Integrirani toperji Lectus

Svojo vodno posteljo lahko vedno tudi nadgradite z dodatnim udobjem!

Počisti
Količina

Nadgradite vodno posteljo s toperjem

Pri Lectusu vam ponujamo, da svojo vodno posteljo nadgradite s 6 cm dodatnega sloja ležišča oz. toperjem. Toperji vašo posteljo obogatijo z dodatnim udobjem, podporo ali zračnostjo – odvisno od tega za kakšen material se odločite. S toperjem lahko nadgradite katerikoli model Lectus vodne postelje (razen Oktagona), prednost pri zakonskih posteljah pa je ta, da lahko partnerja izbereta različna toperja.

Kakšna je razlika med Exclusive Top in standardno izvedbo toperja?

Izbirate lahko med standardno izvedbo integriranega toperja ali izvedbo Exclusive Top. Standardna izvedba toperja pomeni, da je toper nameščen na ležišče s pomočjo zadrge takoj ob robovih. Vsi toperji so pritrjeni, tako da ne motijo spanca.

Exclusive Top predstavlja korak dlje v postiljanju. Posebna izvedba omogoča, da toper na ležišče ni pritrjen ob robovih, temveč bolj v notranjosti. Ker lahko robove toperja dvignemo, lahko v rjuho odenemo le zgornji del ležišča. S tem smo v prednosti pri dveh stvareh:

  • olajšamo si postiljanje ležišča, saj v rjuho odenemo le zgornji del ležišča (prijazno za vse z bolečinami v križu),
  • ker z rjuho ne bomo zakrili roba ležišča, bo do izraza prišla estetika postelje.

Toper Spring

Če se še posebej močno potite, je toper Spring najboljša izbira za vas, saj s posebnim polnilom iz mikro vzmeti zagotavlja izjemno zračnost in s tem preprečuje povečano potenje, ležišče se med spanjem ne navzame vlage, vam pa omogoča prijeten spanec vse do jutra. Toper Spring je priporočljiv tudi tistim, ki imajo težave z alergijami ali astmo.

Integrirani toper Spring

 

Toper SoftFeel

Če o toperju razmišljate predvsem zato, da bi ležišče nekoliko povišali, hkrati pa še dodatno povečali udobje svoje postelje, je toper SoftFeel, ki je polnjen s posebnim materialom, podobnim spominskemu, Oeko Tex razreda 1, odlična izbira.

Integrirani toper SoftFeel

Toper LetiCell

Če vas zanimajo predvsem zdravstvene in higienične prednosti vodne postelje, medtem ko vam občutek ležanja na vodi načeloma ni prijeten, lahko ležišče učvrstite s toperjem LetiCell. S tem boste poskrbeli tudi za boljšo zračnost ležišča, kar je dragoceno predvsem poleti oz. če se ponoči potite, večja zračnost pa zagotavlja tudi boljšo higieno ležišča in s tem daljšo življenjsko dobo postelje.

Integrrani toper LetiCell

Možnost vračila

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam ga enostavno vrnite v 14 dneh.

Več >>

Različne možnosti plačila

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza.

Več >>

Z vami že od leta 1994

Za vaše zdravo in udobno spanje skrbimo že od leta 1994.

Več >>

Spalni center Maremico

Z veseljem vas pričakujemo na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Več >>

x
x
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec:

* vsa polja, označena z zvezdico, so obvezna
S klikom na gumb se strinjam s pogoji poslovanja.