Leticia – najbolj oseben vzglavnik doslej

Dekle spi na vzglavniku Leticia

Zakaj smo mnenja, da je vzglavnik Leticia najbolj oseben vzglavnik? Preprosto zato, ker vam omogoča nekaj, kar se v preteklosti ni dalo. Vzglavnik Leticia omogoča, da si sami nastavite višino, trdoto in naklon. Odlična novica za vse, ki še niste našli pravega vzglavnika zase.

Inovativna ekipa slovenskih strokovnjakov

Inovator vzglavnika Leticia je naša ekipa, ekipa podjetja Maremico. Z razvojem ležišč se ukvarjamo že od leta 1994, od leta 2009 pa tudi z razvojem vzglavnikov Leticia. Za ta korak smo se odločili na podlagi dolgoletnih izkušenj na področju zdravega spanja in znanja o pravilnem vzglavniku. Takšnem, ki bo zares odgovarjal prav vsakomur, ne glede na telesne lastnosti, spalni položaj in vrsto ležišča. Gre za sestavljivi modularni vzglavnik Leticia.

Izkušnje kažejo, da pred nakupom ne vemo, ali nam bo vzglavnik zares odgovarjal

Ljudje pogosto izberemo vzglavnik, ki nam nato ne ustreza. Bodisi zaradi višine, trdote ali naklona. Posledično se nam doma nabere kar nekaj vzglavnikov, preden najdemo pravega.

Potrebujemo vzglavnik, prilagojen našim potrebam

Zaradi različnih telesnih konstitucij potrebuje vsak posameznik vzglavnik, ki je prilagojen njegovim potrebam (širini ramen, spalni položaj,…). Poleg tega pa se naše spalne navade in telo skozi čas spreminjajo in zato potrebujemo vzglavnik, ki se tem spremembam lahko prilagaja.

Zakaj izbrati vzglavnik Leticia?

Vzglavnik Leticia ponuja bistveno prednost: kadarkoli ga lahko povišate, znižate, mu spremenite naklon ali trdoto. Vsakdo si ga lahko prilagodi glede na lastne telesne značilnosti ali pa ga preoblikuje za ležanje na trebuhu, hrbtu ali boku. Spanec na tako prilagojenem vzglavniku je globlji in bolj trden, zjutraj pa se zbudimo spočiti in polni energije za nov dan.

Vzglavnik Leticia si z dodajanjem ali odvzemanjem modulov lahko kadarkoli prilagodite sami

Vzglavnik Leticia omogoča, da si iz 10 elementov sestavite vzglavnik, ki vam bo med spanjem nudil optimalno podporo in udobje. Njegova modularna sestava omogoča, da si prilagodimo svojo višino, trdoto in naklon ter si tako ustvarimo »svoj« vzglavnik Leticia, ki se popolnoma prilega naši telesni konstituciji, položaju spanja in vrsti ležišča.

Vzglavnik Leticia omogoča še nekaj!

Na voljo imamo kar 10 modulov, ki jih lahko vzglavniku kadarkoli poljubno dodamo ali odvzamemo ter si, matematično gledano, ustvarimo več kot 1000 različnih kombinacij.

Nakup nastavljivega vzglavnika Leticia