trgovina@maremico.si

Vzmetnica Leticia Spring Exclusive Top, višina 30 cm

1.298,00 2.325,00 

Leticia logo

Vzmetnica Leticia Spring Exclusive Top, višine 30 cm, uporabnike navdušuje z izjemnim udobjem in enostavnim postiljanjem. Osnova te ročno izdelane vzmetnice so Multizone žepkaste vzmeti, ki poskrbijo za vrhunsko zračnost. Odlikuje ga patentirana Exclusive Top izvedba za najbolj enostavno postiljanje, sami pa izberete še njeno udobje (čvrsto, udobno, zelo udobno). Obožujejo jo ljubitelji vseh vrst udobja, alergiki, osebe nagnjene k potenju in vsi, ki si želijo enostavnega postiljanja zaradi bolečin v križu ali pomanjkanja moči v rokah.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da boste izbrali želeno spalno udobje.

Svetovanje

Vaše želje glede udobja so nam prioriteta, zato smo vam vedno na voljo za posvet. Spoznajmo se, da skupaj poiščemo popolno ležišče za vas.

Izdelava po meri

Vašo Leticio bomo izdelali glede na vaše telesne posebnosti in želje. Za 100% natančnost bomo uporabili nevtralno meritev SmartBed.

Garancija varnega nakupa

V udobju svoje spalnice preizkušajte ležišče 30 noči. Če vam ne bo ustrezalo, ga boste lahko vrnili.

Brezplačna dostava

Za način brezplačne dostave ležišča v vašo spalnico vas pokličemo. Dobavni rok za pošiljanje preko Pošte Slovenija je 3 – 10 dni.

ročno izdelana žepkasta VZMETNICA - LETICIA SPRING Exclusive Top

Žepkasta vzmetnica, ki jo boste postlali v hipu

Vzmetnica Leticia Spring Exclusive Top, višine 30 cm, velja za čvrsto ležišče, ki uporabnike razveseljuje s hitrim in enostavnim postiljanjem zgolj vrhnjega dela vzmetnice. Preostali del vzmetnice je oblazinjen v standardno barvo po vaši izbiri. Za doplačilo pa lahko izbirate med več kot 100 barvnimi odtenki.

Ta model je sestavljen iz Multizone žepkastih vzmeti Spring, ki poskrbijo za optimalno prilagoditev najpomembnejšim izboklinam telesa.

Enostavno postiljanje

Njeni čvrsti osnovi iz žepkastih vzmeti vedno dodamo 6 cm sloj za udobje, ki ga izberete vi sami – glede na svoje potrebe in želje. Čvrsto osnovo, lahko z drugačnim materialom omehčamo in spremenite v udobno ali zelo udobno, lahko pa ležišče ostane čvrsto. Toper je lepo umeščen v Exclusive Top prevleko za enostavno postiljanje.

Ta vzmetnica je še posebej priljubljena pri ljubiteljih trde vzmetnice, ki za sebe iščejo kakovostno ležišče s trajnostno noto. 

leticia exclusive top posteljni okvir

Enostavno Exclusive Top postiljanje

Play Video about Toper za enostavno postiljanje - Spalni center Maremico

Razveselijo se ga vsi s težavami s hrbtenico ali pomanjkanjem moči v rokah, saj pri postiljanju ni potrebno dvigovati težkega ležišča.

Zahvala za to gre patentirani inovativni Exclusive Top izvedbi ležišča, ki omogoča postiljanje samo zgornjih 6 cm ležišča. Na tak način bo postiljanje vzmetnice postalo hitro in enostavno, predvsem pa prijaznejše do prstov in vaše hrbtenice.

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

ZELO UDOBNO (mehak SoftFeel)

Od vrhunskih zračnih materialov do odlične podpore hrbtenici

Vzmetnica Leticia Spring Exclusive Top, višine 30 cm, zagotavlja izjemno zračnost. Za udobno in zdravo spanje ter vrhunsko zračnost poskrbijo skrbno izbrani materiali, ki so kakovostni, zračni, udobni, prožni in obstojni. Vrhunsko zračnost zagotavljajo žepkaste vzmeti, ki omogočajo nemoten pretok zraka in odlično poskrbijo za sprotno odvajanje odvečne toplote in vlage – tudi iz prevleke ležišča.

vzmetnice exclusive top leticia
lezisce-leticia-meritev-svetovanje

Tu smo za vas in vaša vprašanja

Če se sprašujete katero udobje izbrati ali imate drugačne želje, nas obiščite v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi 4, v ljubljanskih Črnučah. Pogovorili se bomo in skupaj ugotovili, katero udobje ležišča Leticia bi bilo za vas najbolj primerno. Lahko pa nam vprašanje zastavite po telefonu 051 621 429 ali na trgovina@maremico.si.

Ležišču boste lahko podaljšali življenjsko dobo

Tudi pri tem modelu smo uspeli doseči, da mu lahko podaljšate uporabnost oz. življenjsko dobo. Kako? Ležišče je sestavljeno iz številnih komponent, katere boste lahko, zahvaljujoč naši lastni proizvodnji, čez čas zamenjali z novimi in tako obnovili svoje ležišče.  Prijazno do vaše denarnice in okolja.

obnovljivost-boxspring
izdelava postelje in ležišče Leticia - slovenska kakovost ročno delo

Naš ponos – ležišče Leticia je plod slovenskega znanja

Dolgoletne izkušnje na področju spanja in razvoja ležišč ter lastna proizvodnja so nam pomagale zasnovati različne tipe ležišč Leticia. Vse od enostavnejših modelov ležišč Letica vse do ležišč Leticia, ki jih izdelamo tako, da jih prilagodimo vašim potrebam, telesnim lastnostim in željam.

S tem smo zastavili povsem nove smernice na področju razvoja ležišč in tako pomembno doprinesli k večji kakovosti in udobju spanja.

Garancija varnega nakupa

Prepričani smo v kvaliteto naših izdelkov in verjamemo, da si vsak med nami zasluži zdrav in kvaliteten spanec. Da si boste z lažjim srcem privoščili naspane dni, vam nudimo dve garanciji! Če z ležiščem Leticia ne bi bili zadovoljni, ga lahko v 30-ih dneh od nakupa vrnete.

Garancija

Vsa ležišča Leticia imajo 2 leti garancije, z možnostjo podaljšanega jamstva za dodatnih 8 let. To skupaj pomeni 10 let mirnih noči. 

maremico-blog-vitamin-d-naspana

Navdušeni ambasadorji ležišča Leticia

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vzmetnica Leticia Spring Exclusive Top, višina 30 cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.