Izšla je nova številka revije Vila Bravum

Sejem Vila Bravum

Visoka kakovost, zanesljivost in tradicija – to so trije temelji, ki povezujejo skupino Vila Bravum in jamčijo vrhunske izdelke vsakega člana. Letošnjega februarja je bila izdana nova številka revije Vila Bravum, v kateri lahko najdete vse informacije za ustvarjanje popolnega doma. Ker postaja vloga trajnostne gradnje v Sloveniji vedno pomembnejši faktor, si lahko preberete več o trajnostnih lokalnih podjetjih.

Vila Bravum povezuje vodilne

Vila Bravum je skupina, razvita iz ideje o medsebojnem jamstvu in zaupanju. Člani so vrhunska podjetja, ki zaupajo v dovršeno kakovost drugega ter tako svojemu kupcu svetujejo pri naslednjem koraku nakupa. Povezuje jih dolgoletno delovanje, ustvarjeno na visoko kakovostnih izdelkih. Med listanjem revije lahko bralec zaupa v odličnost vsakega predstavljenega člana.

»Če zaupate v enega, lahko zaupate v vse.«

Zaupanje v lokalna podjetja

Člani skupine sodijo v sam vrh slovenskih proizvajalcev za dom in okolico. Podjetja gradijo svojo znamko na trajnostnih izdelkih, ustvarjenih v Sloveniji. Z vrhunskimi materiali in lokalno proizvodnjo obljubljajo izdelke, ki bodo vaš dom krasili kot novi še več let po nakupu.

Maremico pri skupini Vila Bravum že od začetka

Skupina je bila ustvarjena z namenom, da vsak član jamči kakovost drugega. Že od začetka so se tako lahko včlanila le vrhunska podjetja, ki so stala za svojim imenom in zagotavljala le vrhunske izdelke.
Eden izmed ustanovnih članov skupine je tudi Spalni center Maremico, z vodnimi posteljami Lectus, oblazinjenimi posteljami Boxspring in osebnimi ležišči Leticia.
V reviji si preberite, zakaj smo trenutno vodilno podjetje za zagotavljanje dovršenega spanca.