AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Vzglavnik Medical Special

76,71 

Antialergijski vzglavnik Medical Special je prilagodljiv in še posebej primeren za astmatike in alergike. Njegova snemljiva prevleka je pralna na 60 °C, polnilo in tkanina pa preprečujeta razvoj alergenih mikroorganizmov. Za piko na i omogoča prilagajanje višine in razvaja z mehkobo in voluminoznim udobjem.

Antialergijski vzglavnik za astmatike

Antialergijski vzglavnik vsebuje tkanino iz bombaža in poliestra ter je obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection, ki preprečuje razvoj pršic in škodljivih bakterij v vzglavniku. Vsebuje polnilo, ki nudi zračnost, mehkobo ter si z odvzemanjem in dodajanjem ustvarite svojo popolno različico.

Svežina, ki traja
Antialergijski vzglavnik omogoča dobro higieno, saj mu lahko prevleko operete.

Ustvarite si spanje brez alergij
Z vzglavnikom Medical Special, ki je del kolekcije Odeja Medical, lahko poskrbite za mirne noči, saj je izdelan iz vrhunskih materialov, ki zaradi svoje strukture in pralnosti na visokih temperaturah preprečujejo vdor in razvoj alergenih mikroorganizmov.

Dobavni rok
Če antialergijski vzglavnik ni na zalogi v Spalnem centru Maremico, je predvideni dobavni rok 3-7 dni.

Maremico priporoča - Antialergijska rjuha in Antialergijska prevleka za vzglavnik

Antialergijska prevleka za jogi proti pršicam Micro Protect učinkovito preprečuje stik s pršicami, ki se lahko nahajajo v ležišču. Primerna je za vse alergike, astmatike in tiste, ki si želijo dodatne higiene pri spanju. Antialergijska rjuha proti pršicam je napenjalna in izdelana iz tako gosto tkane tkanine, da pršice ne morejo skozi. Vseeno pa je tkanina lahka, zračna, prijetna na otip, prepušča vlago. Prevleka je pralna na kar 95 °C.

Antialergijska prevleka za vzglavnik Micro Protect je ustvarjena za astmatike, alergike in vse tiste, ki jim higiena vzglavnika resnično veliko pomeni. Ta zaščitna prevleka za vzglavnik je izdelana iz tako gosto tkane tkanine, da pršice ne morejo skozi njo. Vseeno pa je tkanina lahka, zračna, prijetna na otip in premočljiva. Prevleka je pralna na kar 95 °C.

Certificirana kakovost, sestava in vzdrževanje

Kakovost vzglavnika potrjuje skladnost s certifikatom OEKO-TEX, ki ga pridobijo le zdravju prijazni materiali in evropsko poreklo. Primeren tudi za astmatike.

oeko tex certifikat

Sestava
Tkanina prešite prevleke: 48 % bombaž, 52 % poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection
Polnilo prešite odeje: 100% poliester, Sensi-Care (100 g/m2)
Polnilo vložka: 100% poliester, Feel-Well kroglice

Vzdrževanje
Pralno pri 60 °C.
Beljenje ni dovoljeno.
Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi.
Likanje ni dovoljeno.
Kemično čiščenje.

Proizvajalec: Odeja d. o. o.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.