logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

darilo-za-abrahama

Ideje za darilo za abrahama – 50. letnico

Okrogla 50. obletnica oziroma abraham je zagotovo ena izmed najbolj nepozabnih obletnic. Ob njenem praznovanju se pogosto prirejajo večje zabave in tudi darila so ponavadi ”večja in bolj bogata” kot sicer. Že razmišljate, kaj boste letošnjemu abrahamovcu kupili ob njegovem jubileju? Kaj ko bi mu privoščili darilo, ki bo pripomoglo k njegovemu zdravemu spanju? Pripravili smo nekaj predlogov, kaj lahko za 50. obletnico kupite svojemu prijatelju, sorodniku ali partnerju.

Posteljnina in rjuha

Lepe, raznobarvne posteljnine se bodo za darilo verjetno najbolj razveselile predvsem abrahamovke. V naši ponudbi najdete različne raznobarvne posteljnine, tako nevtralnih kot živahnejših barv in vzorcev.

Za darilo za 50. obletnico ne morete zgrešiti s kvalitetno rjuho Bella Donna, ki velja za vrhunsko bombažno rjuho. Slavljenca/ko bo popeljala v sladek spanec in bo odlična sopotnica še leta po abrahamu. Kaj pravite, če bi v eno darilo združili kar oboje – posteljnino in rjuho? Odličen komplet! Z vas smo komplete po akcijski ceni sestavili kar sami, oglejte si jih tukaj.

Vzglavnik Leticia ali blazina my7

Je vaš abrahamovec kdaj potarnal glede napetosti v vratu ali ramenskem obroču? Prav možno je, da ima težave zaradi neprimernega vzglavnika. Imamo primerno darilo zanj! Vzglavnik Leticia omogoča nastavitev višine, trdote in naklona in je zato primeren prav za vsakogar. Vsak uporabnik si ga mora le prilagoditi glede na svoje potrebe.

Blazina my7 je odlično darilo za abrahama, če slavljenec rad spi na boku ali pa morda smrči. Predstavlja odlično dodatno podporo za predel bokov in kolen ter pripomore k dodatni sprostitvi telesa.

Vodna postelja, klasično ležišče ali postelja BoxSpring

Postelja se verjetno sliši kot velik finančni zalogaj za enega posameznika. Kaj pa, če jo slavljencu podarite darilo kot skupina prijateljev? Skupinska darila za abrahama pogosto ostanejo v še lepšem spominu. Ima slavljenec za 50. obletnico morda željo v svoji spalnici preizkusiti vodno posteljo? Ali pa raje vztraja pri klasičnem ležišču? Je kdaj sanjal o oblazinjeni postelji? Pozanimajte se o njegovih željah in izberite najbolj primerno posteljo zanj.

V Spalnem centru Maremico vam izdelamo lepo oblikovan darilni bon za nakup ležišča v vrednosti, ki jo poveste vi.

S klikom na spodnje logotipe si podrobnejšo ponudbo postelj lahko ogledate na spletni strani, ki vas za darilo za abrahama podrobneje zanima.

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.