AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Prevleka za toper Anti Refluks (različne dimenzije)

69,00 

Prevleka za toper Anti Refleks je namenjena zaščiti toperja Anti Refluks ter dodatnemu udobju. Gre za prevleko v svetli barvi, ki se bo čudovito prilegala toperju Anti Refluks ter se vizualno lepo podala prevleki vašega ležišča. Nameščanje prevleke z zadrgo na toper je hitro in enostavno. Prevleka primerna za toper Anti Refluks višine 10 cm, je pralna in na voljo v več širinah.

Prevleka za toper Anti Refluks - za zaščito in lepši videz

Enostavno nameščanje prevleke na toper Anti Refluks

Če želite svoj toper Anti Refluks odeti v dodatno prevleko, potem vas bo prevleka za toper Anti Refluks navdušila. Vsebuje zadrgo, ki vam bo pomagala pri hitrem nameščanju in snemanju.

Dekorativna prevleka za lepši videz
Toper Anti Refluks ima sam po sebi zelo tanko gladko prevleko v rjavi barvi. Z dodatno dekorativno prevleko, je toper vizualno lepši in dodatno zaščiten.

Snemljiva pralna prevleka za toper Anti Refluks za popolno higieno
Prevleka za toper je snemljiva in pralna, kar pomeni, da ne boste le bolje spali, temveč boste lahko toperju Anti Refluks zagotavljali popolno higieno.

Sestava in vzdrževanje prevleke za toper
Prevleka je izdelana iz umetnih vlaken, ki sproti odvajajo odvečno vlago in se hitro sušijo. Operete jo lahko na 30 °C, posušite pa na zraku v senci.

Po prevleko za toper Anti Refluks v Spalni center Maremico

Prevleka je na voljo le Spalnem centru Maremico in izdelana posebej za toper Anti Refluks, ki ga izdelujemo sami. Kupite jo lahko ločeno ali v kompletu s toperjem Anti Refluks. V primeru nakupa kompleta, vam na prevleko priznamo 10% popust.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Prevleka za toper Anti Refluks (različne dimenzije)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.