Vodna postelja Napoli

Cenovno najugodnejši model vodne postelje Lectus ponuja občutek popolnega spanja na vodi. Zasluga gre tanki prevleki, ki smo jo izbrali ravno zato, da pričara pristnost vodne postelje.

Zakonska vodna postelja Napoli je lahko vaša že od 1.749,- EUR.

Počisti
Količina

»Manj« včasih pomeni »več«

Vas navdušuje občutek ležanja na vodi in bi ga želeli v svoji spalnici? Vodna postelja Napoli je prava odločitev za vas. Brez dodanih toperjev in s tanjšo prevleko bo ležanje na vodnih jedrih ponudilo vam in vaši hrbtenici pristen stik z vodo.

Odlična podpora in prilagajanje

Napoli bo najbolje zadostil potrebam tistih ljudi, ki želijo svoji hrbtenici privoščiti naravno podporo s pomočjo vode. Ta naravni material namreč podpira naše telo točno tam, kjer to potrebujemo in se prilagaja na tistih delih, ki podpore ne potrebujejo tako zelo.

Tanjša prevleka za pristnejši občutek

Model Napoli je edini model s tako tanko in raztegljivo prevleko. Izbrana je z namenom, da vam pričara najpristnejši stik z vodo, kot je noben drug model žal ne more. Z njo je vzdrževanje higiene enostavno, saj je prevleka snemljiva in pralna  na 40 °C.

Tudi za alergike

Vodna postelja Napoli deluje antibakterijsko in je prijazna za alergike in astmatike, saj je ogrevana. Konstantna toplota vodnih jeder skrbi za sprotno odvajanje vlage, zato v njej ni ustreznih pogojev za nastanek pršic.

101 noč 100% garancije na zadovoljstvo

Vodno posteljo Lectus lahko testirate kar 101 noč. Če ne boste 100% zadovoljni, jo odpeljemo in vrnemo denar. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Garancija

Vodne postelje Lectus imajo 5-letno garancijo na vodotesnost vodnih jeder in grelni sistem ter 1-letno garancijo na ostale sestavne dele. 5-letna garancija na vodotesnost je pogojena z vsakoletnim dodajanjem regeneratorja, kupljenega pri pooblaščenem prodajalcu vodnih postelj Lectus. V garancijo ne spadata normalna obraba blaga in sestavnih delov (npr. penasti okvir, barva jeder, muckanje, dušilci …) ter pojav zračnih mehurčkov. Slednji so običajen pojav in jih brez težav odstranite sami. Garancija velja ob upoštevanju navodil za uporabo. Podrobnejši opis je na garancijskem listu, za več informacij nas lahko kontaktirate na 01 5610 900.

Možnost vračila

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam ga enostavno vrnite v 14 dneh.

Več >>

Različne možnosti plačila

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza.

Več >>

Z vami že od leta 1994

Za vaše zdravo in udobno spanje skrbimo že od leta 1994.

Več >>

Spalni center Maremico

Z veseljem vas pričakujemo na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Več >>

x
x
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec:

* vsa polja, označena z zvezdico, so obvezna
S klikom na gumb se strinjam s pogoji poslovanja.