Dodatki, ki spalnico spreminjajo v funkcionalno enoto

Dodatki ob postelji

V spalnici ne potrebujemo veliko dodatkov, saj lahko kar hitro z raznimi računalniki, televizijami in delovnimi površinami pozabimo, da je to prostor za počitek in relaksacijo. V spalnih prostorih namreč velja pravilo »manj je več«. Z nekaj pomembnimi dodatki pa lahko spalnico vseeno spremenimo v udobno in funkcionalno oazo za sproščanje.

Zlato pravilo

Spalnica je prostor, v katerem počivamo in spimo. Računalnik, televizija in razne naprave, ki nas ponoči motijo, vanjo ne spadajo. Prav tako v sodobno spalnico ne postavljamo delovnih miz, ki vanjo po nepotrebnem vnašajo stres in obveznosti. Takšne in podobne elemente, ki ovirajo mirni spanec, preprosto pustimo pred vrati.
V spalnico najprej postavimo posteljo in šele nato vso ostalo opremo, ki pripomore k bolj kvalitetnemu spancu.

Dodatni odtenki svetlobe

Ob večerih, ko se naše oči privajajo na temo in postajamo vedno bolj zaspani, izredno svetla umetna svetloba ni zaželena. Prostor lahko preprosto osvetlite z manjšimi lučkami, ki ponoči odsevajo toplejšo svetlobo in pomirjajo oči.

Pred spanjem radi berete, se ponoči zbujate…?

Priročne in dekorativne bralne LED lučke Elegance lahko enostavno namestite nad svojo posteljo. Preprost eleganten dizajn omogoča, da se z videzom prostora enostavno spojijo in ga funkcionalno dopolnijo. Lučke nudijo tri nastavitve svetlosti, ki jih lahko prilagajate po potrebi. Prijetna topla svetloba oči ne utruja, kot bi jih močnejša luč. Oči so pomirjene, prijetna svetloba pa našemu vidu tudi veliko manj škodi. Ker so lučke majhne in minimalistične oblike, nad posteljo ne bodo v napoto.

Bralna LED lučka Elegance

Včasih ponoči skočite na stranišče ali po vodo, vendar ne želite zbuditi partnerja. Subtilne senzorične LED lučke, ki jih namestite pod posteljo, ponoči svetijo samo vam. Opremljene so s senzorjem, ki omogoča, da se lučka prižge sama, ko jo potrebujete. Soj nežne svetlobe dopolnjuje spalnico z dotikom prestižnosti in hkrati nežno osvetljuje prostor.

Talne LED luči

Naj prostor diha

Za lep videz spalnice lahko preprosto poskrbite z nakupom rastline, te pa hkrati vplivajo na vaše počutje in zdravje. S postavitvijo aloa vere ali taščinega jezika lahko očistite zrak, pred spanjem pa vas bodo umirile tudi vonjave kamilic, sivke ali jasmina.

Postelja, ležišče … kaj pa nočna omarica?

Res je, da v spalnico ne sodi velika miza, je pa skoraj nujen dodatek priročna nočna omarica. Nanjo lahko pred spanjem odložite knjigo in budilko. Nočna omarica naj bo preprostega videza, ki sovpada z videzom celotne spalnice.