logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

maremico-blog-vzmetnice-ekipa

Vzmetnice – udobne kot še nikoli

Ležišča iz vzmeti – vzmetnice – izhajajo iz časov, ko na trgu ležišč ni bilo kaj dosti izbire. Še ne dolgo nazaj so bile vzmetnice na voljo le s »fedri«, ki so kaj kmalu pokukali na plano in pokazali, da je čas, za zamenjavo. Sem in tja lahko take vzmetnice še vedno zasledimo na trgu. A zakaj bi jih izbrali, ko pa so novejše vzmetnice udobne kot še nikoli.

Vzmetnice – novo obdobje, novo udobje

Zasluga za to gre inovativnemu sistemu sestavljanja. Vsako vzmet se previdno všije v žepek iz tekstila, žepke pa se poveže v večjo celoto. To omogoča točkovno prilagajanje – vzmet se poda le tam, kjer jo obtežimo s telesom. Da pa bi bile vzmetnice, ki slavijo z izjemno zračnostjo, na voljo tudi ljubiteljem srednjega in mehkega udobja, so proizvajalci začeli izdelovati vzmetnice z dodanimi materiali, ki ublažijo čvrst občutek vzmetenja in pričarajo udobje.

Inovativnost Spalnega centra Maremico ne pozna meja – vzmetnice izdelane po vaši meri

V Spalnem centru Maremico izdelamo vzmetnico, popolnoma prilagojeno vašim potrebam in željam. To nam omogočata slovenska proizvodnja in lastne inovativne rešitve, ki so dobro cenjene doma in preko meja.

Z inovativnimi rešitvami izdelujemo po meri telesa izdelane vzmetnice Leticia Spring, ki poleg izjemne zračnosti zagotavljajo udobje po meri vsakega posameznika. To dosegamo z dodajanjem drugih materialov, ki so prav tako zračni, prožni, obstojni in poskrbijo, da se vzmetnica popolnoma prilega vašemu telesu.

Obisk v Spalnem centru Maremico - svetovanje
Svetovali vam bomo, katero vzmetnico izbrati. Obiščite nas.

Izjemna zračnost in higieničnost za najbolj zahtevne

Zahvala za to gre premišljeni združitvi vzmeti in drugih materialov, ki zagotavljajo popolno svežino in izjemno zračnost. Zagotovljeno je sprotno odvajanje potu, ki ga vsako noč vnesemo v vzmetnico.

Maremico priporoča

V Spalnem centru Maremico je ena najbolj prodajanih Vzmetnica Leticia Spring Air 28, ki vsebuje 7-consko Multizone žepkasto vzmetenje in nudi udobje prilagojeno vašim potrebam in željam. Zagotavlja zračnost in možnost, da si udobje z leti obnovite, kar predstavlja popolno novost v spalni industriji.

V Spalnem centru Maremico boste poleg vzmetnic našli tudi druga ležišča, ki navdušujejo z do 20-conskim prileganjem in po meri dodelanim udobjem. Več o ostalih najbolj osebnih ležiščih Leticia, izveste TUKAJ.

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.