logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

modularni-vzglavnik-leticia-1

Preberite 7 nasvetov, preden si kupite nov vzglavnik

Na kaj najprej pomislite, ko stopite v trgovino z vzglavniki? In kako vedeti kateri zglavnik je res pravi za vas? Kako izbrati ustreznega in katere so glavne lastnosti, ki jih mora imeti vaš vzglavnik.

Preberite 7 lastnosti, ki jih mora imeti vaš vzglavnik

Pred nakupom se dobro pozanimajte pri prodajalcu in preverite, kateri vzglavnik vam lahko ponudi vse spodaj naštete lastnosti:

1. Ergonomska oblika

Ergonomska oblika vzglavnika zagotavlja optimalno lego glave in vratnega dela hrbtenice. Če vas med spanjem ne podpre dobro, so mišice vratu med spanjem napete, kar lahko vodi do bolečin v vratu.

2. Nastavljiva višina, trdota in naklon

Vzglavnik, ki mu lahko nastavite višino, trdoto in naklon je bil pred leti nedosegljiva želja mnogih. Zdaj je na voljo prav vsakomur. Gre za oseben modularni vzglavnik Leticia, ki je plod slovenskega znanja. Omogoča, da si ga lahko vsak prilagodi glede na širino ramen ter ostalih telesnih lastnosti in potreb in to po potrebi tudi spreminja.

3. Pralnost in higieničnost

Priporočljivo je, da izberete vzglavnik, ki ga boste lahko oprali. Človek namreč med spanjem izloči med 0,5 in 1,5 litra znoja, ki ga vpijeta naše ležišče in vzglavnik. Ker je vlažno okolje idealno za nastanek pršic, pred nakupom preverite kakšno vzdrževanje higiene vam nudi vzglavnik za katerega se zanimate.

4. Obnovljivost

Obnovljivost vzglavnika je velika prednost, saj vam omogoča, da čez čas dokupite katerikoli sestavni del. S tem mu podaljšate življenjsko dobo, sami pa prihranite.

5. Zračnost

Zračnost vzglavnika pomeni, da je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki poskrbi za sprotno sušenje našega potu. To pomeni, da se ne boste zbujali prepoteni, vaš vzglavnik pa bo ostal suh in prav nič zanimiv za pršice.

6. Antialergijska obdelava

Ker je danes že skoraj tretjina ljudi občutljiva na določene snovi iz okolja, priporočamo, da izberete vzglavnik z antialergijsko obdelavo. Antialergijska obdelava poskrbi, da ne boste spali med pršicami. Ker pa antialergijska obdelava s pranjem postopoma izgine, je pomembno, da je v vzglavniku zračen material, ki sproti odvaja odvečno vlago ter tako poskrbi za suho spalno okolje.

7. Možnost vračila

Nekateri proizvajalci ponujajo garancijo dobrega nakupa. Ta omogoča, da v določenem časovnem obdobju vzglavnik preizkusite in ga, če z njim ne bi bili zadovoljni, vrnete. Prodajalec pa vam vrne denar. O natančnih pogojih garancije dobrega oz. varnega nakupa se pogovorite s prodajalcem.

O najbolj osebnem vzglavniku Leticia, ki mu boste lahko spreminjali višino, trdoto in naklon, si preberite TUKAJ.

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.