če pa ste ljubitelj vodne postelje, vam v vašega novega BoxSpringa lahko vgradimo vodno posteljo Lectus.

Prestavljena BoxSpring Air podstavek animacija z besedlom
Popravljena BoxSpring Air podstavek animacija Sono z besedilom
Prestavljena BoxSpring Air podstavek animacija z besedlom
Popravljena BoxSpring Air podstavek animacija Sono z besedilom

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

ZELO UDOBNO (mehak SoftFeel)

MODEREN NAČIN POSTILJANJA

Enostavno Exclusive Top postiljanje

oblazinjena postelja BoxSpring s toperjem

Posebno patentirano Exclusive Top postiljanje je del postelje BoxSpring. Zato boste z rjuho od sedaj naprej postiljali le zgornji del ležišča višine 6 cm. Na posteljo je pritrjen in ne samo položen, zato ne bo premikal. Strah, da ga boste morali zjutraj popravljati in na novo nameščati, je popolnoma odveč. 

Razveselijo se ga vsi s težavami s hrbtenico ali pomanjkanjem moči v rokah, saj pri postiljanju ni potrebno dvigovati težkega ležišča.

DODATKI

Elegantni lebdeči nočni polički

Priročno in pospravljeno. Lebdeči nočni omarici se nahajata na vsaki strani postelje in sta oblazinjeni v enak material kot postelja z dodanim steklom. Nanju odložite malenkosti, ki jih je dobro imeti pri roki (revija, robčki, notes, tablica …).

postelja BoxSpring - s poličko
trajnostni izdelek bel

Dobro za okolje. za družbo. za vas.

Postelje BoxSpring so trajnostno naravnane, saj jih je mogoče obnoviti in jim tako podaljšati življenjsko dobo. Obnovite lahko ležišče, barvo oblazinjenja, udobje, vzglavno stranico ali kateri drugi sestavni del. Ob tem ni potrebna menjava celotne postelje, zgolj posameznega dela. Tako lahko med drugim poskrbimo, da vse sestavne dele naravi prijazno recikliramo, vi pa prihranite pri nakupu.

MODELI POSTELJ

Primerjava modelov BoxSpring postelje

Cene v tabeli so redne. Če vas zanima več razlik ali imate dodatna vprašanja, nas lahko pokličite na 01 56 10 900 in z veseljem se bomo pogovorili z vami. Vsi modeli postelj so na voljo za ogled tudi v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Navdušeni ambasadorji BoxSpring postelje

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.