Postelja na ključ – izboljšajte svoje spanje brez kompromisov

BoxSpring postelja na ključ

Sklepanje kompromisov je povsem normalno. A ne pri vseh stvareh. Ne ko pride do tega, da se morate odločiti o tem, na kakšnem ležišču boste spali. Najnovejši trend slovenskih BoxSpring postelj vam omogoča popolno svobodo pri izbiri udobja, hkrati pa bo dizajn postelje ostal na nivoju.

Slovenska BoxSpring postelja na ključ ima VSE, kar narekujejo smernice zdravega spanja in popolnega dizajna: po meri izdelano ležišče Leticia ali Lectus v postelji z dizajnom po vašem okusu.

Zagotovite si 8 ur kakovostnega spanja

Če spanju namenjate priporočljivih 8 ur na noč in hkrati spite na pretrdem, premehkem, dotrajanem ležišču, se vaše telo kljub temu ne more ustrezno regenerirati. Lahko bi rekli, da je vaš trud zaman. Zbujate se nenaspani, kar vam jemlje energijo za vsakodnevne obveznosti in znižuje odpornost vašega imunskega sistema.

To lahko spremenite! Dodajte 8 uram spanja zmagovalno kombinacijo edinstvene postelje BoxSpring, ki jo bomo izdelali izključno po vaši željah in glede na vaše potrebe.

Za svoj 8-urni spanec izberite zmagovalno kombinacijo s posteljo BoxSpring


Oblazinjeni slovenski dizajn
Za izbiro posteljnega dizajna je pomembno, da si vzamete čas in ne sklepate kompromisov glede dizajna, barv in materialov oblazinjenja. Slovenska postelja na ključ predstavlja najnovejši trend postelj, ki navdušuje tako doma kot v tujini.

Po meri izdelano in prilagojeno ležišča Leticia ali Lectus
Izjemno pomembno je, da za svoje spanje izberete ležišče, ki se izdela oz. prilagodi glede na vaše telesne lastnosti, spalne navade, želje po udobju in morebitne zdravstvene posebnosti. Le tako ležišče vas ustrezno podpre in hkrati razbremeni tam, kjer to potrebujete – še posebej v predelu ramen, križa in bokov. S takšnim ležiščem lahko v osmih urah poskrbite za popolno psiho-fizično regeneracijo celega telesa.

Skrivnost je v celovitem pristopu in inovativnih rešitvah
S strokovnim svetovanjem vas v Spalnem centru Maremico popeljemo skozi vse faze, ki so potrebne za izdelavo po meri izdelane BoxSpring postelje na ključ: od svobodne izbire dizajna, svetovanja o izbiri ustreznega ležišča, do izdelave ter dostave in montaže postelje na vašem domu.

DOBRO VEDETI: Ker je na trgu mnogo postelj BoxSpring različnih kakovostnih in cenovnih razredov, si preberite 7 nasvetov oz. razlik, ki jih je najpogosteje zaslediti med posteljami BoxSpring. Le tako boste dobro informirani in boste zase res izbrali najboljše.

Mojca Mavec - slovenska BoxSpring postelja na ključ
Mojca Mavec svoje spanje zaupa slovenski BoxSpring postelji! Več o tem, si prebertite TUKAJ.