AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Vzglavnik Pillow 4 you

(3 mnenja strank)

79,90 

Samo še 1 na zalogi .

Vzglavnik Pillow 4 you je anatomski vzglavnik, ki vas bo navdušil z mehkobo, zračnostjo, optimalno podporo vratnim vretencem, z možnostjo nastavite višine glede na vaše potrebe ter z dejstvom, da boste lahko ta vzglavnik oprali v celoti, tudi njegovo polnilo. Vzglavnik Pillow 4 you je primeren za vse generacije. Velikost 60×40 cm.

Vzglavnik Pillow 4 you smo razvili prav za vas

Dolgoletne izkušnje na področju razvoja izdelkov za udobno spanje in pogovori s številnimi kupci so nam dali ogromno znanja ter vpogled, kaj naši kupci zares potrebujejo. Vzglavnik Pillow 4 you smo razvili z mislijo na vas, ki ta trenutek iščete kakovosten vzglavnik zase.

Vzglavnik Pillow 4 you - 9 razlogov zakaj je pravi za vas

1. Ustrezna podpora in mehkoba prileganja
Oboje vas bo resnično presenetilo. Nežen stik z obrazom in udobje, ki je povezano s tem, vas bosta ob ustrezni podpori razvajala vso noč.

2. Vrhunska zračnost za optimalno udobje
Vzglavnik Pillow 4 you je izdelan iz skrbno izbranih zračnih materialov, ki sproti odvajajo odvečno vlago in omogočajo kvaliteten suh spanec. Ta vzglavnik bo dobesedno dihal z vami, zato smo prepričani, da je prava izbira za vas.

3. Nastavljiva višina za vse telesne konstitucije

Ljudje smo različno široki v predelu ramen in imamo različne spalne navade, zato je prav, da izberete vzglavnik, ki mu lahko sami nastavite svojo idealno višino. Vzglavnik Pillow 4 you boste lahko nastavili tako, da se vam bo idealno prilegal, kadarkoli se bo pokazala potreba po drugačni podpori.

vzglavnik Pillow 4 you

4. Pralna prevleka in pralno polnilo
Za prijetno in zdravo spanje je pomembna tudi ustrezna higiena vzglavnika. Prav je, da lahko z vzglavnika prevleko snamete in operete v stroju. Še posebej, kadar zbolite in je v njej nabrana kopica virusov in bakterij.

Vzglavnik Pillow 4 you ima prevleko, ki jo lahko snamete in operete na 40 °C. Prav tako je pralno tudi polnilo vzglavnika. Kako polnilo oprati? Enostavno! Polnilo vstavite v priloženo vrečko za pranje, vstavite v pralni stroj in nastavite program za občutljivo perilo ali ročno pranje. Ko je polnilo oprano, z njega odstranite vrečko z pranje in ga na vodoravni površini posušite stran od direktnega sonca ali drugega izvora neposredne toplote.

DOBRO VEDETI: Z leti se prevleka lahko zmucka ali kako drugače obrabi. Če bi v prihodnosti želeli zamenjati pralno prevleko svojega vzglavnika Pillow 4 you, jo lahko enostavno naročite na telefonski številki 01 561 09 00 ali prek e-mail naslova trgovina@maremico.si.

5. Za vse generacije
Vzglavnik Pillow 4 you je primeren prav za vse generacije. Nastavljiva minimalna višina (S) se lahko spremeni vse do maksimalne višine (XL). To je izjemna prednost vzglavnika Pillow 4 you, zato z njim težko zgrešite.

Radi ga imajo tudi otroci in najstniki
Vzglavniku Pillow 4 you starši lahko odvzamejo nastavljive sloje in otrokom ponudijo S različico vzglavnika. S tem pričarajo nižjo različico vzglavnika Pillow 4 you, ki je za manjše otroke idealen. Z rastjo in telesnim razvojem pa lahko dodajo dodatne sloje in ustvarijo višje različice vzglavnika – M, L in XL.

6. Uporabljali ga boste lahko dlje časa
Za ustrezno higieno spanja velja, da je potrebno menjati vzglavnik vsake tri leta. Vzglavnik Pillow 4 you boste uporabljali dlje, saj vsebuje snemljivo pralno prevleko in omogoča, da operemo tudi polnilo. Slaba higiena tako ne bo razlog za hitro menjavo. To je eden od adutov, ki ta vzglavnik postavlja na povsem drugi nivo.

7. Za vse spalne položaje
Spanje na hrbtu, trebuhu ali spanje na boku? Tu ni dileme. Z vzglavnikom Pillow 4 you nikakor ne morete zgrešiti. Za spanje na hrbtu in trebuhu je primernejši nižji vzglavnik. Za spanje na boku pa višji. Koliko višji, je odvisno od širine ramen in osebnih želja, ki jih vzglavnik Pillow 4 you vsekakor uresničuje, le priložnost mu morate dati.

8. Za popolno spalno udobje
Vzglavnik Pillow 4 you ima vse lastnosti, ki jih mora imeti dober vzglavnik. Zagotavljamo vam, da si boste s tem vzglavnikom z ustrezno podporo resnično zagotovili kakovosten spanec, brez nepotrebnih jutranjih bolečin v predelu vratu.

9. Vzglavnik Pillow 4 you »TO GO«
Po njem radi posegajo ljudje, ki veliko potujejo – zasebno in poslovno. Zaradi prožnega materiala, ga lahko zavijete v rolo in ga vstavite v priloženo vrečko, ki je idealna za zaščito in za transport. Z domačim vzglavnikom se boste v vsakem hotelu dobro naspali.

PRIPOROČAMO: če boste vzglavnik Pillow 4 you vzeli na potovanje, ga vzemite skupaj z vsemi sloji, saj ne veste, na kakšnem ležišču boste spali in koliko se vam bo ležišče prilagajalo v predelu ramen in vratu. S celotnim vzglavnikom si boste lahko nastavili pravo različico vzglavnika, kar bo pomembno vplivalo na kakovost vašega spanja.

Nastavljive velikosti vzglavnika

Vzglavnik Pillow 4 You vam omogoča, da si znotraj enega vzglavnika lahko nastavite kar 4 različne višine. Sledite sliki na desni.

VIŠINA S
Ta višina je primerna za majhne otroke in za odrasle z ožjimi rameni in drobne telesne konstitucije. Najpogosteje se ta višina vzglavnika uporablja za spanje na trebuhu in hrbtu.

VIŠINA M
Pri odraslih velja, da si višino M ustvarijo ljudje srednje telesne konstitucije oz. tisti, ki radi spijo na boku. Pri otrocih je ta višina primerna za tiste, ki so telesno bolj razviti in za najstnike, pri katerih se telesna konstitucija še spreminja. V tem obdobju je za razvoj otroka izjemno pomembno, da ima vzglavnik, ki dobesedno raste z njim in skrbi za ustrezno podporo vratnih vretenc.

VIŠINA L
Vzglavnik Pillow 4 you v višini L je primeren za odrasle, ki so srednje do močne telesne konstitucije oz. širših ramen in radi menjajo svoje spalne položaje, med katerimi je izrazito predvsem spanje na boku.

VELIKOST XL
XL višina vzglavnika Pillow 4 you je v osnovi namenjena odraslim višje postave in širših ramen. Po njih zelo pogosto posegajo vsestranski športniki, z razvitim zgornjim delom telesa.

Pillow 4 you navodila

Vzglavnik Pillow 4 you - tehnični podatki

Dimenzija: 60×40 cm

Certificirana kakovost
Kakovost polnila vzglavnika potrjuje skladnost s certifikatom OEKO-TEX, razred 1, ki ga pridobijo le zdravju prijazni materiali.

Sestava
Tkanina pralne prevleke: 99 % poliester, 1 % elastan.
Polnilo: material SoftFeel.

Vzdrževanje
Prevleka pralna pri 40 °C.
Polnilo vzglavnika pralno na 30 °C – pranje v stroju izključno v priloženi vrečki – program za občutljivo perilo.
Beljenje ni dovoljeno.
Naravno sušenje stran od vira toplote v vodoravnem položaju.
Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno.
Likanje ni dovoljeno.
Kemično čiščenje ni dovoljeno.

Če ne boste zadovoljni, vam povrnemo denar
Vzglavnik Pillow 4 you je zaradi svoje prilagodljivosti izredno priljubljen. Če pa z njim vseeno ne boste zadovoljni, ga lahko v roku 14 dni vrnete. Mi pa vam bomo povrnili celotno kupnino.

3 mnenja za Vzglavnik Pillow 4 you

  1. Nika

    Meni je ta vzglavnik res top! Že nekaj let se spopadam z bolečinami v vratu, zato mi je zelo pomembno, kakšen vzglavnik imam. S tem vzglavnikom se zjutraj zbudim skoraj brez bolečin, občutek je res božanski. Ustreza mi višina, njegova mehkoba … 100% priporočam!

  2. Jan

    Zelo kvaliteten in prijeten vzglavnik. Je ravno prave višine in trdote. Ena boljših lastnosti pa je, da se lahko prevleko z zadrgo odpre iz treh strani in je tako oblačenje/slačenje vzlavnika zelo enostavno.

  3. Sabina

    Rada imam anatomske vzglavnike hkrati pa mehke/udobne – ta vzglavnik ustreza obema! Kar pa je najbolje lahko je tudi potovalni vzglavnik (ga spraviš v priloženo vrečko), tako da gre povsod z mano!!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.