logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

darilo-za-poroko

Darilo za poroko

Ste vabljeni na poroko ali pa ste zaročencema celo priča? Se sprašujete, kaj jima podariti za poročno darilo, kaj bi ob vstopu v novo poglavje življenja najbolj potrebovala? Tukaj vam predlagamo nekaj idej za udobno poročno darilo, ki ga lahko izberete v naši ponudbi.

Vodna postelja, klasično ležišče ali postelja BoxSpring za udobne romantične noči

Postelja je odlično darilo za poroko, saj je namenjena obema mladoporočencema. Ste v pogovoru kdaj ujeli, da si želita vodne postelje, pa za ta korak še nista zbrala poguma? Potem je sedaj zagotovo pravi čas, da jima željo uresničite. Imate težavo, ker si vodne postelje želi le zaročenka, njen partner pa ne? Tudi tu prepreke, da zaročenki uresničite željo, ni. Pri nas lahko naročite kombinacijo vodne in klasične postelje. Ponudbo po meri izdelanih ležišč Leticia si poglejte tukaj. Lahko pa jima privoščite bolj luksuzno poročno darilo in zaročencema podarite BoxSpring posteljo, na kateri se bosta zagotovo počutila kot kraljica in kralj!

Lectus vodne postelje - logo Leticia modularna ležišča Logo BoxSpring oblazinjene postelje - logo


Posteljnina, odeja ali rjuha

Četudi zaročenca svojo zakonsko posteljo že imata oziroma sta z njo povsem zadovoljna, nam idej za poročno darilo še ni zmanjkalo.

Zagotovo se vsakdo razveseli nove posteljnine. Predvsem pa posteljnine, ki ga spomni na prečudovit poročni dan. V naši ponudbi najdete raznobarvne posteljnine, od katerih bo gotovo katera všeč obema mladoporočencema. Oglejte si jih tukaj.

Za poročno darilo jima lahko kupite tudi mehko in zračno odejo ClimaBalance BedTime, primerno tako za hladne kot tudi vroče noči.

Zgrešili pa ne boste niti s kvalitetno rjuho Bella Donna, ki jo lahko barvno kombinirate s kupljeno posteljnino.

Za vsakega po en vzglavnik

Kaj pa vzglavnik? Veliko ljudi spi na neprimernih vzglavnikih, ki jim povzročajo bolečine v vratu in ramenskem obroču. Vzglavnik Leticia bo poskrbel za bolj sproščene noči mladoporočencev. Oba lahko namreč svoj vzglavnik po višini, trdoti in naklonu prilagajata po lastnih željah in potrebah. Nežnejši spol se iz naše ponudbe poslužuje tudi vzglavnika Leticia AntiAge, ki s svojo edinstveno obliko pomaga zavirati nastajanje gubic. Tistim, ki rade spijo na boku ali pa med svojim poročnim dnem pod srcem nosijo novo bitje, pa lahko spanje olajšate z inovativno blazino my7. Slednja namreč ustrezno podpre predel bokov in kolen ter služi kot dodatna opora za nosečniški trebušček. Primerna je tudi za moške, predvsem tiste, ki so nagnjeni k smrčanju.

Torej, ste si v glavi že ustvarili idejo o popolnem poročnem darilu, ki bo mladoporočencema za vedno ostalo v spominu?

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.