Rjuha za termoregulacijo Frost (različne dimenzije)

98,00 166,00 

Termoregulacijska napenjalna rjuha, narejena iz 100% bombaža s funkcijo uravnavanja telesne temperature. Napredna, zaščitena tehnologija, ki jo je razvila NASA, zagotavlja ekskluziven in edinstven produkt na trgu. Termoregulacijsko blago deluje na osnovi vsrkavanja, zadrževanja in sproščanja toplote, ki jo oddajamo. S tem poskrbi za individualizirano cono udobja. Zagotavlja konstanto mikro-klimo ravno pravšnje temperature – ne prehladno, ne pretoplo.

Rjuha za termoregulacijo Frost je na zalogi pri dobavitelju. Predvideni dobavni rok je 14 dni.

Linija Thermo Frost, priznanega podjetja Velfont, se pohvali z uporabo najnaprednejše tehnologije Outlast®, narejene za NASO. Le ta uravnava temperaturne spremembe in spremembe vlažnosti, skozi katere prehajamo med različnimi fazami spanja. Omenjena tehnologija ves čas spanja sodeluje z našim telesom in nam zagotavlja konstantno mikro-klimo vso noč. Tako vam nikoli več ne bo prehladno ali prevroče ponoči. S termo-regulacijsko rjuho Thermo Frost boste lahko uživali v ravno pravšnji temperaturi in si privoščili spanec, ki si ga zaslužite. Potenje med spanjem je s to rjuho preteklost.

Tehnologija je na tkanini uporabljena s pomočjo mikrokapsul Thermocules®, ki absorbirajo odvečno toploto. Material Outlast® je v obliki mrežice natisnjen na tkanino in učinkoviteje porazdeli delce in jih medsebojno poveže. S tem okrepi termoregulacijski učinek in poveča učinkovitost tehnologije.

Odvečna toplota se porazdeli po celotni površini in tam tudi shrani. Ko se telesna temperatura spusti na nižjo raven in postane hladnejša od temperature tkanine, se shranjena toplota sprosti in ponovno segreje telo. Ta postopek shranjevanja in sproščanja toplote poteka vso noč in vzdržuje kar se da konstantno temperaturo posameznika. Tako ustvari popolno mikro-klimo, prilagojeno le vam.

Prilagajanje posamezniku

Termoregulacijska tehnologija ustvarja vašo osebno območje udobja v procesu absorpcije, distribucije in sproščanja telesne temperature med spanjem. To pomeni, da lahko npr. partnerja skupaj uživata na isti rjuhi in se jima temperatura le te uravnava samodejno in individualno, kljub različnim potrebam temperature med partnerjema.

Občutek svežine

Uravnava temperaturne razlike in ustvarja konstantno mikro-klimo.

Manj potenja

Zmanjša pregrevanje telesa, kar preprečuje potenje ponoči.

Kvaliteta spanja

Vaš spanec ni moten zaradi neustrezne temperature.

thermo frost velfont termo regulacijska rjuha

Naravno

Outlast® tehnologija je uporabljena na 100% naravnem bombažu.

Trajna kvaliteta

Tehnologija, razvita za NASO in uporabljena v oblekah astronavtov.

Pametna tkanina

Zagotavlja individualno udobje vsakemu posamezniku.

Za koga je primerna termoregulacijska rjuha Frost?

Rjuho za termoregulacijo Frost priporočamo predvsem osebam, ki:

  • se potijo ponoči,
  • jim je ponoči pogosto vroče, kljub temu, da spijo na ležšču, ki je zračno in omogoča sprotno odvajanje vlage,
  • imajo zaradi intenzivne fizične aktivnosti skozi dan, povečano občutljivost na temperaturo in potrebujejo optimalne pogoje za regeneracijo (npr. športniki),
  • iščejo dodatno udobje.

Maremico priporoča

Termoregulacijska rjuha Frost se lahko uporablja samostojno. Vendar strokovnjaki v Spalnem centru Maremico priporočamo, da hladilno rjuho Frost uporabljate neposredno na ležišču, čeznjo pa napnete še kvalitetno rjuho Bella Donna. Le ta vam bo nudila dodatno mehkobo in udobje. Zagotovo pa vas bo prepričala tudi široka barvna lestvica njenih odtenkov.

Sestava in vzdrževanje

Termoregulacijska rjuha Frost je narejena iz 100% bombaža Outlast®. Outlast® tehnologija je bila prvotno razvita za NASO, da bi astronavte zavarovali pred ekstremnimi temperaturnimi spremembami, ki so jim priča med sprehodi po vesolju. Danes tehnologijo uporablja tudi podjetje Velfont za proizvodnjo hladilnih rjuh Frost. Bombaž, uporabljen v rjuhi Thermo Frost ima certifikat Oeko-Tex standard.

 logo outlast 2 CERTIFIED SPACE TECHNOLOGYoeko tex certifikat 

Primerna za dimenzije ležišč 90×200, 160×220, 180×200 in višine ležišč vse do 30 cm.

100% bombaž Outlast® 

Trajnostno

Podjetje Velfont je partner organizacije Better Cotton (boljši bombaž). S tem so se zavezali, da je 100 % bombaža, ki ga uporabljajo pri proizvodnji svojih izdelkov, pridelanega družbeno in okoljsko vzdržno.

logo BC greengradient

Embalaža

Rjuha za termoregulacijo Frost je pakirana v papir, ki je 100% recikliran, nagrajen s FSC certifikatom in z 100% možnostjo nadaljnega recikliranja. Tisk, uporabljen na embalaži je okolju prijazen, saj uporablja barve na osnovi zelenjave in tako zmanjšuje uporabo topil.

Tradicija prepletena s trajnostjo

Velfont, špansko podjetje, ki proizvaja rjuhe za termoregulacijo Frost, je na trgu prisotno že več kot 50 let. Najdemo jih v več kot 50 državah, na 4 celinah sveta. Njihovo poslanstvo je izboljšati spanec ljudi širom sveta, kar se sklada s poslanstvom Spalnega centra Maremico. Že več kot 20 let to počno z mislijo na okolje in prihodnje generacije. Prešli so na povsem trajnostno embalažo in svoje izdelke izdelujejo iz materialov, ki so kar se le da prijazni do našega planeta.

rjuha frost velfont

Dobavljivost

Termoregulacijska rjuha Frost je na zalogi pri dobavitelju. Predvideni dobavni rok je 14 dni.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.