logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

Vodna postelja Novara

1.542,00 2.508,00 

Lectus logo

Ugoden Lectusov model je prijazen vsem generacijam – še posebej, če opažate bolečine v hrbtenici. Gre za vodno posteljo slovenske izdelave, ki s kompaktno prevleko iz bombaža in votlih poliestrskih vlaken omogoča lažje obračanje in boljšo podporo. Vodna postelja Novara predstavlja eno najbolj higieničnih ležišč, saj ima snemljivo pralno prevleko, ki jo lahko operete v domačem pralnem stroju.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da sestavimo vašo sanjsko vodno posteljo.

Slovenska
kakovost

Ekskluzivno
pri nas

Trajnostni izdelek

Brezplačna montaža

Opis

Podpora hrbtenici

Tu gre za celovito regeneracijo telesa. Nežna podpora vodne postelje namreč zagotavlja razbremenitv hrbtenice in nudi udobje brez prekomernih pritiskov.

Toplota in higiena

Ločeno nastavljanje temperature bo vam in vašemu partnerju zagotavljalo prijeten spanec. Vzdrževanje higiene pa je pri vodni postelji izjemno.

Strokovno svetovanje

Naše svetovalke za zdravo spanje vas z veseljem sprejmejo v salonu in vam pomagajo do idealne postelje in njenega udobja.

Obnovljivost vodne postelje

Vsak del vodne postelje Lectus boste lahko po dotrajanosti zamenjali z novim in tako pomembno podaljšali njeno življenjsko dobo.

Vodna postelja Novara

lectus model novara

Model Novara vključuje:

Dobro vedeti:

Vodno posteljo Novara lahko vgradimo v vaše obstoječe posteljno ogrodje. Ker je težka in je ustrezna nosilnost zelo pomembna, nas na to opomnite še pred potrditvijo naročila. Na podlagi slik ali brezplačnega obiska na vašem domu bomo preverili ustreznost vašega posteljnega ogrodja in ga po potrebi ojačali, da bo ustrezno.

podstavek-standard-vodna-postelja-lectus-pliftzftptq0ydx8tqcrv9rdl1t9x7aqps14vry74o

Vedno ravno prav topla

Vsi modeli vodnih postelj Lectus vključujejo grelni sistem Carbon, s katerim si boste nastavili vam najbolj prijetno temperaturo in si s tem zagotovili suho ležišče brez nepotrebne vlage ter hitrejšo nočno regeneracijo svojega telesa.

Pri zakonski vodni postelji boste lahko temperaturo nastavili različno za vsakega uporabnika, brez sklepanja kompromisov.

GRELNI SISTEM Z NASTAVITVIJO TEMPERATURE

Vodna postelja Novara

Model vodne postelje Novara združuje kakovost, praktičnost in udobje. Posteljno jedro je odeto v kompaktno 920 g/m2 bombažno prevleko. Model Novara svetujemo vsem, ki bi želeli imeti pri obračanju večjo oporo. Zahvala za to gre večjemu deležu bombažnega polnila, ki naredi prevleko bolj togo. Prevleka modela Novara se idealno prilagodi vašemu položaju spanja, omogoča enostavnejše leganje in vstajanje ter malenkost zmanjša občutek ležanja na vodi. Prevleka je po sredini deljena z zadrgo, zato jo lahko razpolovite in vsako polovico ločeno operete na 40 °C kar v domačem pralnem stroju.

Če imate težave s prekomernim potenjem, bo model Novara za vas primernejši kot Napoli, saj je v prešiti prevleki več hitro sušečega polnila. Kljub temu svetujemo, da ga nadgradite z nakupom dodatne zračne prevleke Air-Tex, ki pomaga pri še hitrejšem sušenju spalne površine.

Kot vsi Lectusovi modeli, je tudi vodna postelja Novara prijazna alergikom in astmatikom. Snemljiva  prevleka je pralna na 40 °C.

barvna-paleta-podstavek-1.jpg

Vzglavna stranica za popoln videz vaše postelje

Vodni postelji lahko za doplačilo dodate tudi vzglavno stranico. Izbirate lahko med številnimi lesenimi in oblazinjenimi modeli, ki nastajajo izpod rok izkušenih Lectusovih mizarjev in tapetnikov. Z njimi boste popestrili svojo spalnico in dodali piko na i vaši novi vodni postelji.

Nadgradnje vodne postelje Lectus

V Lectusovi prostostoječi vodni postelji Verona AquaSpring je v ceno že vključen podstavek Standard v barvi po vaši želji.

Ker posteljne dodatke vedno izdelamo po naročilu uporabnika, vas po zaključenem spletnem nakupu vodne postelje Verona AquaSpring pokličemo, da se dogovorimo glede vseh podrobnosti in možnosti dodatkov ter nadgradenj. Z njimi lahko spalno oazo še bolj približate svojemu idealu.

Integrirani toperji Lectus

Pri Lectusu vam ponujamo, da svojo vodno posteljo nadgradite s toperjem (6 cm dodatnega sloja ležišča) . Toperji vašo posteljo obogatijo z dodatnim udobjem, podporo ali zračnostjo.

Prevleka Air-Tex

Air-Tex je dodatna prevleka, ki jo lahko s pomočjo zadrge namestite neposredno pod zgornji sloj ležišča. Z njo nemudoma povečate zračnost ležišča, zmanjšate vlažnost in podaljšate življenjsko dobo svoji postelji.

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

Možnost dodatkov in nadgradnje
vodne postelje Novara

Povišan podstavek za lažje leganje in vstajanje

Končno višino postelje lahko iz standardne višine 52 cm s povišanjem podstavka dvignemo na 57, 62 ali 67 cm. Za povišan podstavek se uporabniki najpogosteje odločijo zaradi lažjega vstajanja in leganja ter zaradi višjega dizajna, ki je zadnja leta izjemno priljubljen. Seveda lahko podstavek poljubno tudi znižamo.

podstavek visina
lezisce-leticia-garancija

2 ali 4 predali za boljši izkoristek prostora pod posteljo

Za doplačilo lahko v povišan standardni podstavek vgradimo dva ali štiri predale v 7 različnih pozicijah (pri manjših dimenzijah postelje sta žal možni samo dve poziciji predalov). Za podrobnejše informacije nas lahko kontaktirate na trgovina@maremico.si.

lectus podstavek predali 2020 10

Zaupanja vredni že od leta 1994

Naš ponos – zaupanja vredni že leta

Blagovna znamka Lectus je na trgu že od leta 1994 in ponuja različne modele vodnih postelj. Slovenske vodne postelje Lectus so zaradi svoje kakovosti in napredne tehnologije zapisane v sam vrh elite vodnih postelj.

Gre za ležišče, ki blagodejno vpliva na psihofizično regeneracijo telesa, je prijazno do hrbtenice in primerno tudi za alergike in astmatike.

maremico-slovenska-proizvodnja-sivanje
boxspring air galerija 08

Navdušeni ambasadorji Lectusa

Dodatne informacije

Teža 501 kg
Izberite svojo dimenzijo

90×200 cm, 100×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 180×210 cm, 180×220 cm, 200×200 cm, 200×220 cm

1 mnenje za Vodna postelja Novara

  1. Maja Kavčič

    Ponosno širim pozitivno mnenje o vodni postelji, na kateri spim že 16. leto.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.