79,90

Vzglavnik Leticia AntiAge

Vzglavnik, s katerim boste rekli STOP obraznim gubam.

Vzglavnik AntiAge je vzglavnik, ki bo ohranjal vašo mladost. Gre za patentiran vzglavnik, ki vas bo optimalno podprl v predelu vratu ter s svojo edinstveno obliko pomagal zavirati nastajanje mehanskih obraznih gub.

Količina
Redna cena: 79,90 €

V čem je skrivnost inovativnega vzglavnika AntiAge?

 • Vzglavnik AntiAge je prvi vzglavnik z odprtino in vrvico, ki omogoča, da si lahko obliko vzglavnika natančno prilagodite svojemu obrazu, telesni konstituciji ter spalnemu položaju.
 • Zaradi posebne oblike omogoča oprijem tršega dela glave, na območju čela in brade. Mehke dele glave (predel lic, ust, oči) pa razbremeni prekomernih pritiskov in zategovanj, sploh če spite na boku, ki velja za najpogostejši spalni položaj.
 • Vzglavnik AntiAge je ustrezne ergonomske oblike, ki zagotavlja optimalno lego glave in vratnih vretenc.

Kako vzglavnik AntiAge negujemo in iz česa je izdelan?

 • Vzglavnik operemo ročno z blagim pralnim sredstvom.
 • Preden ga operete, razvežite vrvico za prilagajanje odprtine vzglavnika, da se med pranjem ne poškoduje.
 • Vzglavnik je oblečen v prevleko iz kakovostnega bombažnega satena.
 • Polnilo vzglavnika je iz posebne mešanice silikoniziranih poliestrskih kroglic, LetiPur spominske pene in iz visokoelastične pene LetiCell z dodatkom bio soje.

Dobro vedeti:

 • Med spanjem na boku in trebuhu s polovico obraza pritiskamo ob vzglavnik oz. ležišče, kar zateguje našo kožo in pospeši nastajanje ter poglabljanje obraznih gub.
 • Stroški za kozmetiko, ki preprečuje prezgodnje staranje ter gladi obrazne gube, znajo biti precej visoki in jim ni videti konca.
 • Za preprečitev prezgodnjega staranja je zelo pomembna tudi zdrava prehrana ter zadosten vnos tekočine. Najbolj zdrava izbira je navadna voda iz pipe.
 • Svetujemo, da vzglavnik odenete v dodatno prevleko, ki jo lahko večkrat operete. S tem boste preprečili prehitro obarvanost vzglavnika ter poskrbeli za ustrezno vzdrževanje higiene.
 • 30-dnevna garancija na zadovoljstvo.

»Vzglavnik Leticia AntiAge je povsem drugačen od mojega običajnega vzglavnika in prvih nekaj noči se mu kar nisem mogla privaditi. Zdaj ga ne bi mogla menjati, saj mi praktično v vseh položajih nudi optimalno oporo in udobje. Spim odlično in zjutraj se ne zbujam pomečkanega obraza kakor nekoč.« Anja Moškon, uporabnica vzglavnika Leticia AntiAge

Garancija:

Vzglavniki Leticia AntiAge imajo 1-letno garancijo. Garancija velja ob upoštevanju navodil za uporabo. Podrobnejši opis je na garancijskem listu, za več informacij nas lahko kontaktirate na 01 5610 900.

Možnost vračila

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam ga enostavno vrnite v 14 dneh.

Več >>

Različne možnosti plačila

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza.

Več >>

Z vami že od leta 1994

Za vaše zdravo in udobno spanje skrbimo že od leta 1994.

Več >>

Spalni center Maremico

Z veseljem vas pričakujemo na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Več >>

x
x
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec:

* vsa polja, označena z zvezdico, so obvezna
S klikom na gumb se strinjam s pogoji poslovanja.