Pravo ležišče je izdelano po meri telesa

Pravo ležišče je ležišče po meri

Pravo ležišče ni le kos vzmeti, pene ali kakega drugega polnila obdanega s prevleko, ki je dovolj primerno, da služi svojemu namenu – spanju. Na takem ležišču se prav nihče ne more kakovostno naspati. Morda le za krajše obdobje. Da je ležišče zares PRAVO za vas, mora biti tako, da se vam poda glede na vaše telesne lastnosti, potrebe in želje. Tako ležišče pa je danes, ob številnih serijsko izdelanih ležiščih, težko najti. Edina rešitev je torej ležišče, ki se izdela po merah vašega telesa.

KAKO DO PRAVEGA LEŽIŠČA, KI JE IZDELANO PO MERAH VAŠEGA TELESA?

V ospredje prihajajo ležišča, ki se izdelujejo po meri uporabnika. Ljudje smo različni. Vsak med nami je unikat in takšno bi moralo biti tudi pravo ležišče. Znanje, tehnologija, prava kombinacija vrhunskih materialov, vaše potrebe in želje, vse skupaj so ključ do popolnega ležišča. Slovensko znanje, inovativnost in dolgoletne izkušnje premikajo mejnike na področju razvoja ležišč, zato je pravo ležišče za vas bližje kot si mislite.

LEŽIŠČE LETICIA – NAJBOLJ OSEBNO LEŽIŠČE

V Spalnem centru Maremico imamo pravo ležišče za vsakogar – ležišče Leticia. Leticio izdelamo potem ko se spoznamo, zato je prihodnost vašega dobrega spanja zagotovljena. Z ležiščem Leticia, ki ga izdelamo glede na vaše telesne lastnosti, spalne navade, morebitne zdravstvene težave ali druge želje, enostavno ne morete zgrešiti. 100% zadovoljstvo in popoln spanec sta zagotovljena!

Spalni center Maremico priporoča
Za popolno unikatno ležišče izberite po meri izdelano 20-consko ležišče Leticia MultiModular. Predstavlja največjo perfekcijo v družini ležišč Leticia. Poleg po meri zasnovanega ležišča je tu še možnost nastavitve po nakupu. Kadarkoli po nakupu bi se pokazala potreba po drugačni podpori, je rešitev za vas znotraj obstoječega ležišča. Samo prilagoditi ga je potrebno.

ZDRAV SPANEC JE PRVI KORAK, DA SI ZGRADITE DOBER IMUNSKI SISTEM

Z ležiščem po meri si boste poleg dobrega spanja uspešno zgradili tudi zdravo spalno rutino, ki je temelj za dober imunski sistem. Ta je ključen za zdravje in kakovost vašega življenja. Več o tem, zakaj je spanje ključnega pomena za dober imunski sistem, si preberite TUKAJ.

POSTELJE BOXSPRING tudi z ležiščem PO MERI

Poezija popolnega spanja se mora začeti v trenutku, ko vstopite v spalnico. Videz postelje, ki odraža vas, vaš stil in vašo perfekcijo, je nekaj, na kar morate biti še posebej pozorni, ko kupujete novo posteljo. Če vas zanima, katere so najbolj iskane in zaželene postelje zadnjih nekaj let, kliknite TUKAJ.

Svetovanje za izbiro pravega ležišča v Spalnem centru Maremico

Dati prednost udobnemu in zdravemu spanju ali dizajnu postelje?

Odločitev je enostavna, saj v Spalnem centru Maremico ni potrebno sklepati kompromisov. Imate lahko oboje! Postelja BoxSpring s po meri izdelanim ležiščem Leticia je ključ do zdravega spanca, ki je skupaj z zdravo prehrano, rednim gibanjem in upravljanjem s stresom, bistvo za uspešno gradnjo dobrega imunskega sistema.