trgovina@maremico.si

Vzmetnica Leticia Spring Air, višina 28 cm

(4 mnenja strank)

909,00 1.819,00 

Leticia logo

Vzmetnica Leticia Spring Air, višine 28 cm, uporabnike navdušuje z najbolj osebnim udobjem, kar ga vzmetnice dandanes premorejo. Osnova te ročno izdelane vzmetnice so Multizone žepkaste vzmeti, ki poskrbijo za vrhunsko zračnost, udobje zgornjega dela vzmetnice pa izberete po svojih željah (čvrsto, udobno, zelo udobno udobje). Nad tem modelom vzmetnice so še posebej navdušeni ljubitelji čvrstih vzmetnic, alergiki in vsi, ki so nagnjeni k potenju. Več o tem modelu izveste v nadaljevanju.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da boste izbrali želeno spalno udobje.

Svetovanje

Vaše želje glede udobja so nam prioriteta, zato smo vam vedno na voljo za posvet. Spoznajmo se, da skupaj poiščemo popolno ležišče za vas.

Izdelava po meri

Vašo Leticio bomo izdelali glede na vaše telesne posebnosti in želje. Za 100% natančnost bomo uporabili nevtralno meritev SmartBed.

Garancija varnega nakupa

V udobju svoje spalnice preizkušajte ležišče 30 noči. Če vam ne bo ustrezalo, ga boste lahko vrnili.

Brezplačna dostava

Za način brezplačne dostave ležišča v vašo spalnico vas pokličemo. Dobavni rok za pošiljanje preko Pošte Slovenija je 3 – 10 dni.

VZMETNICA PO MERI LETICIA SPRING AIR

Udobje vzmetnice bomo prilagodili vašim željam in potrebam

vzmetnice Leticia - ročno izdelane - Spalni center Maremico

Vzmetnica Leticia Spring Air, višine 28 cm, velja za čvrsto ležišče. Sestavljena je iz Multizone žepkastih vzmeti Spring, ki poskrbijo za optimalno prilagoditev najpomembnejšim izboklinam telesa. Vzmetnica je drugačna od ostalih, saj čvrsti osnovi iz žepkastih vzmeti dodamo zgornji del (6 cm), ki ga izberete vi sami, glede na svoje potrebe in želje po udobju: čvrsto, udobno in zelo udobno.

Tu se dobesedno »igramo« s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali je nekdo ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

ZELO UDOBNO (mehak SoftFeel)

Od vrhunskih zračnih materialov do odlične podpore hrbtenici

Vzmetnica Leticia Spring Air, višine 28 cm, zagotavlja vrhunsko zračnost. Za udobno in zdravo spanje ter vrhunsko zračnost poskrbijo kakovostni, zračni, udobni, prožni in obstojni materiali. Zasluga za vrhunsko zračnost gre predvsem žepkastim vzmetem, ki omogočajo prost pretok zraka in odlično poskrbijo za sprotno odvajanje odvečne toplote in vlage, tudi iz prevleke ležišča. Vzmetnica Leticia Spring Air, višine 28 cm, bo dobesedno dihala z vami, ne glede na to, katero udobje izberete zase.

Dimenzije po izbiri: 80 x 190 do 200 x 220 cm

Vzmetnice Leticia Spring Air, višine 28 cm, so na voljo v dimenzijah, ki si jih lahko ogledate zgoraj. Če med njimi ne boste našli svoje, nas pokličite, obiščite ali nam pišite. Z veseljem vam bomo prisluhnili in s pomočjo tehnične ekipe strokovnjakov in lastne proizvodnje ustvarili vašo idealno vzmetnico.

BoxSpring postelja - Spalni center Maremico
springbox base boxspring postelja
BoxSpring postelja - Spalni center Maremico

Za vsakega svoje – pri zakonskem ležišču ne sklepajte kompromisov

No, razen glede dimenzije. Sicer pa to drži kot pribito. Zakaj bi torej sklepali kompromise, ko pa imata lahko prav oba s partnerjem popolno spalno udobje, ki bo skrbelo za zdrav in kakovosten spanec. Četudi imata s partnerjem različne želje po udobju in modelu ležišča, bo vaša zakonska postelja v enojni prevleki delovala kot popolna celota.

Hitro in enostavno do čistega ležišča

Kakovostna prevleka ležišča Leticia je pri vseh modelih snemljiva in pralna. Oprali jo boste lahko pri 60 °C, ko se bo pokazala potreba. Tega so še posebej veseli alergiki na hišno pršico, astmatiki in vsi, ki so nagnjeni k prekomernemu potenju in želijo prevleko večkrat oprati.

lezisce-leticia-meritev-svetovanje

Tu smo za vas in vaša vprašanja

Če se sprašujete katero udobje izbrati ali imate drugačne želje, nas obiščite v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi 4, v ljubljanskih Črnučah. Pogovorili se bomo in skupaj ugotovili, katero udobje ležišča Leticia bi bilo za vas najbolj primerno. Lahko pa nam vprašanje zastavite po telefonu 051 621 429 ali na trgovina@maremico.si.

Ležišču boste lahko podaljšali življenjsko dobo

Tudi pri tem modelu smo uspeli doseči, da mu lahko podaljšate uporabnost oz. življenjsko dobo. Kako? Ležišče je sestavljeno iz številnih komponent, katere boste lahko, zahvaljujoč naši lastni proizvodnji, čez čas zamenjali z novimi in tako obnovili svoje ležišče.  Prijazno do vaše denarnice in okolja.

obnovljivost-boxspring
izdelava postelje in ležišče Leticia - slovenska kakovost ročno delo

Naš ponos – ležišče Leticia je plod slovenskega znanja

Dolgoletne izkušnje na področju spanja in razvoja ležišč ter lastna proizvodnja so nam pomagale zasnovati različne tipe ležišč Leticia. Vse od enostavnejših modelov ležišč Letica vse do ležišč Leticia, ki jih izdelamo tako, da jih prilagodimo vašim potrebam, telesnim lastnostim in željam.

S tem smo zastavili povsem nove smernice na področju razvoja ležišč in tako pomembno doprinesli k večji kakovosti in udobju spanja.

Garancija varnega nakupa

Prepričani smo v kvaliteto naših izdelkov in verjamemo, da si vsak med nami zasluži zdrav in kvaliteten spanec. Da si boste z lažjim srcem privoščili naspane dni, vam nudimo dve garanciji! Če z ležiščem Leticia ne bi bili zadovoljni, ga lahko v 30-ih dneh od nakupa vrnete.

Garancija

Vsa ležišča Leticia imajo 2 leti garancije, z možnostjo podaljšanega jamstva za dodatnih 8 let. To skupaj pomeni 10 let mirnih noči. 

maremico-blog-vitamin-d-naspana

Navdušeni ambasadorji ležišča Leticia

4 mnenja za Vzmetnica Leticia Spring Air, višina 28 cm

 1. Mitja

  Izjemno spanje na novem ležišču.

 2. Uroš

  Odlično. Zbudim se brez bolečin v križu.

 3. Anonimno

  Za svoje spanje sva tokrat izbrala vzmetnico Leticia. Sva izredno zadovoljna. Tudi s samim svetovanjem. Prijazno so nama vse predstavili in pomagali pri odločitvi. Tudi dostavili so nam na datum in uro, kot smo bili dogovojeni. Zelo priporočava!

 4. Anonimno

  Z vzmetnico Leticia sem zelo zadovoljen. Ekipa je prijazna in strokovna.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.