Gospod Pregelj o vzglavniku Leticia: »Dokler ne preizkusiš, ne moreš vedeti.«

Dekle na vzglavniku Leticia

V Maremicu izredno cenimo mnenja naših uporabnikov – bodisi so to kritike, pohvale ali predlogi za izboljšave. Še posebej smo veseli, ko v naš nabiralnik zaidejo pisma zadovoljnih uporabnikov, ki zdaj skupaj z našo pomočjo ponovno dobro spijo. Lepe pohvale nam tako dajo še več zagona, da se še naprej trudimo biti najboljši v svetu kvalitetnega spanja.

Tako smo bili še posebej veseli, ko smo med prejetimi sporočili zagledali e-mail g. Marjana Pregelja, ki se je pred kratkim odločil za nakup vzglavnika Leticia.

Gospod Pregelj nam je izredno zadovoljen sporočil, da so zdaj z vzglavnikom vsi njegovi problemi skoraj da izginili:

»Ko sem prespal prvo noč na vzglavniku Leticia, sem takoj ugotovil, da je to najboljši vzglavnik v mojem življenju. Nekaj neverjetnega. V zadnjih dveh mesecih sem porabil cca. 400€ samo za razna naročila iz tujine ali pri nas in testiranja, saj se mi je poslabšalo stanje s hernijo v vratu. Dokler ne poskusiš, ne moreš vedeti. Pri vašem pa na račun modularnosti, ki je naravnost neverjetna, tega problema ni. Izjemno sem zadovoljen. Ker spim dosledno na hrbtu je še večja umetnost prit do dovolj nizkega vzglavnika, da podpira vrat, ampak da ni pretrd, previsok, ….. Izvedel pa sem slučajno prek sodelavca, ki je tako zelo zadovoljen z vašim ležiščem. Ko bom imel v načrtu menjavo ležišča, bom zagotovo poskusil vašega.
Verjetno bi se morali bolj oglaševati, pa še zgraditi kakšno trgovino (morda na obali). Preseneča me, da pri iskanju na ključno besedo “vzglavniki” najde človek vse možno – nikjer pa se ne pojavi ta vaš, ki je superioren svetlobna leta vsem ostalim, saj sem jih veliko nakupil v zadnjih 20 letih. Z nekaterimi sem bil še kar zadovoljen, nekateri obupni, tako odličnega kot vaš pa še ne, pa imam veliko izkušenj z nakupi in iskanjem.
Skratka vse pohvale – to je neverjeten izdelek, kar najbolj cenimo sicer tisti, ki imamo probleme z vratno hrbtenico.«

Potem, ko smo prebrali njegovo mnenje, smo ga želeli takoj podeliti s svetom. Gospod Pregelj se je seveda strinjal in še dodal:
»In ja, testiral sem jih ogromno, zato me je toliko bolj navdušil. Tekom 20 let kar dosledno spim na hrbtu zaradi težav s hrbtenico in sem kupil noro dosti vzglavnikov – nekatere sem dal potem sorodnikom, nekateri so šli v smeti, v omari pa jih imam še enih 8 komadov, ki tam stojijo in se nabirajo enih 15 let verjetno. Vem, da je ta pravi tudi po temu, da sem z vsemi potreboval par dni, da sem se navadil, malo so mi motili spanje, s tem pa sem top spal že prvo noč. Marsikdaj sem tudi v trgovini preizkusil vzglavnik, je izgledalo zadovoljivo, ampak je prva noč pokazala, da ni tako. Pri vašemu pa ne, je pa edini, kjer sem videl toliko modulov. Npr. tisto jedro, ki pride v področju za vrat, sem vstavil mehkejšo verzijo, ki je preložena, original vstavljena mi je bila malo pretrda.

Kupite svoj vzglavnik Leticia še danes!