Spoznajte najboljše napenjalne rjuhe

Kolekcija napenjalnih rjuh Bella Donna

Se še spomnite časov, ko nismo poznali napenjalne rjuhe oz. rjuh z elastiko? Ko smo se zjutraj zbudili, smo morali rjuho spet in spet popravljati, ko smo popravili desni rob, nam je ušla na levem robu, … nočna mora!

Sedaj je nočne more konec. Na trg so prišle napenjalne rjuhe Bella Donna – najboljše napenjalne rjuhe, ki so izjemno kakovostne in uporabniku služijo mnogo let.

Poglejmo nekaj težav, s katerimi se pri rjuhah vedno srečujemo, in kako jih napenjalne rjuhe Bella Donna odpravljajo.

Ste že slišali za te težave?

Gube in gubice – kljub napenjanju?

Zagotovo ste se že srečali z največjo neprijetnostjo pri elastičnih rjuhah: čeprav jo povsem napnemo, nastajajo neprijetne gube na površini, ki pokvarijo celoten izgled in občutek.
Napenjalne rjuhe Bella Donna se prilagodijo ležišču in ga popolno objamejo. Zaradi elastičnih vlaken gubice ne nastajajo, blago se ne bo raztegnilo, tudi če rjuho namenoma vzdigujemo. Vedno popolno napenjanje!

“Z rjuhami sem zelo zadovoljna saj so zelo udobne, trpežne in ko jih enkrat namestim ostanejo na svojem mestu.”
Nina

Petkrat oprana – pa že zmuckana?

Rjuhe so kos tekstila, ki ga velikokrat peremo na visokih temperaturah in sušimo v stroju. Blago izpostavljamo pogosti strojni obdelavi, zato je jasno, da mora biti trpežno in iz najboljših materialov.

Napenjalne rjuhe Bella Donna veljajo za kraljico med elastičnimi rjuhami saj vsebujejo poseben, visokokakovosten mako-bombažni sukanec, katerega vlakna so zelo dolga, zato je v tkanini manj šibkih mest. Rjuhe Bella Donna se zato muckajo precej manj kot navadne. Poleg tega rjuhe Bella Donna vsebujejo elastan in gumo Fleximo, zato ohranjajo svojo razteznost in prožnost ves čas uporabe.

Višje ležišče – premajhna rjuha?

Imate višje ležišče, za katerega težko najdete primerno rjuho, ki bi pokrila celotno ležišče?
Tudi tukaj so napenjalne rjuhe Bella Donna odlična izbira za uporabnika.

Primerne so za višja ležišča, tudi za ležišča, ki so visoka do 30 cm, na voljo pa so tudi nestandardne dimenzije.

Ste lastnik visoke BoxSpring postelje?

Če višina vašega ležišča sega vse do 45 cm, kar se zna zgoditi, če vašo spalnico krasi visoka BoxSpring postelja, v naši ponudbi najdete tudi rjuhe za visoke vzmetnice.

V primeru, da vašo BoxSpring posteljo krasi toper, ki ga postiljate namesto postiljanja celotnega ležišča, ima Bella Donna rešitev tudi za vas. V naši ponudbi najdete rjuhe za toper, visok do 10 cm.

Za konec pa še najboljša lastnost!

Napenjalne rjuhe so na voljo v več kot 54 barvnih odtenkih!
Da, prav ste prebrali! 54 različnih barvnih odtenkov rjuh, ki bodo lepšale vašo posteljo.