Spoznajte udobje blazine my7

Dekle udobno spi na boku na blazini my7

Ste tudi vi eden tistih, ki najraje (za)spijo na boku? Ali pa radi berete in iščete popolno podporo za vaš počitek? Spoznajte edinstveno in barvito lepo blazino my7!

Spanje na boku zmanjšuje smrčanje

Vi oz. vaš partner smrči/-te? Če ste na to navajeni, potem ni težav, a za marsikoga je to tako nadležna dejavnost, da je spanec pravzaprav nemogoče doseči. Veliko študij pa dokazuje, da spanje na strani lahko zmanjša smrčanje. Če spimo na hrbtu, to običajno vodi k dodatnemu zapiranju dihalnih poti, s tem pa še krepimo nadležno smrčanje. Z blazino my7, ki jo lahko objamete, bo spanje na boku postala vaša najljubša pozicija.

Dobrodošla podpora nosečnicam

Vse, ki ste v veselem pričakovanju, se boste prav gotovo zaljubile v blazino my7. V visoki nosečnosti namreč nosečniški trebušček predstavlja že pravi izziv za vsakodnevne opravke, obremenjeni so tudi drugi deli telesa, predvsem hrbtenica, kolki in kolena. Blazina my7 /je prijetno mehka in oblikovana tako, da zagotavlja optimalno lego hrbtenice. Svoje noge boste lahko ovile okrog nje in se sprostile.

Za varen objem v najljubši barvi

Blazina my7 ponuja varen objem vam in vašim otrokom. Prav tako pa je odlična podpora, ko potrebujete sprostitev, počitek ali berete knjigo. Ima preprosto obliko, vsak njen sestavni del pa je zaradi odličnih materialov prejel certifikat Oeko Tex. Na voljo je v 13 različnih barvnih odtenkih. Tako blazino kot prevleko lahko operete na 60°C in zagotovite njeno čistočo.

Klik za nakup blazine My7