179,00

Odeja ClimaBalance BedTime

Dvojna odeja Climabalance Bedtime je odlična izbira za vse, ki bi se radi v svoji postelji počutili kot kralji in kraljice. Odlikuje jo material, ki diha in že na otip lahko začutimo njeno mehkobo.

Sestavljena je iz dveh odej z všitimi zračnimi blazinicami, ki poskrbijo, da je odeja zračna in kar 3x hitreje odvaja vlago in odvečno toploto. Odeji sta različnih debelin (400 g in 800 g) in zato primerni tako za hladne kot tudi za vroče noči, poskrbita pa tudi za bolj udobna prehodna obdobja.

Dimenzija: 135 x 200 cm

Količina
Redna cena: 179,00 €

DVE V ENI

Odejo sestavljata dve odeji, ki sta skupaj speti gumbi. To vam omogoča, da prilagajate toploto odeje hitro spreminjajočim se letnim časom. Med poletjem gumbe preprosto odpnete, zračne blazinice v odeji pa bodo poskrbele, da se vaše telo tudi v posebno visokih temperaturah ne bo potilo. Pozimi sloja preprosto združite, zračni všitki pa bodo toploto vašega telesa ohranjali in poskrbeli, da vam bo še v najbolj mrzlih nočeh udobno in toplo.

VSESTRANSKOST ODEJE CLIMABALANCE BEDTIME VAS BO NAVDIHNILA

Odejo Climabalance Bedtime odlikuje vsestranskost. Telesu pusti, da diha in se lažje obnavlja ter je prijazna do vseh, ki ponoči težje zaspijo in se pogosto zbujajo, ker jim je prevroče ali premrzlo. Odeje bodo še posebej veseli alergiki, ki si želijo popolno higieno tako v ležišču kot v pokrivalu, saj je pralna na 95 °C. Ker je odeja predvsem zračna in vlago od našega telesa odvaja hitro, je popolna izbira za vse, ki imajo ponoči težave s potenjem.

NAJ VAŠA ODEJA PONOČI DIHA

Odejo sestavlja 12 zračnih blazinic, ki poskrbijo za optimalne spalne pogoje. Blazinice odvajajo prekomerno vlago in toploto ter preprečujejo prekomerno potenje. 100% mikrovlakna pa omogočajo, da je toplota vašega telesa skoz noč stalna. Da vaše telo ponoči diha, je izjemnega pomena za prihajajoče jutro, saj si bo od naporov prejšnjega dne opomoglo veliko hitreje. Spanec bo mirnejši, vaše telo pa sproščeno.

Sestava in nega:

Polnilo: 100% silikonizirani poliester
Prevleka: 100% mikrovlakna
Nega: odeja je pralna na 95 °C.

Možnost vračila

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam ga enostavno vrnite v 14 dneh.

Več >>

Različne možnosti plačila

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza.

Več >>

Z vami že od leta 1994

Za vaše zdravo in udobno spanje skrbimo že od leta 1994.

Več >>

Spalni center Maremico

Z veseljem vas pričakujemo na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Več >>

x
x
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec:

* vsa polja, označena z zvezdico, so obvezna
S klikom na gumb se strinjam s pogoji poslovanja.