Dvojna odeja ClimaBalance BedTime

(2 mnenji strank)

195,00 

Na zalogi (se lahko donaroči pri dobavitelju)

Prešita odeja CLIMABALANCE® BedTime je odlična izbira za vse, ki želite biti pokriti z eno najkakovostnejših odej skozi celo leto. Znana je po številnih izjemnih karakteristikah, ne le po tem, da lahko polovico odeje odstranite v toplejših mesecih. Z njo se rade pokrivajo vse generacije. Od najmlajših do najstarejših.

Inovativnost zračnih blazinic, mehko in zračno polnilo ter možnost pranja na 95 °C so prednosti, ki jih cenijo celo najzahtevnejši kupci. Mednje sodijo tudi alergiki, astmatiki in vsi, ki se prekomerno potijo. Dejanska dimenzija odeje je 135×200, kar je nadvse priročno, da jo lažje oblečete v standardno dimenzijo posteljnine 140×200.

Dvojna odeja, celoletna 2 v 1

Zakaj je prešita odeja CLIMABALANCE® BedTime prava izbira?

Med spanjem se večina telesnih funkcij upočasni. Funkciji znojenja in dihanja kože pa se pospešita. Zato je spalno okolje pod vašo odejo izjemno pomemben kriterij za kakovosten spanec. Mednarodno patentirana tehnologija prešite odeje CLIMABALANCE® BedTime bo poskrbela, da bodo vaše noči ravno prav tople in suhe, brez kopičenja odvečne vlage ali toplote.

8 razlogov, zakaj je prešita odeja CLIMABALANCE® BedTime prava izbira za vas:

 1. Vsebuje inovativne klimatske rešitve za idealno temperaturo pod odejo.
 2. Primerna za vse dni v letu.
 3. Prava izbira za nemoten in bolj kakovosten spanec.
 4. Dimenzija CLIMABALANCE® prešite odeje 140×200 je univerzalna.
 5. Oprali jo boste lahko na temperaturi 95 °C in posušili v sušilnem stroju.
 6. Prava izbira za alergike, astmatike in vse, ki se prekomerno potite.
 7. Ne drsi znotraj posteljnine.
 8. Če z njo ne boste zadovoljni, jo lahko vrnete.

1. Prešita odeja CLIMABALANCE® predstavlja naravni klimatski sistem

Prešita odeja CLIMABALANCE® ima všite zračne blazinice oz. inovativna klimatska območja. Pod odejo vam zagotavljajo stalno in prijetno temperaturo, ki pomembno vpliva na kakovost vašega spanja. Ideja prešite odeje 140×200 je preprosta, njena funkcija pa genialna – zahvaljujoč patentiranim zračnim blazinicam CLIMABALANCE® se ne boste zbujali prepoteni, ker se bosta odvečna toplota in vlaga odvajali izpod odeje v spalnico. Vaš spanec bo zato bolj miren, vaše telo pa se bo bolje regeneriralo. Na ta način tehnologija CLIMABALANCE® podpira imunski sistem ter povečuje dobro počutje in vitalnost.

Odejo sestavlja 12 zračnih blazinic, ki poskrbijo za optimalne spalne pogoje. Odvajajo prekomerno vlago in toploto ter preprečujejo prekomerno potenje. 100% mikrovlakna pa omogočajo, da je toplota vašega telesa skozi noč stalna. Da vaša koža ponoči diha, je izjemnega pomena za prihajajoče jutro, saj si bo telo od naporov prejšnjega dne opomoglo veliko hitreje. Spanec bo mirnejši, telo pa sproščeno.

2. Prešita dvojna odeja primerna za vse dni v letu

Dvojna odeja CLIMABALANCE® BedTime je izjemno praktična prešita odeja. Sestavljena je iz dveh ločenih odej različnih debelin (ena 400 g in druga 800 g), ki sta speti skupaj z gumbi. Zato je uporabna 365 dni v letu, saj jo v toplejših mesecih enostavno »razpolovite« in ste pokriti z bolj lahkotno odejo. Pozimi pa oba sloja prešite odeje združite, da vam bo tudi v najbolj mrzlih nočeh prijetno toplo.

dvojna odeja Climabalance - vrhunska kvaliteta Spalni center Maremico

3. Prešita odeja CLIMABALANCE® prinaša pozitivne učinke na vaše telo

Uporabniki te prešite dvojne odeje so nam zaupali, da imajo spanec bolj miren in kakovosten, saj se manj premikajo. Odeja jim zagotavlja optimalno toploto in s pomočjo zračnih blazinic nudi ustrezno zračnost. Če bi bili pokriti s predebelo ali pretanko odejo, bi telo samo od sebe iskalo optimalno rešitev in bi bil spanec zaradi premetavanja in nihanja temperature telesa večkrat prekinjen.

ZANIMIVO: Prešita odeja CLIMABALANCE® BedTime bo prinesla kar nekaj pozitivnih učinkov na vaše počutje in vaš spanec. Profesor dr. Jürgen Zulley iz Univerze v Regensburgu je z znanstveno raziskavo ugotovil naslednje:
– hitreje boste zaspali,
– spanec bo globlji in bolj miren,
– imeli boste manj faz budnosti,
– fazo globokega spanca boste imeli daljšo kar do 50 %.

4. Neverjetno! Oprali jo boste lahko na temperaturi 95 °C in posušili v sušilnem stroju

Gre za izjemen podatek, ki vam lahko da vedeti, da pri prešiti odeji CLIMABALANCE® BedTime ni nikakršnih dvomov o kvaliteti. Gre za zelo dobro premišljeno odejo, ki zagotavlja popolno udobje in čistočo, če si je le želite. To prešito odejo boste lahko oprali na temperaturi 95 °C, posušili pa v sušilnem stroju. Gre za enostavno in temeljito čiščenje, ki vam pomembno olajša vzdrževanje higiene odeje. To je zlata vredno za alergike in astmatike ter v času prehladov in drugih viroznih obolenj.

dvojna odeja climabalance

5. Prava izbira tudi za alergike, astmatike in vse, ki se prekomerno potite.

Pozitivne lastnosti prešite odeje CLIMABALANCE® BedTime opazijo in se jih zavedajo alergiki, ki si želijo popolno higieno, tako v ležišču kot v pokrivalu, saj je pralna na 95 °C. Ker je odeja predvsem zračna in vlago od telesa odvaja hitro, je popolna izbira za vse, ki imate ponoči težave s potenjem.

6. Brez nepotrebnega popravljanja sredi noči

Vsi smo že kdaj v življenju imeli odejo, ki nam je kar naprej lezla med posteljnino ter nam povzročila nevščenosti ter kratila kakovosten spanec. Z odejo CLIMABALANCE® se to ne bo zgodilo. Kakovostni materiali te odeje preprečujejo, da bi se ta nagubala med posteljnino in omogočajo, da ostane na mestu.

7. Zagotovljeno varen nakup

Četudi v odejo 100% verjamemo, vam ponujamo možnost, da jo lahko v roku 14 dni vrnete, če z njo ne boste zadovoljni.

Za vse, ki se želite prepričati na lastne oči

Če bi se želeli v živo prepričati o kvaliteti, praktičnosti in izjemni mehkobi prešite odeje CLIMABALANCE® BedTime, vabljeni v Spalni center Maremico.

Sestava in nega:

Polnilo: 100% silikonizirani poliester
Prevleka: 100% mikrovlakna
Nega: odeja je pralna na 95 °C.
Dovoljeno je sušenje v sušilnem stroju.

2 mnenji za Dvojna odeja ClimaBalance BedTime

 1. Monika

  Zelo zadovoljna. Je hkrati topla in takoooo zelo lahka ? Zelo mi je všeč, da ji lahko prilagajam debelino. Trenutno imam v uporabi samo debelejšo plast, tanjša je v omari. Ko se shladi pa ju bom spela skupaj in se pozimi grela pod njo ? Priporočam vsem.

 2. Sabina

  Priporočam!! Lahka, mehka in pralna odeja. Pa se dvojna je, da si jo pozimi in poleti prilagodiva! Zelo hitra dostava.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.