Vodna postelja Novara

Pravi model za vse, ki v vodni postelji iščete rešitev za bolečine v hrbtenici. Nudi udobje ter ustrezno podporo hrbtenici tam, kjer to potrebujete.

Zakonska vodna postelja Novara je lahko vaša že od 2090,95 EUR (z vključenim gotovinskim popustom) oziroma od 91,71 EUR/mesec (24 obrokov).

Počisti
Količina

Vodna postelja Novara – praktična izbira

Pri Lectusu poskrbimo za rešitev različnih težav, potreb in želja. Zato je Novara ugoden in zelo popularen model vodne postelje, ki je prijazen do vseh uporabnikov. Še posebej tistim, ki imajo težave z bolečinami v hrbtenici in se na postelji težje obračajo bodisi zaradi poškodb bodisi zaradi let.

Rešitev za ljudi z bolečinami v hrbtenici

Voda je naravni material in je ni mogoče posnemati z nobenim drugim materialom. Upravičeno ji lahko rečemo »kraljica vseh ležišč«. Voda omogoča, da se vodna postelja popolnoma prilagodi telesu, ga optimalno podpre tam, kjer telo to potrebuje, razbremeni pa v predelih telesa, kjer podpora ni potrebna.
Naj naše besede podpre še osebno mnenje uporabnice Lectusa, ki je prav tako trpela za bolečinami v hrbtenici: »Tudi če čez dan začutim zbadanje v predelu hrbtenice, se po spanju na Lectusu naslednje jutro zbudim popolnoma brez bolečin.« Jasna

Dvodelna pralna prevleka

Model Novara vas razvaja z mehko prevleko, ki je narejena iz bombaža in votlih poliestrskih vlaken, kar omogoča lažje obračanje in večjo podporo pri samem obračanju. Snemljiva prevleka je dvodelna in na sredini združena z zadrgo. Le ta omogoča enostavnejše pranje na 40 °C , saj lahko obe polovici operemo ločeno kar v domačem pralnem stroju.

Tudi za alergike

Vodna postelja Novara deluje antibakterijsko in je prijazna za alergike in astmatike, saj je ogrevana. Konstantna toplota vodnih jeder skrbi za sprotno odvajanje vlage, zato v njej ni ustreznih pogojev za nastanek pršic.

101 noč 100% garancije na zadovoljstvo

Vodno posteljo Lectus lahko testirate kar 101 noč. Če ne boste 100% zadovoljni, jo odpeljemo in vrnemo denar. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Garancija

Vodne postelje Lectus imajo 5-letno garancijo na vodotesnost vodnih jeder in grelni sistem ter 1-letno garancijo na ostale sestavne dele. 5-letna garancija na vodotesnost je pogojena z vsakoletnim dodajanjem regeneratorja, kupljenega pri pooblaščenem prodajalcu vodnih postelj Lectus. V garancijo ne spadata normalna obraba blaga in sestavnih delov (npr. penasti okvir, barva jeder, muckanje, dušilci …) ter pojav zračnih mehurčkov. Slednji so običajen pojav in jih brez težav odstranite sami. Garancija velja ob upoštevanju navodil za uporabo. Podrobnejši opis je na garancijskem listu, za več informacij nas lahko kontaktirate na 01 5610 900.

Možnost vračila

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam ga enostavno vrnite v 14 dneh.

Več >>

Različne možnosti plačila

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza.

Več >>

Z vami že od leta 1994

Za vaše zdravo in udobno spanje skrbimo že od leta 1994.

Več >>

Spalni center Maremico

Z veseljem vas pričakujemo na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Več >>

x
x
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec:

* vsa polja, označena z zvezdico, so obvezna
S klikom na gumb se strinjam s pogoji poslovanja.