Vodna postelja Verona AquaSpring

Želite združiti zračnost in kompatnost klasične vzmetnice s kraljevskim udobjem vodne postelje? Potem izberite najboljše, kar trenutno obstaja! Izberite vodno posteljo Verona AquaSpring, ki velja za najnovejši trend v svetu vodnih postelj.

Zakonska vodna postelja Verona AquaSpring je lahko vaša že od 3142,26 EUR (z vključenim gotovinskim popustom) oziroma od 137,83 EUR/mesec (24 obrokov).

Počisti
Količina

Popolno udobje za ljubitelje čvrstih ležišč

Vodna postelja Verona AquaSpring je nadgradnja modela Verone. Je edini model med vodnimi posteljami Lectus, ki že vključuje Spring toper za kompaktnejše udobje. Gre za premišljeno inovativno potezo, ki združuje prednosti klasične postelje s prednostmi vodne postelje. Velja za napredno kombinacijo, ki jo pozdravljajo tudi v ostalih evropskih državah.

Spring toper – Inovacija v svetu vodnih postelj

Vodno posteljo Verona AquaSpring pogosto izberejo tisti, ki imajo radi kompaktnejše ležišče, so nagnjeni k alergijam, k prekomernemu potenju ali pa enostavno želijo zase najboljše, kar trenutno obstaja v svetu vodnih postelj.

Povečano kompaktnost vodne postelje smo uspeli doseči s Spring toperjem, ki ga sestavljajo mikro vzmeti. Gre za 6 cm dodatnega sloja ležišča, ki je nameščen nad vodnimi jedri.

Zanj so značilni atributi, ki jih še posebej cenijo alergiki in vsi, ki so nagnjeni k prekomernemu potenju. Zračnost toperja namreč skrbi, da se ležišče med spanjem ne navzame vlage in omogoča prijeten spanec vse do jutra.

Do vrhunske zračnosti tudi s prevleko Air-Tex

Vodna postelja Verona se lahko s svojimi lastnostmi pohvali z najvišjo stopnjo higiene, saj z ogrevanimi vodnimi jedri ne dopušča nastanka vlažnih območij, kjer bi se pršice in druge bakterije lahko razvile. Dodatna nadgradnja modela Verona s prevleka Air-Tex pa poskrbi za še hitrejše odvajanje vlage v postelji.

Vrhunska čistoča po standardih alergikov

Poleg vseh že napisanih atributov, ki jih ta model ima, so tu še srebrna vlakna, ki so vpletena v samo prevleko. Srebrna vlakna delujejo antibakterijsko ter preprečujejo pojav statične elektrike. Prevleka modela Verona je enostavna za vzdrževanje saj jo lahko v primeru dvodelne prevleke, operete kar sami doma. Da je prava izbira za alergike, se gre zahvaliti antialergijskim materialom, ki omogočanje pranje na 60°.

101 noč 100% garancije na zadovoljstvo

Vodno posteljo Lectus lahko testirate kar 101 noč. Če ne boste 100% zadovoljni, jo odpeljemo in vrnemo denar. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Garancija

Vodne postelje Lectus imajo 5-letno garancijo na vodotesnost vodnih jeder in grelni sistem ter 1-letno garancijo na ostale sestavne dele. 5-letna garancija na vodotesnost je pogojena z vsakoletnim dodajanjem regeneratorja, kupljenega pri pooblaščenem prodajalcu vodnih postelj Lectus. V garancijo ne spadata normalna obraba blaga in sestavnih delov (npr. penasti okvir, barva jeder, muckanje, dušilci …) ter pojav zračnih mehurčkov. Slednji so običajen pojav in jih brez težav odstranite sami. Garancija velja ob upoštevanju navodil za uporabo. Podrobnejši opis je na garancijskem listu, za več informacij nas lahko kontaktirate na 01 5610 900.

Možnost vračila

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam ga enostavno vrnite v 14 dneh.

Več >>

Različne možnosti plačila

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza.

Več >>

Z vami že od leta 1994

Za vaše zdravo in udobno spanje skrbimo že od leta 1994.

Več >>

Spalni center Maremico

Z veseljem vas pričakujemo na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Več >>

x
x
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec:

* vsa polja, označena z zvezdico, so obvezna
S klikom na gumb se strinjam s pogoji poslovanja.