logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

Integrirani toperji Lectus

Svojo vodno posteljo lahko vedno tudi nadgradite z dodatnim udobjem! Izpolnite spodnji obrazec in pripravili vam bomo informativno ponudbo za nadgradnjo vaše vodne postelje s toperji in Exclusive Top postiljanjem. Več o toperjih in Exclusive top postiljanju si lahko preberete spodaj, v opisu. Po izpolnjenem obrazcu vas bomo kontaktirali v najkrajšem možnem času in skupaj bomo dorekli podrobnosti. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na vzdrzevanje@maremico.si ali na 01 56 10 900.

Opis

Integrirani toperji Lectus

VSE ZA VODNO POSTELJO

Nadgradite vodno posteljo s toperjem

Pri Lectusu vam ponujamo, da svojo vodno posteljo nadgradite s 6 cm dodatnega sloja ležišča oz. toperjem. Toperji vašo posteljo obogatijo z dodatnim udobjem, podporo ali zračnostjo – odvisno od tega za kakšen material se odločite. S toperjem lahko nadgradite katerikoli model Lectus vodne postelje (razen Oktagona), prednost pri zakonskih posteljah pa je ta, da lahko partnerja izbereta različna toperja.

  • Enostavna namestitev

Toper lahko enostavno namestite na novo ali obstoječo vodno posteljo Lectus (kupljeno po letu 2007).

  • Izberite svoje udobje

Partnerja lahko izbirata med različnimi materiali polnila, čisto po svojem okusu.

  • Ostane na svojem mestu

Toper je pritrjen na vodno posteljo, zato ni skrbi, da bi se med spanjem premikal.

  • Exclusive Top postiljanje

Izberete lahko Exclusive Top postiljanje, kar omogoča, da v rjuho odenete le toperje.

  • Prvovrstni materiali

Izbirate lahko med tremi materiali polnila: zračen Spring, čvrst LetiCell ali udoben SoftFeel.

Kakšni toperji so na voljo?

Toper Spring

Če se še posebej močno potite, je toper Spring najboljša izbira za vas, saj s posebnim polnilom iz mikro vzmeti zagotavlja izjemno zračnost in s tem preprečuje povečano potenje, ležišče se med spanjem ne navzame vlage, vam pa omogoča prijeten spanec vse do jutra. Toper Spring je priporočljiv tudi tistim, ki imajo težave z alergijami ali astmo.

integrirani toper spring 610

Toper LetiCell

Če vas zanimajo predvsem zdravstvene in higienične prednosti vodne postelje, medtem ko vam občutek ležanja na vodi načeloma ni prijeten, lahko ležišče učvrstite s toperjem LetiCell. S tem boste poskrbeli tudi za boljšo zračnost ležišča, kar je dragoceno predvsem poleti oz. če se ponoči potite, večja zračnost pa zagotavlja tudi boljšo higieno ležišča in s tem daljšo življenjsko dobo postelje.

integrirani toper leticell 610

Toper SoftFeel

Če o toperju razmišljate predvsem zato, da bi ležišče nekoliko povišali, hkrati pa še dodatno povečali udobje svoje postelje, je toper SoftFeel, ki je polnjen s posebnim materialom, podobnim spominskemu, Oeko Tex razreda 1, odlična izbira.

integrirani toper softfeel 610

»Toperji predstavljajo najnaprednejšo nadgradnjo spanja na vodni postelji, s katero lahko posteljo učvrstite ali pa poskrbite za dodatno prilagajanje in še boljšo podporo. Toperji razbremenijo vodna jedra in podaljšujejo življenjsko dobo vodne postelje.«

Tana Š. Juhart,
svetovalka za zdravo spanje

Kakšna je razlika med Exclusive Top in standardno izvedbo toperja?

Izbirate lahko med standardno izvedbo integriranega toperja ali izvedbo Exclusive Top. Standardna izvedba toperja pomeni, da je toper nameščen na ležišče s pomočjo zadrge takoj ob robovih. Vsi toperji so pritrjeni, tako da ne motijo spanca.

Exclusive Top predstavlja korak dlje v postiljanju. Posebna izvedba omogoča, da toper na ležišče ni pritrjen ob robovih, temveč bolj v notranjosti. Ker lahko robove toperja dvignemo, lahko v rjuho odenemo le zgornji del ležišča. S tem smo v prednosti pri dveh stvareh:

  • olajšamo si postiljanje ležišča, saj v rjuho odenemo le zgornji del ležišča (prijazno za vse z bolečinami v križu),
  • ker z rjuho ne bomo zakrili roba ležišča, bo do izraza prišla estetika postelje.

 

Postiljanje postane enostavno in zabavno

Za svoje spanje ste dobro poskrbeli. Zdaj lahko poskrbite še za enostavno postiljanje. Z Exclusive Top izvedbo boste v rjuho odeli le vrhnji sloj ležišča, kar je precej lažje, kot oblačenje celotnega ležišča.

Prijazno do vaše hrbtenice

Exclusive Top izvedba je posebej prijazna vsem, ki imajo težave s križem ali pomanjkanje moči v rokah. Pri postiljanju ležišča v Exclusive top izvedbi ne potrebujemo nobene posebne moči.

Poudarek tudi na estetiki

Prednost takšnega postiljanja ni samo v priročnosti, temveč tudi v estetiki, saj je rob ležišča tako bolj viden, celoten izgled postelje pa čistejši in bolj minimalističen.

 

Standardna izvedba toperja

Standardna izvedba toperja pomeni, da je toper nameščen na ležišče s pomočjo zadrge ob robovih. Vsi toperji so pritrjeni, tako da ne motijo spanca.

Exclusive Top izvedba toperja

Exclusive Top izvedba toperja predstavlja korak dlje v postiljanju. Poseben adapter omogoča, da toper na ležišče tukaj ni pritrjen ob robovih, temveč bolj v notranjosti. Ker lahko robove toperja dvignemo, lahko v rjuho odenemo le zgornji del ležišča.

 

enostavno exclusive top postiljanje vodna postelja doplacilo

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.