logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

blog-maremico-ekipa-2018-05

Podjetje smo ljudje

V današnjem svetu smo že vsi ljudje navajeni hitenja, avtomatizacije, instant človeških odnosov in prisiljene prijaznosti. Vsak gleda svojo pot, le redkokdaj se še najde skupina ljudi, ki gleda v isto smer in k istemu cilju. Ena takšnih skupin je podjetje Maremico, d. o. o., ki ni kakršnokoli podjetje. Bivša zaposlena študentka Nika je o njem zapisala:

‘S sošolkami smo se vse zaposlile približno ob enakem času, zato je beseda med prostim časom mnogokrat nanesla na delo, delovno okolje, pogoje, sodelavce. Skorajda nisem mogla verjeti v kakšnem delovnem okolju so nekatere sošolke delale. Povsem nerazumljivi nadrejeni, sodelavci brez ekipnega duha in motivacije, … Takrat sem uvidela, da sem sama imela res srečo, saj so me v Maremicu toplo sprejeli, me marsikaj naučili in mi pokazali, kako dobro lahko ekipa ljudi dela za en cilj ter kako dobro se to tudi obrestuje.”

Maremico smo ljudje, smo ekipa. Nismo podjetje, ki svojih zaposlenih ne pozna in so zanj le številke. Smo ekipa, ki drži skupaj, ki odlično pluje po podjetniški reki že skoraj preko 25 let. Za uporabnike skrbimo, razvijamo izdelke in izboljšujemo procese. Vse zato, da bi ljudem zagotovili dovršen spanec.

Vsak dodaja svoj košček

V Maremico ekipi nas je okrog 20 sodelavcev – številka variira, saj se poslužujemo rednega in začasnega zaposlovanja študentov ustreznih smeri. Razdeljeni smo na dva sektorja – proizvodno-tehnični sektor in poslovno-administrativni sektor. Zelo zanimivo je, da sta si sektorja po eni lastnosti diametralno nasprotna: v proizvodno-tehničnem sektorju boste našli samo moško populacijo in eno žensko, v poslovno-administrativnem sektorju pa samo žensko populacijo in enega moškega!

Proizvodno-tehnični sektor ima svoj sedež v ljubljanskem Zalogu. Tukaj potekajo razvoj, proizvodnja, priprave terenske ekipe. Vsak dan se namreč iz Zaloga odpeljejo naša vozila, ki po Sloveniji dostavljajo ležišča in vrhunski spanec. Med tamkajšnjimi monterji boste našli tudi šiviljo Ireno.

Poslovno-administrativni sektor deluje v okviru Spalnega centra Maremico v Črnučah. Ob obisku salona boste najverjetneje videli le naše svetovalke za dobro spanje, a v ozadju poteka še veliko drugega dela. Računovodstvo, marketing, grafično oblikovanje, podpora in svetovanje strankam, mednarodna prodaja in poprodaja. Za vse to poskrbijo dekleta, ki imajo v svoji sredi le enega moškega – to je naš direktor, Emil Marinšek.

Čeprav smo fizično ločeni, se ekipi srečujeta na dnevni ravni. Fantje iz terenske ekipe pridejo v Črnuče, da uredijo papirje in da so vsi podatki o stranki na enem mestu. To pomeni tudi, da se s stranko in njenim zadovoljstvom, udobjem ne ukvarja le ena oseba, temveč naša celotna ekipa. Brez sodelovanja med seboj tega nikoli ne bi dosegli.

Sledimo svojim vrednotam

V ekipi smo ljudje, ki so nam pomembne enake vrednote: odnos, kvaliteta, enostavnost, dovršenost, inovativnost, odgovornost, povezuje pa nas ista vizija: za dovršeno spanje. S tem ciljem vam podrobneje predstavljamo svoje vrednote:
• Verjamemo, da je gojenje pristnih odnosov temelj za zaupanje, zato visoko cenimo svoje ODNOSE med zaposlenimi, do strank in drugih deležnikov.
• Pri nas samoumevnih stvari ni. KVALITETA je posledica skrbno izbranih in obdelanih materialov.
• Svojim strankam želimo zagotoviti čim krajšo in ENOSTAVNO pot od sanj do realizacije dovršenega spanca.
DOVRŠENOST izpeljave storitve, dizajna in nenazadnje odnosa s stranko. Dovršenost živimo vsak dan.
• Že od začetka je znanje tisto, ki nas vodi in nam kaže pot razvoja. Ko to znanje nadgradimo, pride na vrsto INOVATIVNOST.
• Poštenost, zanesljivost in ODGOVORNOST zaznamujejo našo delovno etiko, ki ji sledimo na vsakem koraku.

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.