logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

blog-bella-naslovna

Bella Donna – prava izbira rjuhe za Boxspring posteljo

Ste kupili visoko BoxSpring posteljo, pa ne najdete prave rjuhe zanjo? Je vaše ležišče višje od standardnih mer, sega od 30 do 45 cm? Ali imate tako ležišče, da odenete v rjuho le vrhnji del ležišča? V vsakem primeru so za vas prava izbira rjuhe Bella Donna.

Klasične rjuhe pogosto namreč niso dovolj raztegljive, da bi jih lahko uporabili za Boxspring postelje, ki so navadno višje od klasičnih ležišč. Prav zato se marsikdo srečuje s težavo kje najti pravo rjuho za svojo novo boxspring posteljo in kako se izogniti prekomernemu napenjanju klasične rjuhe, ki nikakor ne stoji na mestu. Napačna rjuha lahko celo kvari kraljevski izgled postelje, ki je tako značilen za Boxspring.

Premium Rjuha Bella Donna – kraljica med rjuhami

Rjuhe Bella Donna

Ni rjuh, kot so rjuhe Bella Donna, ki so primerne tudi za Boxspring postelje. V prvi vrsti navdušujejo z nemško kvaliteto, saj gre za rjuho, ki preprosto traja. Marsikdo jih ne zamenja niti po več let. Ker preprosto ostajajo kot nove tudi skozi leta rabe.

Gre za izjemno dodelane rjuhe v več kot 50 barvnih odtenkih, ki se prilegajo vsem ležiščem do popolnosti. Njihova neprekosljiva kvaliteta in mehkoba navdušujejo tudi najbolj zahtevne.

  • So izjemno prožne, zato ostanejo napete tudi po dolgotrajni uporabi.
  • Gosto tkanje in kakovost prispevata k temu, da se ne gubajo.
  • Nameščanje rjuhe Bella Donna na samo ležišče je enostavno.
  • Muckanje rjuh je minimalno, tako da muckanja sploh ne boste opazili.
  • Z dodatkom aloa vere pride mehkoba rjuhe Bella Donna še bolj do izraza.
  • Rjuha je obdana z gumo Fleximo. Le ta poskrbi, da ostane rjuha na mestu.
  • Na voljo 54 barvnih odtenkov v 6 dimenzijah.
  • Rjuha Bella Donna je primerna za ležišča do 30 cm višine.

Prava izbira so rjuhe za BoxSpring postelje

Kmalu po nakupu nove postelje Boxspring nastopi želja po popolni rjuhi za popoln videz. Z rjuho Bella Donna je to zares enostavno, barvito, čudovito. Navdušujejo namreč z barvno paleto več kot 50 barv, ki jih boste lahko enostavno skombinirali z že obstoječo posteljnino in si izbrali pravi odtenek zase. Poleg tega rjuh ni potrebno likati, saj se ne mečkajo. Svoj videz bodo ohranjale še vrsto let.

Rjuhe za BoxSpring postelje lahko postiljate na 2 načina postiljanja

1. Postiljanje rjuhe čez celotno posteljo

Če želite z rjuho prekriti celotno Boxspring posteljo, so za ta način postiljanja primerne rjuhe Bella Donna Alto.

Navadno postiljanje postelje 2019-07
Bella Donna - prava izbira rjuhe za Boxspring posteljo

2. Postiljanje rjuhe le čez toper Boxspring postelje

Če imate posteljo s toperjem, ki omogoča enostavnejše postiljanje ter v ospredje postavlja BoxSpring dizajn, je kot nalašč za vas rjuha Bella Donna La Piccola. La Piccola je namenjena izključno posteljam s toperjem do 10 cm. Popestrite si svoje ležišče z ločenima barvnima odtenkoma toperja in postelje, in si ustvarite harmonijo vaših sanj po svojem okusu in slogu. Poglejte kako.

Exclusive Top postiljanje
Bella Donna - prava izbira rjuhe za Boxspring posteljo

Kateri odtenek rjuhe Bella Donna bi izbrali?

Boxspring posteljo si lahko obogatite s kar 54 različnimi modnimi barvnimi odtenki rjuh. Pri taki izbiri, se je včasih res težko odločiti. Glede na posteljnino, ki jo imate doma oz. jo boste kupili, izberite odtenek v teh niansah ali pa se odločite za popolno barvno nasprotje. Po želji. Če želite umirjenost v vaši spalnici, vam svetujemo nežne odtenke. V nasprotnem primeru si dovolite biti bolj drzni in si ustvarite barvno kombinacijo za energičen dan.

Barvna paleta rjuh Bella Donna
Barvna paleta rjuh Bella Donna

Rjuhe za BoxSpring postelje v številnih dimenzijah

Ne glede na to ali imate doma BoxSpring posteljo ali katero drugo posteljo z visokim ležiščem, je rjuha Bella Donna prava izbira.

Rjuha Bella Donna Alto (postiljanje čez celotno posteljo) je na voljo v 5-ih dimenzijah. Rjuha Bella Donna La Piccola (postiljanje le čez toper postelje) je na voljo v 7-ih dimenzijah – izberete točno velikost, kot je velikost vaše postelje.

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.