AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Vzglavnik Leticia AntiAge

79,90 

Vzglavnik AntiAge je vzglavnik iz linije vzglavnikov Leticia, s katerim boste upočasnili nastanek oz. poglabljanje že nastalih obraznih gub. Gre za patentiran vzglavnik, ki vas bo optimalno podprl v predelu vratu ter vam z edinstveno obliko pri spanju na boku pomagal preprečevati nastanek mehanskih, spalnih gub na obrazu. Vzglavnik AntiAge je učinkovit anti-age dodatek, o katerem morate izvedeti več, da boste svojo kožo čim dlje ohranjali mladostno.

Ob nakupu vzglavnika Leticia AntiAge je poštnina brezplačna.

Vzglavnik Anti-age iz linije Leticia je vzglavnik za preprečitev prezgodnjega staranja obraza

Kaj se dogaja s kožo na obrazu, medtem ko spite na boku?
Ko spite na boku ali trebuhu, pritiskate polovico obraza ob vzglavnik ali ležišče. Koža je zaradi tega izpostavljena prekomernim pritiskom, kar ji povzroča dodatno gubanje in raztegovanje. To pripomore k hitrejšemu nastajanju spalnih obraznih gub – sploh v predelu oči in ust. Res je, da so gube okrog oči in ust odvisne od številnih dejavnikov, med katerimi sta genetika in prekomerno sončenje, a v resnici je njihov nastanek v veliki meri tudi posledica spanja na neustreznem vzglavniku. In če pomislimo, da spimo v povprečju od 6-8 ur dnevno, je precej jasno, kaj to pomeni za našo kožo na obrazu. Namesto regeneracije, prihaja do prekomernih mehanskih obremenitev.

Kako se lahko z vzglavnikom izognemo spalnim gubam?
Rešitev proti gubam, ki jih povzroča oz. poglablja neustrezen vzglavnik, je vzglavnik AntiAge, ki z inovativnim mehanizmom blagodejno vpliva na obraz. Kožo na obrazu med spanjem razbremeni prekomernih pritiskov ter tako pomembno vpliva na njeno uspešnejšo regeneracijo, za katero velja, da je najbolj učinkovita ravno ponoči, ko počivate. Proti gubam se lahko po novem borite tudi z revolucionarnim vzglavnikom AntiAge. Upočasnite staranje ter odpravite slabo spanje.

Vzglavnik AntiAge ne bo gubal kože na obrazu. Spoznajte, v čem je njegova skrivnost!
Vzglavnik AntiAge bom med spanjem kožo na obrazu razbremenil prekomernih pritiskov. Njegova oblika omogoča pri spanju na boku optimalen oprijem tršega dela glave (na območju čela in brade). Mehke dele glave (predel lic, ust, oči), kjer je koža še posebej nežna in dovzetna za nastanek gub, pa razbremeni prekomernih pritiskov in zategovanj. Ne glede na to, koliko časa na noč prespite na boku, je preveč, da bi svojo kožo temu izpostavljali po nepotrebnem.

vzglavnik AntiAge - Spalni center Maremico

“Ideja o vzglavniku Leticia AntiAge je preprosta, a briljantna. Izvajanje dveh slojev posebnega materiala v blazini, ki drsita drug na drugega, preprečuje deformacijo kože obraza med spanjem. Moj predlog je, da združite vzglavnik Leticia AntiAge s prevleko Leticia AntiAge, da se izognete stiskanju in dosežete optimalne rezultate preprečevanja gub. Za preprečevanje znakov staranja na koži lahko veliko storite s preventivnim pristopom – z zdravim načinom življenja in pravilno prehrano ter z uporabo revolucionarne blazine Leticia AntiAge.”doc. dr. Borut Poljšak, avtor več kot 50 publikacij iz področja raziskav o staranju kože

Vzglavnik AntiAge bo poskrbel za kakovostno regeneracijo vaše kože
To drži kot pribito in prav bi bilo, da ga preizkusite in občutite vse prednosti, ki vam jih predstavljamo.

Z vzglavnikom AntiAge boste svojemu obrazu zagotovili sproščenost, kar bo pripomoglo k uspešnejši prekrvaviti in regeneraciji kože, za katero velja, da je najbolj učinkovita ravno ponoči, ko telo počiva. Ker je izdelan iz visokokakovostnih materialov, je prijazen vsem tipom kože.

Vzglavnik AntiAge je prava dopolnitev k negi proti gubam na obrazu
Z redno uporabo vzglavnika AntiAge, boste skupaj z zdravim načinom prehranjevanja, zadostno količino popite vode in z ustreznim negovanjem kože, uspešneje preprečevali nastanek spalnih gub ter upočasnili napredovanje starostnih gub na obrazu. Da vzglavnik AntiAge resnično deluje, boste videli vsako jutro, ko se boste pogledali v ogledalo in videli spočito kožo na obrazu, brez nepotrebnih »preležanih« črt in gub.

Njegovo podporo in odprtino za obraz si boste nastavili hitro in enostavno
Vzglavnik AntiAge je prvi vzglavnik z odprtino na sredini in nastavljivo vrvico, ki omogoča, da lahko njegovo obliko natančno prilagodite svojemu obrazu.

Po koliko dneh spanja na vzglavniku Leticia AntiAge se telo privadi nanj?
Po rezultatih testne skupine dvanajstih žensk starih od 25 do 35 let, se telo na spanje na vzglavniku Leticia AntiAge privadi v roku enega tedna.

S katero starostjo je priporočljivo začeti uporabljati vzglavnik Leticia AntiAge?
Za preventivo ni nikoli prezgodaj. Vzglavnik Leticia AntiAge lahko začnete uporabljati pri katerikoli starosti oziroma, ko vas začne skrbeti za obrazne gube. Ob tem skrbite tudi za pravilno nego kože, zdravo prehrano, redno gibanje in v celoti zdrav način življenja. V daljšem časovnem obdobju, se bo to poznalo tudi na obraznih gubah.

Ponosni na »zero waste« proizvodnjo in izjemno zračnost vzglavnika
V podjetju Maremico si prizadevamo za ohranitev zdravega planeta, zato proizvodnjo naših izdelkov za zdravo in udobno spanje skrbno načrtujemo. Vanjo vpeljujemo številne inovativne rešitve, ki pripomorejo k proizvodnji brez ostankov oz. »zero waste« proizvodnji. Polnilo, ki ga uporabljamo pri izdelavi vzglavnika AntiAge, uporabimo do zadnjega delčka, saj nam ostane pri proizvodnji kakovostnih ležišč. Z njim dosegamo izvrstno prožnost vzglavnika AntiAge, ki omogoča popolno prilagajanje in izjemno zračnost za suho spanje.

Vzglavnik AntiAge boste lahko v celoti oprali doma
Vzglavnik AntiAge se lahko pohvali s tem, da ga boste lahko oprali, kadarkoli boste želeli. Kar boste morali storiti je, da razvežete vrvico za prilagajanje odprtine vzglavnika, ga vstavite v boben, uporabite čistilo za pranje občutljivih oblačil, nastavite program za ročno pranje in ga posušite leže na stojalu, stran od toplotnih virov. To je še ena izjemna prednost, ki je mnogi vzglavniki nimajo.

DOBRO VEDETI

 • Stroški za kozmetiko, ki preprečuje prezgodnje staranje ter gladi obrazne gube, znajo biti precej visoki in jim zares ni videti konca. Priporočamo vam, da k svoji anti-age negi vključite tudi vzglavnik AntiAge, da dosežete še boljše učinke.
 • Če imate umetne trepalnice, je ta vzglavnik prava izbira. Pri spanju na boku jih namreč ne boste mečkali in jih prekomerno tiščali ob vzglavnik, saj je na tistem mestu odprtina, ki bo pokrita z vašo nežno prevleko.
 • Če nosite uhane, jih pri spanju na vzglavniku AntiAge pred spanjem ne bo več potrebno sneti.

Mnenja o vzglavniku Leticia AntiAge:

Nuša Derendaglasbenica
Read More
"Priznam, da nisem imela pojma, da ima spanje na običajni blazini tako velik vpliv na obrazne gube. Skrbelo me je, kako bom spala na blazini z odprtino na sredini, vendar se je po nekaj dneh prilagajanja izkazalo, da spim odlično!"
Zvezdana Mlakarigralka in TV voditeljica
Read More
"Ko sem prvič videla vzglavnik AntiAge, sem bila polna dvomov. A sem se hitro se navadila in zdaj veliko bolje spim. Verjamem v preventivo in navdušena sem nad svojo novo blazino za spanje z luknjo na sredini. Včasih potrebuješ tako malo, da dobro poskrbiš zase!"
mag. Metka Adamicdr. med. specialist dermatovenerologij
Read More
"Ameriška akademija za dermatologijo poudarja, da lahko spanje na boku ali na trebuhu povzroči tudi spalne gube. Ker ne moremo nadzorovati, kako spimo celo noč, je vzglavnik, ki preprečuje pritisk obraza na površino, dobra izbira za preprečevanje nastanka takšnih gub."
doc. dr. Raja Gosnak Dahmanedr. med.
Read More
"Za preprečevanjem nastanka obraznih gub lahko veliko naredimo s preventivnimi ukrepi: prenehajmo kaditi, izogibajmo se pretiranemu sončenju. Obrazne gube nastanejo tudi zaradi kompresije kože na blazino med spanjem. Najpogostejše spalne gube so smejalne gube ob očeh ali potekajo od nosu proti ustom. Za preprečevanjem nastanka spalnih gub lahko tudi vplivamo z uporaba posebno oblikovane »anti-aging« blazine med spanjem."
Previous
Next

Garancija
Vzglavniki Leticia AntiAge imajo 1-letno garancijo. Garancija velja ob upoštevanju navodil za uporabo. Podrobnejši opis je na garancijskem listu, za več informacij nas lahko kontaktirate na 051 621 429 ali nam pišete na trgovina@maremico.si.

Dimenzija
60 x 40 cm

Pranje
Lahko ga operete na roke (nežno gnetenje in ožemanje) ali v pralnem stroju na 30 °C (program za ročno pranje oz. za občutljivo perilo) z nežnimi pralnimi sredstvi.
Sušenje: na zraku položeno leže na stojalu, stran od toplotnih virov kot sta sonce in radiator.

Sestava
Vzglavnik je oblečen v prevleko iz kakovostnega bombažnega satena.

Polnilo
Polnilo vzglavnika je iz posebne mešanice silikoniziranih poliestrskih kroglic, LetiPur spominske pene in iz visoko-elastične pene LetiCell z dodatkom bio soje.

3 mnenja za Vzglavnik Leticia AntiAge

 1. Alja Mališ, ustanoviteljica Vadbene klinike

  Antiage vzglavnik je res drugačen od drugih in zelo udoben. Vedno sem si klasične vzglavnike nameščala tako, da je bil ‘lobanjski’ del glave malo bolj podložen. kar pri tej blazini ni potrebno, saj je na sredini ‘votla’! Zato hitro najdem optimalni položaj za glavo in vrat. Sicer pa sem navajena, da imam vzglavje malce višje in ima zato pod blazino še en tanjši vzglavnik, da vse skupaj pride ‘na mojo ‘standardno’ višino. Nisem si mislila, da mi bo ‘povšter z luknjo’ dejansko tako ustrezal, dokler ga nisem probala in razmišljam, da ga bom iz vikenda kar v Ljubljano prinesla.

 2. Tamara Majerle

  O vzglavniku z odprtino sem brala že pred časom v knjigi dr.Poljšaka, kjer obravnava različne anti-age metode. V našem salonu BM STUDIO vedno želimo biti v toku s časom in skrbimo da imajo naše stranke najboljše, zato sem se odločila, da vzglavnik Leticia preizkusim tudi sama, kajti le tako jim lahko verodostojno svetujem.

  Vzglavnik Leticia uporabljam že nekaj mesecev in opažam, da zjutraj nisem več tako »zmečkana« kot sem se prebujala po klasičnem vzglavniku. Zaradi visokokakovostnih materialov in ergonomske oblike daje celo noč občutek dihanja in lahkotnosti.
  Glede na to, da imam rada nekoliko višji vzglavnik, mi je le-ta prenizek, zato ga dopolnim še s svojim tanjšim.

  Priporočam ga kot učinkovito ant-age metodo, predvsem tistim, ki veliko spijo na boku in ki se ponoči zelo potijo.
  Zaradi posebne oblike se boste verjetno prvih nekaj noči privajali nanj, potem pa ga večina ne bo želela zamenjati.

 3. Tina Švajger Sivec

  Z leti mi je postalo pomembno, da ohranjam vitalnost in mladost. S starim vzglavnikom nisem bila zadovoljna, saj sem se zbujala tudi ponoči, ker sem iskala primeren položaj za spanje na boku. Zjutraj pa sem zaradi gubic, ki so se pojavile na obrazu, bila videti še bolj utrujena. Ko sem prejela vzglavnik Leticia AniAge za darilo, sem bila navdušena, saj je točno to, kar sem rabila. Vzglavnik Leticia AntiAge mi je prinesel mirne noči in dober spanec. Sedaj lahko prespim celo noč v enem položaju in me prav nič ne skrbi, da bi bil moj obraz zjutraj pomečkan.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.